Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα «ξεζουμίσουν» συναισθηματικά τον σύντροφό τους

Θα τον εξουθενώσουν…

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα «ξεζουμίσουν» συναισθηματικά τον σύντροφό τους

Δεν είναι εύκολο να έχεις μια σχέση με τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω. Οι γυναίκες αυτές είναι άκρως συναισθηματικές και δημιουργούν ένα δράμα στην ερωτική τους ζωή. Ο σύντροφός τους συχνά πυκνά νιώθει να «πνίγεται» στην σχέση του και αισθάνεται πως η γυναίκα αυτή τον «ξεζουμίζει» συναισθηματικά και ψυχολογικά. Δεν είναι καθόλου εύκολο να την διαχειριστεί και να την… αντέξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν η γυναίκα Καρκίνος ερωτεύεται, τότε αυτόματα γίνεται πάρα πολύ κτητική. «Κολλάει» πάνω στον σύντροφό της και τον «πνίγει». Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματά της, αλλά κυρίως αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα στην σχέση, είναι ο τρόπος που τα εκφράζει και το πώς κάνει τον άλλο να νιώθει. Δεν υπάρχουν όρια για την γυναίκα Καρκίνο και το πώς δείχνει την αγάπη και την φροντίδα της, ενώ παράλληλα δεν μπορεί να περιορίσει την γκρίνια της και την μουρμούρα της ακόμα και για τα πιο ασήμαντα πράγματα. Άθελά της προκαλεί στρες και άγχος στον σύντροφό της, ενώ ουσιαστικά το μόνο που θέλει να κάνει είναι να τον αγαπά και να τον φροντίζει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρόβλημα με την γυναίκα Σκορπιό ξεκινά από το γεγονός ότι, ως ζώδιο του νερού, είναι πάρα μα πάρα πολύ συναισθηματική. Τόσο, που «πνίγει» τον σύντροφό της και τον σέρνει σε μια δύνη συναισθήματος και δράματος μαζί. Ένας συνδυασμός που… «σκοτώνει». Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια γυναίκα η οποία ζηλεύει πολύ τον άντρα της, είναι κτητική και θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην σχέση της. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, μόνο εύκολη δεν κάνουν την συμβίωση μαζί της ή έστω το να έχεις σχέση μαζί της.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρόβλημα με την γυναίκα Ιχθύ είναι ότι πάντα σκέφτεται το χειρότερο δυνατό σενάριο, που θα μπορούσε να συμβεί για το καθετί στην ζωή της. Σπάνια είναι αισιόδοξη ή θα την δεις να κάνει καλές σκέψεις και ακόμα και όταν τις κάνει, σύντομα κάτι στο κεφάλι της θα τις… ανατρέψει. Είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση για τον σύντροφό της να μπορέσει να την ακολουθήσει στο μονοπάτι αυτό. Να μπορέσει να αντέξει όλες τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις. Το να πεις σε μια γυναίκα Ιχθύ ότι δεν θα πρέπει να συμπεριφέρεται και να αντιδρά έτσι, είναι σαν να της λες ότι δεν πρέπει να… αναπνέει. Δεν θα το κάνει ποτέ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved