Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα χώριζαν, για να αφοσιωθούν στις σπουδές ή την καριέρα τους

Ο έρωτας θα ερχόταν σε δεύτερη μοίρα.

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα χώριζαν, για να αφοσιωθούν στις σπουδές ή την καριέρα τους

Όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων. Και για τα συγκεκριμένα ζώδια, οι σπουδές και η καριέρα τους έχουν μεγάλη σημασία και εκεί θα αφιέρωναν την ενέργειά τους, βάζοντας σαφώς σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά τους. Αν λοιπόν οι άντρες αυτοί του ζωδιακού έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα σε σένα και το επαγγελματικό τους μέλλον, να ξέρεις ότι θα σε χώριζαν με πολύ μεγάλη ευκολία.

ΛΕΩΝ

Για τον άντρα Λέων τα πράγματα είναι απλά. Ναι μεν είναι ρομαντικός, σχεσάκιας και ερωτιάρης, ωστόσο είναι και καριερίστας. Αν, δηλαδή, προκύψει μια πολύ καλή ευκαιρία στα επαγγελματικά του και χρειαστεί να κάνει το μεγάλο βήμα ή να αφιερώσει αρκετό χρόνο στο νέο του εγχείρημα, τότε να ξέρεις ότι έχεις φάει άκυρο και δεν το έχεις καταλάβει. Θα θελήσει να κάνει τα πάντα για να ανέβει ιεραρχικά, να γίνει πιο γνωστός, να βγάλει περισσότερα χρήματα κτλ και αν νιώσει ότι εσύ αποτελείς «βάρος» και ότι τον κρατάς πίσω, τότε θα σε χωρίσει με μεγάλη ευκολία.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος λατρεύει να… μαθαίνει. Γι αυτόν η γνώση είναι δύναμη και ναι, θα σε χώριζε, αν πίστευε πως πρέπει να αφιερώσει όλο του τον χρόνο και την ενέργεια στις σπουδές του ή την δουλειά του ή να φύγει στο εξωτερικό για ένα μεταπτυχιακό ή μια θέση εργασίας που θα έχει καλύτερο μέλλον. Μην ξεχνάς ότι είναι το «μυρμήγκι» του ζωδιακού. Δουλεύει ατελείωτες ώρες και δεν παραπονιέται. Είναι εργασιομανής, θέλει να είναι σε όλα σωστός και τυπικός και αν νιώσει ότι η σχέση σας αποτελεί για εκείνον εμπόδιο, τότε θα σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μιλάμε για τον νούμερο ένα άντρα καριερίστα. Δίνει όλη του την ενέργεια και το είναι τόσο στις σπουδές του, όσο και στην καριέρα του. Θέλει να φτάσει ψηλά, να αποκτήσει εξουσία, θέση, δύναμη και status. Τίποτα και κανένας δεν θα μπορέσει αυτό να του το στερήσει. Θα θυσιάσει την διασκέδασή του, την ηρεμία, την χαλάρωσή του, αλλά και την ερωτική του ζωή, προκειμένου να πετύχει στη δουλειά του και να φτάσει τους στόχους που έχει βάλει στο μυαλό του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved