Οι τέσσερις ιδανικοί γαμπροί για την Λιονταρίνα

Αυτοί είναι οι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη

Οι τέσσερις ιδανικοί γαμπροί για την Λιονταρίνα

Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και η γυναίκα Λέων δεν ταιριάζει με όλους τους άντρες. Υπάρχουν κάποιοι με τις οποίους θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση, να συζήσει, ακόμα και να τους παντρευτεί και να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό τους και άλλοι που δεν θέλει καν να τους βλέπει μπροστά της... Διάβασε παρακάτω και δες ποιοι είναι οι κατάλληλοι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΖΥΓΟΣ

Πιθανότατα η σχέση τους να ξεκινήσει σαν φιλία, αλλά να καταλήξει σε ερωτική. Ο Ζυγός είναι κοινωνικότατος, γνωρίζεται εύκολα με κόσμο, ξέρει να διασκεδάζει ενώ έχει και αρκετά ενδιαφέροντα. Επίσης, του αρέσει η καλοπέραση, οι πολυτέλειες, οι τέχνες και είναι καλαίσθητος, γι' αυτό ταιριάζει με τη Λιονταρίνα, με την οποία όχι μόνο έχει χημεία, αλλά απολαμβάνει τις συζητήσεις μαζί της, καθώς είναι πρόθυμη να ακούσει όλες τις δημιουργικές του ιδέες και τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μυστηριώδης και ερωτικός αυτός άντρας μπορεί να ξετρελάνει τη Λιονταρίνα, αν και στην αρχή ενδεχομένως να την παιδέψει, μέχρι να τον κατακτήσει. Ωστόσο, όσο τον εξερευνά, θα ανακαλύπτει ότι δεν τα δίνει όλα μόνο στο κρεβάτι, αλλά και στη σχέση του. Είναι ανθεκτικός, επίμονος, πιστός και αφοσιωμένος στη γυναίκα που έχει επιλέξει κι αυτό είναι που θα την κάνει να τον ερωτευτεί τρελά. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι αν την θελήσει αυτός, δε θα καταφέρει να του ξεφύγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει δυναμισμό, έντονη προσωπικότητα, σοβαρότητα και κοινωνικό προφίλ, κάτι που γοητεύει τη Λιονταρίνα. Αν μάλιστα είναι και επιτυχημένος στον τομέα του, αυτόματα θα έχει χτυπήσει το κέντρο της καρδιάς της. Αν και της φαίνεται ψυχρός, μόλις την πλησιάσει, θα ανακαλύψει τη διασκεδαστική του πλευρά και το χιούμορ του. Ξέρει να παλεύει, δουλεύει αρκετά ακόμα και για τη σχέση του, δεν τα παρατάει στην πρώτη δυσκολία και παρότι διστάζει ορισμένες φορές, μπορεί να πάρει τα ηνία της όποιας κατάστασης, αποδεικνύοντας ότι η θέση του βασιλιά του ταιριάζει γάντι.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκ πρώτης όψεως, δείχνουν τελείως αταίριαστοι, ωστόσο, η Λιονταρίνα έχει ανάγκη από αγάπη, προσοχή και κανάκεμα που ο πλούσιος σε συναισθήματα Ιχθύς μπορεί να της προσφέρει απλόχερα. Θα την κάνει το κέντρο του κόσμου του, θα την αποθεώνει συνεχώς και δε θα της αντεπιτίθεται, όταν τον πιάνουν τα νεύρα ττης. Χαμηλών τόνων αυτός, πομπώδης αυτή, καθόλου εγωιστής αυτός, μεγάλο Εγώ αυτή. Οι διαφορές τους είναι αυτές που θα τους ενώσουν και θα τους κρατήσουν μαζί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved