Ασυνήθιστοι αστρολογικοί συνδυασμοί που θα κάνουν θραύση το φετινό καλοκαίρι

Δίδυμος, Καρκίνος και Λέοντας, θα ζήσουν τις πιο ασυνήθιστες καλοκαιρινές περιπέτειες και θα απελευθερωθούν από όλα όσα τους περιόριζαν το χειμώνα που μας πέρασε

Ασυνήθιστοι αστρολογικοί συνδυασμοί που θα κάνουν θραύση το φετινό καλοκαίρι

Υπάρχει ένα παλιό αγαπημένο τραγούδι των «The Amazing Rhythm Aces» που λέγεται «I’m setting you free» και μιλάει για μια σχέση που δεν κύλησε ομαλά, όταν ο ένας από τους δύο αποφάσισε πως πρέπει να «απελευθερώσει» τον άλλον και να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του. Ξεχωριστά και ευτυχισμένα. Αυτό φαντάζει ιδανικό για τις περιπτώσεις που απλά ένας δεσμός δεν λειτουργεί, όμως για να φτάσουμε σε αυτήν την «απελευθέρωση» συχνά έχει προηγηθεί μια περιπετειώδης σχέση, ένας δεσμός που φαινομενικά έμοιαζε αταίριαστος, αλλά στην πράξη λειτούργησε -για όσο λειτούργησε.

Αυτές οι θυελλώδεις σχέσεις είναι και οι πιο συναρπαστικές και βασίζονται στους πιο ασυνήθιστους αστρολογικούς συνδυασμούς, σε αυτούς που θα κλέψουν την καρδιά μας και φέτος το καλοκαίρι. Γράφουμε αναλυτικά για καθέναν από αυτούς, όχι απαραίτητα για να τους αποφύγεις αλλά περισσότερο για μην βρεθείς προ εκπλήξεως αν οι «έρωτες του καλοκαιριού» φυλακιστούν στη λήθη του Αυγούστου και τον χειμώνα είναι ήδη μια μακρινή ανάμνηση.

Δίδυμος με Αιγόκερω

Αέρας με γη, σαν να λέμε πράσινο με κόκκινο! Ο Δίδυμος είναι αναβλητικός, παρορμητικός, αγαπάει να μιλάει με κόσμο και να συλλέγει πρωτότυπες ιδέες. Μιλάει πολύ και δεν αντέχει τα αυστηρά προγράμματα και τη ρουτίνα. Ο Αιγόκερως είναι πρακτικός, λιγομίλητος, δεν ενθουσιάζεται εύκολα και χωρίς χρονοδιάγραμμα νιώθει όπως το ψάρι έξω από το νερό. Είναι ελάχιστα τα σημεία επαφής ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια αλλά αν βρεθούν απελευθερώνουν το ασυνήθιστο, το μοναδικό και το περιπετειώδες. Είναι κάτι σαν τις καλοκαιρινές νέες γεύσεις του PULZE, iD Capsule Forest Purple με νότες Βerry και iD Capsule Summer Red με νότες Watermelon. Κάνουν αυτό το καλοκαίρι πιο ασυνήθιστο και απολαυστικό από ποτέ!

pulze new kv native 00001

Καρκίνος με Τοξότη

Τι δουλειά έχει ο ρομαντικός και τρυφερός Καρκίνος με τον παρορμητικό και ασταθή Τοξότη; Καμία εκ πρώτης όψεως, αλλά κάποια καλοκαίρια, σαν και αυτό, το ασυνήθιστο γίνεται η κανονικότητά μας και αυτό είναι πολύ απελευθερωτικό σε ό,τι αφορά τα συναισθηματικά. Ο ήσυχος και προστατευτικός Καρκίνος βρίσκει καταφύγιο στο χιούμορ και στην «τρέλα» του Τοξότη και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, όπως η νέα γεύση του PULZE με νότες berry, συμπληρώνει τη λίστα με τις ασυνήθιστες εμπειρίες σου για το φετινό καλοκαίρι. Το νέο Capsule Forest Purple με γεύση berry, θα σε εντυπωσιάσει… όπως ο Τοξότης εντυπωσιάζει τον Καρκίνο!

pulze new kv native 00003

Λέων με Ιχθύ

Τι γίνεται όταν ένα πεισματάρικο ζώδιο του καλοκαιριού συναντάει ένα ονειροπόλο ζώδιο της άνοιξης; Γίνεται κάτι ασυνήθιστο και όμορφο που κρατάει για λίγο. Ο Λέων αγαπάει τη σταθερότητα όσο ο Ιχθύς τις εναλλαγές, ο πρώτος έχει θάρρος, ο δεύτερος είναι συνεσταλμένος και ντροπαλός. Έτσι, όταν η δράση βρίσκει τον ρομαντισμό, γεννιέται μία απολαυστική σχέση που μοιάζει με τη νέα εμπειρία θερμαινόμενου καπνού, που σου προσφέρει το PULZE, που είναι πιο καλοκαιρινή από ποτέ! Δοκιμάζοντας την ασυνήθιστη εμπειρία iD Capsule Summer Red με γεύση Watermelon, θα νιώσεις όπως ένα Λέοντας που βλέπει για πρώτη φορά τον Ιχθύ του… ηλεκτρισμό!

RS1541 PULZE Photo Red Shirt Silver No ID Stick scr

Αυτό το καλοκαίρι θα έχει ασυνήθιστες εμπειρίες για τα ζώδιά του, το μόνο που μένει λοιπόν είναι να αφεθούν στη δίνη του και να το απολαύσουν για όσο κρατήσει…Που ξέρεις; Mπορεί αυτό να είναι και για πάντα…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved