Έτσι είναι οι Καρκίνοι στις ερωτικές τους σχέσεις

Πώς συμπεριφέρεται και τι να περιμένεις από ένα άντρα ή γυναίκα Καρκίνο;

Έτσι είναι οι Καρκίνοι στις ερωτικές τους σχέσεις

Για σένα που γνώρισες μια γυναίκα ή έναν άντρα Καρκίνο και δεν ξέρεις τι ζητάει από τη σχέση του, πώς συμπεριφέρεται ως δεσμευμένος/η ή τα χούγια του, είμαστε εδώ να σου λύσουμε τις απορίες, αναλύοντάς σου ξεχωριστά (με χιούμορ, αλλά και αρκετές αλήθειες) τον αρσενικό και θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Γυναίκα Καρκίνος

Η γυναίκα Καρκίνος διαφέρει πολύ από τον τυπικό άνδρα του ζωδίου, γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται να επινοήσει κάποια ιδιαίτερη τεχνική για την ...επιβίωση της στον συναγωνισμό των σχέσεων. Διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που χαρακτηρίζουν την αιώνια εικόνα του θηλυκού: Πλούσια συναισθήματα, ενίοτε και πλούσιες καμπύλες. Το μόνο που χρειάζεται να σκεφτεί είναι αν θα εγκαταλείψει ποτέ το μητρικό της ρόλο, βασικό υπεύθυνο για όλους αυτούς τους άχρηστους και τους κακομοίρηδες, που κατά διαστήματα μαζεύει γύρω της. Ο ανθρωπισμός και η τρυφερότητα δεν συνδέονται απαραίτητα με τον έρωτα, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να καταλήξει μια υπόθεση τροφοδοσίας, αμοιβαίων συμφερόντων ή παροχής υπηρεσιών. Ένα ακόμη μεγάλο θέμα είναι η αδιέξοδη αναδρομή στο παρελθόν. Όλοι θυμόμαστε τις παλιές σχέσεις μας, αλλά δεν τις μεταφέρουμε σαν τα σαλιγκάρια, όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε... Τα παιδικά τραύματα φθάνουν και περισσεύουν!

**Ταιριάζετε; Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει εδώ**

Άντρας Καρκίνος

Ο άνδρας Καρκίνος πρέπει πρώτα να αποφασίσει, αν θέλει να είναι «με τη μαμά» ή την έτερη αγαπημένη του. Το κακό είναι ότι συνήθως η μαμά δεν βοηθά καθόλου, να του δώσει δηλαδή μια κλωτσιά μπας και ξεκολλήσει. Αντίθετα, διαιωνίζει τη σχέση εξάρτησης, εκμεταλλευόμενη όλες τις εξουσίες που της παρέχει. Γι' αυτό, ένας Καρκίνος είναι χίλιες φορές προτιμότερος χωρίς τη μαμά του κι αυτή είναι μια πολύτιμη συμβουλή για όλες τις υποψήφιες... Αν παρακάμψουμε αυτό το σκόπελο, σαν σύζυγος είναι βολικός και τρυφερούλης, έστω κι αν γκρινιάζει από το πρωί ως το βράδυ. Οι σεξουαλικές του επιδόσεις δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά αυτό ισοσταθμίζεται από τη ζεστή αγκαλιά, το γεμάτο πορτοφόλι και την κατανόησή του για τα προβλήματα του γυναικείου φύλου. Όμως το μεγαλύτερο θέμα του είναι το πώς θα ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό των υπόλοιπων αρσενικών. Με την «ευαίσθητη και πονεμένη του ψυχή» ή την «ανθρωπιστική» διανόησή του; Η μάχη της επιβίωσης είναι σκληρή και οι Καρκίνοι στα δύσκολα δεν έχουν παρά να παίξουν σκληρή και μαζική άμυνα, που είναι ένα από τα δυνατά τους σημεία. Αντίθετα, ως «επιτιθέμενοι» μαζεύουν πληγές με το τσουβάλι!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved