Τρία ζώδια που αποτυγχάνουν να γιατρευτούν από τις παλιές τους σχέσεις

Οι «πληγές» τους μένουν ακόμα ανοιχτές.

Τρία ζώδια που αποτυγχάνουν να γιατρευτούν από τις παλιές τους σχέσεις

Τα ζώδια αυτά έχουν μια τάση να «γλείφουν» τα αισθηματικά τους τραύματα και να μην τα αφήνουν να επουλωθούν και να κλείσουν. Δεν έχει σημασία, αν έχει περάσει καιρός από τον χωρισμό ή αν έχουν προχωρήσει την ζωή τους. Μέσα τους, η πληγή είναι ανοιχτή και τα βιώματα δεν τα ξεχνάνε. Μένουν κολλημένα στο παρελθόν τους και σε όσα συνέβησαν τότε, ενίοτε κάνουν συγκρίσεις και με το παρόν τους. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο νούμερο 1 στην σχετική μας λίστα είναι ο Καρκίνος. Παίρνει επάξια το «χρυσό». Μιλάμε για ένα άτομο κολλημένο στο παρελθόν του. Δεν ξεχνά ποτέ. Είναι μνησίκακος και δεν προσπερνά, όσα έζησε. Στο θέμα αυτό να ξέρεις ότι ακόμα και ο Σκορπιός μπροστά του είναι… γατάκι που νιαουρίζει. Ο Καρκίνος είναι τόσο συναισθηματικός που πληγώνεται απίστευτα εύκολα. Η καρδιά του είναι τόσο εύθραυστη που «κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού». Πονάει και δεν μπορεί να ξεπεράσει τον πόνο που ένιωσε ακόμα και αν έχει προχωρήσει τη ζωή του και είναι πλέον σε άλλη σχέση. Συχνά, μέσα του, κάνει σύγκριση με το πριν και το τώρα κι αν κάτι του θυμίσει το "τότε", θα αρχίσει να αναβιώνει τις ίδιες στιγμές.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι δεύτερος στην σχετική μας λίστα γιατί όπως είπαμε και πιο πάνω, ο Καρκίνος, δεν έχει… αντίπαλο στο θέμα αυτό. Και ο Σκορπιός από την πλευρά του πάντως είναι τόσο συναισθηματικό άτομο που πληγώνεται πανεύκολα. Ακριβώς επειδή είναι τόσο ευάλωτος, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να προστατεύει τον εαυτό του και δεν εμπιστεύεται κανέναν. Μπορεί να έχει προχωρήσει στην ζωή του, να έχει ξεχάσει τις πρώην σχέσεις του, όμως ποτέ δεν ξεχνά τι του έχουν κάνει και τι έζησε μαζί τους. Όσο πιο πολύ τον πλήγωσαν, τόσο πιο πολύ υποφέρει μέσα του και τα αρνητικά βιώματα δεν πρόκειται να σβηστούν από τη μνήμη του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς και φαίνεται και είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Δεν είναι τυχαίο που στο συγκεκριμένο άρθρο κάνουμε αναφορά στα τρία ζώδια του Νερού. Ένα από τα κοινά τους στοιχεία είναι το συναίσθημα και το πόσο «βαθιά» βιώνουν το καθετί που τους συμβαίνει. Δεν είναι ποτέ επιφανειακοί τύποι. Τα παίρνουν όλα κατάκαρδα. Όταν ανοίξει κάποιος/α μια… πληγή σε έναν Ιχθύ, αυτή δεν κλείνει. Μένει εκεί και τον πονάει. Του θυμίζει όσα πέρασε και δεν τον αφήνει να προχωρήσει όπως θα έπρεπε. Σε όποια φάση ζωής και να είναι, ακόμα και σε σχέση ή γάμο να βρίσκεται, δεν ξεχνά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved