Οι πιο σαγηνευτικοί άντρες του ζωδιακού

Δεν μπορείς με τίποτα να τους αντισταθείς

Οι πιο σαγηνευτικοί άντρες του ζωδιακού

Οι άντρες αυτοί ξέρουν πάρα πολύ καλά να παίζουν το παιχνίδι της αποπλάνησης. Είναι τόσο σαγηνευτικοί, που δύσκολα μια γυναίκα μπορεί να τους αντισταθεί. Ένα βλέμμα τους, ένα άγγιγμά τους, μια λέξη τους και νιώθεις «μαγεμένη». Τους κοιτάς και… «λιώνεις»
σαν το παγωτό στο χωνάκι. Δυο είναι τα ζώδια που έχουν αυτό τον αντίκτυπο πάνω στις γυναίκες. Το τρίτο που θα σου αναφέρουμε είναι στο «ναι μεν αλλά». Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια μιλάμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός μπορεί να σε σαγηνεύσει με ένα βλέμμα του και μόνο. Είναι άλλωστε τόσο έντονο, ξεχωριστό, διαπεραστικό που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει να σε κοιτάξει και να μην νιώσεις κάτι να σε διαπερνά και να σε αναστατώνει. Είναι η φωνή του, το περπάτημά του, η αύρα του και η όλη του συμπεριφορά που πραγματικά δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια. Πέφτεις σαν ώριμο φρούτο και τρως τέτοια καψούρα που δύσκολα την ξεπερνάς. Ο Σκορπιός στο ξεκαθαρίζει από την αρχή το πόσο σε θέλει και έπειτα απλά είσαι δική του, χωρίς άμυνες και χωρίς πολλά πολλά.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ιχθύ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Του αρέσει να «παίζει» μαζί σου σαν τη γάτα με το ποντίκι. Δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλει και τι σκέφτεται. Παίζει με τις φαντασιώσεις σου, του αρέσει να σε εξιτάρει και να σε τσιγκλάει. Η αύρα του είναι τόσο μυστήρια και περίεργη που κοντά του νιώθεις λες και βρίσκεσαι σε έναν κόσμο παραμυθένιο. Ο άντρας Ιχθύς έχει τον τρόπο να σε «μαγέψει» και να σου «πάρει» το μυαλό. Σε σαγηνεύει και σε κάνει να του παραδοθείς άνευ όρων.

Ο σαγηνευτικός άντρας μεν, αλλά...

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ταύρο ισχύει το εξής παράδοξο. Ως ζώδιο, επειδή βρίσκεται απέναντι από τον Σκορπιό, έχει μια κάποια… σαγήνη πάνω του. Ωστόσο, δεν την ασκεί συχνά. Για να το κάνει, θα πρέπει να συναντήσει μια γυναίκα, η οποία θα τον φλερτάρει με τέτοιο τρόπο που θα τον κάνει να θελήσει να χρησιμοποιήσει αυτή την πλευρά του εαυτού του. Συνήθως, δεν βγάζει αυτό το όπλο από την φαρέτρα του. Τον βάλαμε στην σχετική μας λίστα, γιατί ως ζώδιο έχει μεν την ικανότητα να σαγηνεύσει μια γυναίκα, αλλά μόνο όταν θέλει και σε λίγες περιπτώσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved