Αν έχεις σκοπό να κάνεις οικογένεια, να επιλέξεις ένα από αυτά τα ζώδια

Με αυτά τα ζώδια να βγεις ραντεβού, αν θέλεις μια μέρα θέλεις να κάνεις οικογένεια

Αν έχεις σκοπό να κάνεις οικογένεια, να επιλέξεις ένα από αυτά τα ζώδια

Μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που έχεις να πάρεις στη ζωή σου είναι αν τελικά θα κάνεις οικογένεια ή όχι. Είναι μια δέσμευση που αλλάζει ολωσδιόλου τη ζωή και δεν πρέπει να την παίρνουμε ελαφρά. Αλλά, αν ξέρεις ότι θέλεις το γάμο, είναι εξίσου σημαντικό να αναρωτηθείς εάν ο σύντροφός σου είναι επίσης ενθουσιασμένος με την ιδέα. Αν όχι, ίσως είναι καιρός να αρχίσεις να βγαίνεις με ένα από τα ζώδια που ξέρουν ότι θέλουν οπωσδήποτε να κάνουν οικογένεια μια μέρα.

Για παράδειγμα, το να μην έχετε την ίδια άποψη για τα παιδιά μπορεί να αναδειχθεί σε πραγματικό πρόβλημα. Επομένως, το να βεβαιωθείς ότι έχετε παρόμοια οράματα για το κοινό σας μέλλον είναι το κλειδί για να κάνετε τη σχέση σας να δουλέψει μακροπρόθεσμα. Να ξέρεις πάντως ότι τα άτομα που έχουν τη φυσική κλίση να φροντίζουν και να προστατεύουν τους άλλους είναι πιο πιθανό να στοχεύουν μελλοντικά στη δημιουργία οικογένειας.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που ποθούν την εγγύτητα και την ασφάλεια που παρέχει η οικογένεια και θα ήταν ωφέλιμο για σένα να επιδιώξεις μια ουσιαστική σχέση μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος εκ φύσεως έλκεται από την άνεση και την ασφάλεια που παρέχει η οικογένεια. Δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να περιτριγυρίζεται από αγάπη άνευ όρων που θα κρατήσει μια ζωή. Παρόλο που είναι γνωστός για την κυκλοθυμία του, η υπομονετική και στοργική πλευρά του είναι αυτή που θα αναδειχθεί και θα αναλάβει δράση όταν πρόκειται για τα δικά του παιδιά. Ως γνωστόν, ο Καρκίνος εκπέμπει μια πολύ μητρική και στοργική ενέργεια, χάρη στη σύνδεσή του με τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που σχετίζεται με το συναίσθημα.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΛΕΩΝ

Η καρδιά του Λέοντα είναι τόσο γεμάτη από αγάπη, που ανυπομονεί να αποκτήσει μια ολόκληρη οικογένεια για να την μοιραστεί μαζί τους. Ο Λέων είναι επίσης ένα απόλυτο παιδί στην καρδιά του και του αρέσει να είναι παιχνιδιάρης. Οπότε επιλέγει να μένει νέος στην καρδιά και να βρίσκεται σε διαρκή σύνδεση με το παιδί μέσα του. Οι περισσότεροι Λέοντες ενθουσιάζονται με την προοπτική μελλοντικών οικογενειακών περιπετειών και ομαδικών φωτογραφιών. Απλώς, μην έρθεις ποτέ σε αντιπαράθεση και μην ενοχλήσεις με οποιοδήποτε τρόπο τα παιδιά του, καθώς ο Λέων είναι έντονα προστατευτικός και γρήγορα θα μάθεις ότι αυτό το… γατάκι έχει νύχια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να εκπλήσσεσαι που βλέπεις τον Σκορπιό σε αυτήν τη λίστα, αφού έχει τη φήμη του μυστηριώδους και συχνά αφόρητου ανθρώπου. Με την συμπεριφορά του, είναι εύκολο να ξεχάσεις ότι κάτω από αυτήν την έντονη και παθιασμένη προσωπικότητα, βρίσκεται κρυμμένο ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο του νερού. Στον πυρήνα του όμως, αυτό που επιθυμεί περισσότερο είναι ένας σύντροφος στον οποίο θα μπορέσει να δώσει τα πάντα. Θέλει να απελευθερώσει όλη την αγάπη και την τρυφερότητα που κρύβει βαθιά μέσα του και να μοιραστεί τη ζωή του με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Μόλις βρει τον κατάλληλο σύντροφο, είναι έτοιμος να επισημοποιήσει πλήρως τη σχέση του, μέσα από την δια βίου δέσμευση που δημιουργείται με μια οικογένεια.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved