Παρότι δείχνουν σεμνά και ταπεινά, να ξέρεις ότι αυτά τα ζώδια έχουν... «βρώμικο» παρελθόν

Το τι κρύβουν μόνο αυτά το ξέρουν

Παρότι δείχνουν σεμνά και ταπεινά, να ξέρεις ότι αυτά τα ζώδια έχουν... «βρώμικο» παρελθόν

Μην σε μπερδεύει το αθώο ή συνεσταλμένο τους πρόσωπο ή το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων κτλ. Τα ζώδια αυτά μπορεί να δείχνουν στους άλλους ήρεμα, τίμια, σεμνά και… ηθικά, ωστόσο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Να ξέρεις ότι είναι ικανά για τα… χειρότερα και έχουν ένα αρκετά βρώμικο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στάνταρ έχεις λάθος εικόνα και άποψη για την Παρθένο. Πραγματικά ξεγελά τους πάντες. Μπορεί να την έχεις στο μυαλό σου ως ένα ζώδιο μίζερο, γκρινιάρικο και επικριτικό, ωστόσο να ξέρεις ότι στα ερωτικά της μεταμορφώνεται εντελώς. Είναι θερμή, σεξουαλική και στο κρεβάτι βγάζει… kinky γούστα. Θέλει να δοκιμάσει τα πάντα, δεν έχει ενδοιασμούς και φυσικά κανέναν ηθικό φραγμό. Είναι ένας πραγματικός Dr Jekyll και Mr Hyde. Θα σε ξαφνιάσει, είτε ευχάριστα είτε... δυσάρεστα. Ανάλογα αν ταιριάζετε ή όχι.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στους γύρω του ο Αιγόκερως δείχνει πάντα ένα πρόσωπο αυστηρό. Είναι το ηθικό άτομο που ακολουθεί πάντα τους κανόνες και τους νόμους. Δεν θέλει να ξεφεύγει και δείχνει αρκετά παραδοσιακός, συντηρητικός και ώρες-ώρες και οπισθοδρομικός. Ωστόσο, να ξέρεις πως όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια βιτρίνα πίσω από την οποία καλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο. Σαφώς και θέλει να τα δοκιμάσει όλα, τον λες και βιτσιόζο ή αρκετά υποτακτικός. Μόνο στο σεξ αφήνει κάποιον άλλο να τον ελέγχει και να τον διατάζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην σε ξεγελά το αθώο βλέμμα του Ιχθύ ή το γλυκό του χαμόγελο. Μπορεί η φωνή του να είναι ήπια και να είναι γενικότερα χαμηλών τόνων, ωστόσο αυτή του η εικόνα δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό του χαρακτήρα και τα γούστα του. Αν τον γνωρίσεις θα δεις πως πίσω από το αθώο ύφος και την αθωότητα που εκπέμπει, κρύβεται ένα άτομο που είναι ικανό για όλα. Έχει περίεργα γούστα και οι σεξουαλικές του φαντασιώσεις μπορεί να σε εκπλήξουν. Θα σου ζητήσει ό,τι πιο προχωρημένο, περίεργο και ίσως κάποιες φορές μέχρι και αρρωστημένο. Μην σοκαριστείς!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved