Τρείς γυναίκες του ζωδιακού που θα σε χρησιμοποιήσουν για να τις «σώσεις» από μια τοξική σχέση

Θα είσαι το... stepping stone τους.

Τρείς γυναίκες του ζωδιακού που θα σε χρησιμοποιήσουν για να τις «σώσεις» από μια τοξική σχέση

Πρόσεξε, για να μην την πατήσεις… Οι γυναίκες του ζωδιακού, που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, έχουν μια συνήθεια που δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεραστεί. Όταν βρίσκονται σε μια σχέση που δεν τις «γεμίζει» ή είναι τοξική, ψάχνουν πάντα να βρουν άλλους άντρες για να τις «σώσουν» και μετά τον χωρισμό να μπούνε σε μια νέα και καλύτερη σχέση. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΛΕΩΝ

Το ματάκι της Λιονταρίνας θα παίζει πάντα, αν νιώθει ότι μέσα στην σχέση της δεν παίρνει αυτά που θέλει. Και τι είναι αυτά που θέλει; Θαυμασμό, λατρεία, αναγνώριση της ανωτερότητάς της, να την κάνει ο άλλος να αισθάνεται μοναδική, αξεπέραστη, να την αποθεώνει όλη μέρα και να την έχει θεά. Όταν λοιπόν η σχέση της δεν τα έχει αυτά, τότε θα ξεκινήσει να τα αναζητά… αλλού. Και δεν θα την νοιάξει ποιος θα είναι ή πόσο καλός μπορεί να είναι. Θέλει απλά να επιβεβαιώσει το εγώ της. Δεν θα κάνει σχέση με τον όποιο νέο άντρα γνωρίσει. Το να δει πόσο αξίζει και μετρά ως γυναίκα επιζητά.

ΖΥΓΟΣ

Η Ζυγίνα πάλι είναι άλλη περίπτωση. Όταν είναι σε μια κακή σχέση, που έχει φθαρεί, δεν την «γεμίζει» ή δεν περνάει καλά, δεν θα φύγει άμεσα, αν δεν έχει βρει πρώτα τον… επόμενο. Η Ζυγίνα πάντα έχει «καβάτζες» στην ζωή της. Είναι «μανούλα» στο να προετοιμάζει το έδαφος για μια ομαλή μετάβαση από τη μία σχέση στην άλλη. Και λέμε σχέση γιατί και σχεσάκιας είναι και αυτό επιδιώκει. Να φύγει από μια κακή ή τοξική και να πάει σε μια καλύτερη, που θα την καλύπτει και θα της δίνει όλα όσα δεν είχε η προηγούμενη.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπορούσαμε να βάλουμε την γυναίκα Ιχθύ στην ίδια κατηγορία με την γυναίκα Ζυγό. Όταν είναι σε μια κακή ή τοξική σχέση, πάντα το μάτι της είναι ανοιχτό, φλερτάρει, τσεκάρει και εξετάζει κάθε νέα πιθανή περίπτωση επόμενου… γκόμενου. Ο στόχος της είναι πάντα η σχέση. Δεν είναι όπως η Λιονταρίνα, που θέλει απλά να ικανοποιήσει το εγώ της και να πάρει την επιβεβαίωση που τόσο έχει ανάγκη. Όταν λοιπόν η γυναίκα Ιχθύς στρώσει το έδαφος με τον… νέο, θα ρίξει ένα μεγάλο άκυρο στον παλιό και μην τον είδατε τον Παναγή!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved