Δέκα λάθη της Διδυμίνας μέσα στη σχέση

Πρέπει να τα αποφύγει, αν θέλει να κρατήσει το ταίρι της

Δέκα λάθη της Διδυμίνας μέσα στη σχέση

Σαν γυναίκα είναι ευπροσάρμοστη, έξυπνη, ευέλικτη και αρκετά τσαχπίνα και παιχνιδιάρα, οπότε πολύ εύκολα τραβά την προσοχή του αντρικού φύλου. Η φρεσκάδα κι η νεανικότητά της κάνουν τους άντρες να πιστεύουν ότι δε θα βαρεθούν ποτέ μαζί της.

Ωστόσο, κάνει κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της. Ποια είναι αυτά;

1. Είναι ελαφρώς επιπόλαια

Γενικά, δε δείχνεις να παίρνει και πολύ στα σοβαρά τη σχέση, καθώς είναι της άποψης ότι όλα πρέπει να κυλάνε, σαν το γάργαρο νεράκι, από μόνα τους, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα να παραμείνει. Όμως αυτό δεν είναι εφικτό, αφού όλες ανεξαιρέτως, μέχρι να ισοροπήσουν, έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

2. Είναι αρκετά απελευθερωμένη

Δεν έχει ταμπού, δεν έχει κλισέ, δεν μπορεί να μην έχει και ελευθερία κινήσεων, όμως εδώ είναι που πολλές φορές παρεξηγείται από το ταίρι της. Το να μην ξέρει πού πηγαίνει ή αν έχεις κανονίσει να βρεθεί με την παρέα της ή ότι της ήρθε να βγει μια βόλτα να ξεσκάσει και να την ψάχνει, καθώς δεν μπαίνει στον κόπο να ειδοποιήσει, δεν είναι εύκολο να το καταπιεί, ακόμα κι αν όλα αυτά είναι παντελώς αθώα.

3. Είναι νευρική

Επειδή καταπιάνεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά με την οργάνωση και τους χρόνους δεν τα πάει καλά, συχνά στρεσάρεται και αυτή τη νευρικότητα τη βγάζει και στον σύντροφό της, αφού τρέχει πανικόβλητη να τα προλάβει όλα, την τελευταία στιγμή και με την ψυχή στο στόμα. Μια κουβέντα να της πει εκείνη την ώρα και θα πέσει πάνω του να τον φάει.

4. Και την Κοκό και την Κική

Κοινώς, βρίσκεται συχνά σε δίλημμα και της είναι δύσκολο να επιλέξει, με αποτέλεσμα, για να μην το κουράζει στο τέλος, κρατά και τις δύο επιλογές. Όσο κι αν είναι έξυπνη όμως και εξπέρ στο να ξεγλιστράει, διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να έχει δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Αν πρόκειται για άντρες, είναι πολύ πιθανό να τους χάσει κάποια στιγμή και τους δυο.

5. Είναι αεικίνητη

ΟΚ, αυτό έχει τη χαριτωμένη του πλευρά, μέχρι του σημείου όμως που δε θα το παρακάνει και θα αρχίσει να κουράζει το ταίρι της, σέρνοντάς το από δω και από εκεί γιατί βαριέται και δε μπορεί να κάτσει μέσα... Χρειάζεται όμως που και που να μείνουν μόνο οι δυο τους, μακριά απ’ όλους και όλα.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

6. Είναι υπερβολικά διαχυτική

Γνωρίζεται εύκολα, τους ξέρει όλους με τα μικρά τους ονόματα, μόλις τους βλέπει, τους αγκαλιάζει, τους φιλά, κάνει αστεία μαζί τους και κάπου εκεί παραπίσω είναι το ταίρι της σε αμήχανη θέση και δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Είναι πρώην, φίλοι, γνωστοί, τι απ’ όλα; Το κακό είναι ότι δεν το προετοιμάζει, ούτε του δίνει και εξηγήσεις, οπότε αυτή η διαχυτικότητά της παρεξηγείται.

7. Δε δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ντύσιμο

Θέλει να μην περιορίζονται οι κινήσεις της, γι’ αυτό προτιμά άνετα ρούχα και παπούτσια. Ωστόσο, το σπορ ντύσιμο δεν είναι ούτε για όλες τις ώρες, ούτε και πάντα θηλυκό. Μπορεί στο ταίρι της να αρέσει που είσαι πιο απλή και χύμα, αλλά θα ήθελε να σε δει και κάπως αλλιώς ντυμένη, όχι συνέχεια με τη φόρμα, το φούτερ και το αθλητικό ή flat παπούτσι.

8. Έχει μια δικαιολογία για όλα

Η γλώσσα της πάει ροδάνι και είναι ιδιαίτερα εφευρετική στις δικαιολογίες και τα ψέματα. Όμως, συχνά υποτιμά τον σύντροφό της, θεωρώντας ότι πιστεύει ό,τι του σερβίρει. Σε αρκετές περιπτώσεις ξέρει τι κάνει, απλά δε μιλάει για να μην προκαλέσει εντάσεις. Άλλωστε, αν ήταν χαζός, δε θα άντεχε μαζί του ούτε μια μέρα.

9. Είναι ξερόλας

Όλα τα ξέρει, όλα τα έχει ακούσει, όλα τα έχει κάνει, όλα τα έχει δει. Ακόμα κι αν έχει αρκετές γνώσεις ή πρότερη εμπειρία, δε γίνεται να τα γνωρίζει όλα-όλα. Δεν είναι κακό να το παραδεχτεί στον σύντροφό της και καταντάει άκρως εκνευριστικό το να επιμένει. Αν έχει δίκιο, θα φανεί, αργά ή γρήγορα.

10. Είναι διχασμένη

Η μια πλευρά της είναι η εκλογικευμένη και η άλλη η συναισθηματική συχνά όμως διχάζεσαι, τα χάνεις κι εκεί που χρειάζεται να λειτουργήσει έτσι, λειτουργείς αλλιώς. Μπορεί να βάλει ξαφνικά τα κλάματα και ταυτόχρονα να γελά με μια κατάσταση, δημιουργώντας κομφούζιο στο ταίρι της, κυρίως επειδή αρνείται τη δεύτερη. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι μπορεί να μιλά ώρες και για τα πάντα, όχι όμως για το πώς νιώθει...


Διάβασε επίσης:
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved