Δέκα λάθη της Καρκίνας μέσα στη σχέση

Πρέπει να τα αποφύγει, αν θέλει να κρατήσει το ταίρι της

Δέκα λάθη της Καρκίνας μέσα στη σχέση

Η γυναίκα Καρκίνος είναι αυτό που λέμε γυναίκα για «σπίτι». Γλυκιά, τρυφερή, προστατευτική και απίστευτα θηλυκή, πιστή και ταυτόχρονα πολύ ερωτεύσιμη γι’ αυτό και δεν αφήνεις το αντίθετο φύλο ασυγκίνητο. Παρά όμως το ότι είναι μια από τις ιδανικές συντρόφους ενός άντρα, κάνει κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της.

1. Είναι κυκλοθυμική

Είναι κλισέ, το ξέρουμε, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν κάνει και μεγάλη προσπάθεια να διαχειριστεί τις απότομες μεταβολές στη διάθεσή της. Τη μια μπορεί να είναι μέσα στις αγαπούλες και τα φιλάκια και μετά να αποτραβιέται και να κλείνεται στον εαυτό της, με αποτέλεσμα να χαλάει την ερωτική ατμόσφαιρα με τον σύντροφό της.

2. Είναι «παρελθοντολόγος»

Έχει απίστευτη μνήμη και δεν ξεχνά ποτέ και τίποτα. Ωστόσο, η προσκόλλησή της στο παρελθόν και οι αναπόφευκτες συγκρίσεις με το παρόν μόνο ζημιά προκαλούν στη σχέση. Έχει επιλέξει έναν άνθρωπο να είναι δίπλα της, που δεν της έχει δώσει αφορμές για να αμφισβητήσει την πιστότητά του, αλλά τα παλιά πίσω της δεν τα αφήνει. Το ότι πέρασε άσχημα με τον πρώην της και πληγώθηκε, δε σημαίνει ότι θα πάθει τα ίδια και με τον νυν. Επίσης, δεν είναι ωραίο να σκαλίζει συνεχώς και να θυμάται περσινά ξινά σταφύλια. ΟΚ, έγινε, ό,τι έγινε, πάμε παρακάτω!

3. Είναι υπερπροστατευτική

Θέλει να φροντίζει και να περιποιείται τους ανθρώπους που αγαπά και φυσικά αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Το θέμα είναι ότι ορισμένες φορές το παρακάνει. Δεν είναι η «μαμά» του συντρόφου της, είναι η ερωμένη του, η κοπέλα του κι εκεί θα πρέπει να τραβήξει μια διαχωριστική γραμμή. Να μην τον ρωτά συνέχεια τι θα ήθελε να του μαγειρέψει ή να τον παίρνει τηλέφωνο να δει τι ώρα θα γυρίσει γιατί γίνεται αρκετά κουραστικό και καταπιεστικό για αυτόν.

Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

4. Είναι γκρινιάρα

Μάλλον από γυναίκα Καρκίνο προέκυψε ο όρος «κρεβατομουρμούρα» και η αλήθεια είναι πολύ γκρινιάρα, ορισμένες φορές και μάλιστα, λες και περιμένει την κατάλληλη στιγμή, που ο άλλος θα χαλαρώσει, θα υπάρχει ηρεμία, για να αρχίσει το ψαλτήρι και τα παράπονα. Μπορεί να έχει τα χίλια δίκια, αλλά με τον τρόπο αυτό δε θα τα βρει, γιατί από ένα σημείο και μετά ο άλλος απλά θα έχει κατεβάσει ρολά και δε θα σε ακούει...

5. Είναι ανασφαλής

Καλό είναι που συμπάσχει με τα προβλήματά της, τον συμπονά, θέλει να τον βοηθήσει, άλλο όμως αυτό κι άλλο να του κάνει όλα τα χατίρια και να του συγχωρεί γκάφες ή άστοχες συμπεριφορές, από φόβο μην τον χάσει. Έτσι, θα τη θεωρήσει δεδομένη. Γι’ αυτό πρέπει να είναι μεν συγχωρητική, αλλά να έχει βάλει κι από την αρχή τα απαράβατα όριά της.

6. Είναι υπερβολικά συναισθηματική

Δεν είπαμε να είναι αναίσθητη, αλλά είναι ή του ύψους ή του βάθους. Είτε μέσα στις γλύκες και τα χαμόγελα και τα υποκοριστικά είτε αμίλητη ή εκδικητική, αν πληγωθεί (κάτι που μεταξύ μας είναι εύκολο) ή νιώσει προδομένη. Όμως μια ατυχής συμπεριφορά του, δε σημαίνει ότι δε την αγαπάει πια ή δεν του αρέσει ή -χειρότερα- ότι βρήκε μια άλλη, καλύτερη και προσπαθεί να το πει έμμεσα. Αφού έχει διαίσθηση, ας την χρησιμοποιήσει σωστά και μην κάνει σκηνή, τσιμπώντας την με τις δαγκάνες της για να τον πονέσει, εκτός κι αν είναι σίγουρη ότι την έκανε τη στραβή.

7. Δε της αρέσει το «καινούργιο»

Νιώθει μεγαλύτερη σιγουριά με κάθε τι που γνωρίζει από γεννησιμιού της, από μέρη μέχρι καταστάσεις και πρόσωπα. Γι’ αυτό και το «ξένο», το καινούργιο ή το διαφορετικό δε θέλει να το δοκιμάσει. Ωστόσο, το να πειραματιστεί λίγο, να ανοίξει τις προοπτικές της, να ξεφύγει από την πεπατημένη και την επανάληψη, θα δώσει και στη σχέση της άλλο αέρα.

8. Παραείναι της οικογένειας

Εννοείται ότι δεν κατηγορείται επειδή αγαπά και εκτιμά την οικογένειά της, από αυτό το σημείο όμως, μέχρι να επηρεάζεται από τη γνώμη του πατέρα ή της μητέρας της, να μη μπορεί να ανεξαρτητοποιηθεί και να κάνει και τα δικά της με το σύντροφό της απέχει πολύ. Λογικό είναι να «κλωτσήσει» κάποια στιγμή κι αυτός, αν θέλει να πηγαίνει συνέχεια διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της ή να περνούν όλες τις γιορτές μαζί τους. Στο κάτω-κάτω αυτήν επέλεξε...

9. Είναι εκβιάστρια

Ω, ναι, είναι «μανούλα» στους συναισθηματικούς εκβιασμούς κι όταν θέλει κάτι, βάζει μπροστά τα μεγάλα μέσα. Πετά ατάκες ή βγάζει μια παραπονιάρικη (έως κλαψιάρικη) συμπεριφορά, που ξέρει ότι θα κάνουν τον σύντροφό της να νιώσει ένοχος ή άσχημα, οπότε θα γίνει το δικό της. Ως πότε όμως θα «πατά» στο συναίσθημά του και δε θα το καταλαβαίνει;

10. Δεν ζητά τίποτα ευθέως

Το πάει πλαγίως, μέσω Λαμίας, αλλά ό,τι θέλει, δεν το ζητά άμεσα και χωρίς περιστροφές από το ταίρι της. Προσπαθεί να τον χειραγωγήσει, να τον καλοπιάσει, να του τάξει (όπως πχ έκανε η μαμά της, όταν ήταν παιδάκι), έτσι ώστε να μην του αφήσει και πολλά περιθώρια να αρνηθεί και να φαίνεται ότι το έκανε από μόνος του. Σε περίπτωση όμως που της πει «όχι», ανοίγει τη γλωσσίτσα της δέκα μέτρα και μπορεί να τον περάσει γενεές 14.


Διάβασε επίσης:
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved