Οι γυναίκες του ζωδιακού που στηρίζουν οικονομικά τους συντρόφους τους

Δεν θα τους αφήσουν μόνους στα δύσκολα

Οι γυναίκες του ζωδιακού που στηρίζουν οικονομικά τους συντρόφους τους

Σε προηγούμενο άρθρο μας, σου είχαμε αναφέρει τις γυναίκες του ζωδιακού που βάζουν χρήματα στην άκρη κρυφά από τους άντρες τους και σου είχαμε εξηγήσει το γιατί το κάνει η κάθε μια από αυτές (δες το εδώ). Τρία λοιπόν από τα πέντε ζώδια που σου είχαμε γράψει τότε, υπάρχουν και στο σημερινό μας άρθρο και υπάρχει λόγος. Οι γυναίκες αυτές που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, θα στήριζαν τον άντρα τους οικονομικά σε μια δύσκολη στιγμή γιατί φροντίζουν να έχουν πάντα το... κομπόδεμά τους, το οποίο και χρησιμοποιούν σε έκτακτες ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος είναι γνωστό ότι είναι… οικονόμα. Το έχει πάντα το κομπόδεμά της. Έχει μια καλή σχέση με τα χρήματα και μάλιστα είναι σφιχτοχέρα. Αυτό το κάνει και για την δική της ασφάλεια, αλλά και την ασφάλεια της οικογένειάς της. Θέλει να νιώθει ότι σε μια δύσκολη στιγμή δεν είναι στον αέρα και πως μπορεί να ανταποκριθεί σε έκτακτα και αναγκαία έξοδα. Αν λοιπόν ο άντρας της, για κάποιο λόγο, χρειαστεί την οικονομική της βοήθεια, τότε εκείνη θα του δώσει τα χρήματα που χρειάζεται και θα τον στηρίξει. Δεν θα τον αφήσει μόνο να παλεύει με τα χρέη ή τις υποχρεώσεις.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για την γυναίκα Καρκίνο η οικογένειά της είναι πάνω από όλα. Πάνω και από τον ίδιο της τον εαυτό. Φροντίζει να έχει πάντα χρήματα στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές τους. Η Καρκίνα είναι αυτό που λέμε η «κολώνα του σπιτιού». Αν ο άντρας της για κάποιο λόγο χρειαστεί χρήματα, εκείνη θα του δώσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν εκείνος χρειαστεί βοήθεια στη δουλειά του, θα πάει να τον στηρίξει και να δουλέψει στο πλευρό του. Τα χρήματα που πάντα έχει… «καβατζωμένα» είναι για έκτακτες ανάγκες και όταν προκύψει μια τέτοια, τότε τα δίνει και σώζει κάπως την «παρτίδα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι ο αρχηγός της οικογένειας και αυτό είναι γνωστό. Δεν είναι όμως μόνο αρχηγός, είναι και ηγέτης και ως σωστός ηγέτης, η Αιγοκερίνα πάντα σώζει την κατάσταση. Αν ο άντρας της αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, θα βγει μπροστά και θα τον στηρίξει. Θα του δώσει χρήματα, θα τον βοηθήσει και μαζί θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν την όποια δυσκολία. Όπως και οι άλλες δύο γυναίκες που σου αναφέραμε πιο πάνω, έτσι και η Αιγοκερίνα, το έχει το κομπόδεμά της και το ανοίγει σε στιγμές που εκείνη κρίνει ότι πρέπει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved