Αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού μπορείς να τις κάνεις ό,τι θέλεις στη σχέση

Κάνουν συχνά ό,τι θέλει ο άλλος και μπορεί να «χάσουν» τον εαυτό τους μέσα σε μια σχέση.

Αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού μπορείς να τις κάνεις ό,τι θέλεις στη σχέση

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, χειραγωγούνται εύκολα από τον σύντροφό τους. Κάνουν αρκετά χατίρια, λένε πολύ συχνά «ναι» και σε κάποιες περιπτώσεις, όταν μπουν σε μια σχέση, μπορούν να «χάσουν» τον εαυτό τους και να γίνουν μια άλλη. Να γίνουν δηλαδή όπως την θέλει ο σύντροφός τους. Πάμε να δούμε για ποιες γυναίκες μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινάμε με την έκπληξη της λίστας μας. Ναι! Η Διδυμίνα μπορεί να γίνει υποχείριο μέσα σε μια σχέση. Έχεις ακούσει τη φράση που λέει: «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται;». Αυτή η φράση την περιγράφει με ακρίβεια. Η Διδυμίνα είναι έξυπνη, όμως πολλές φορές υπερεκτιμά τον εαυτό της. Αν λοιπόν ο άλλος βρει τα «κουμπιά» της, τότε πραγματικά μπορεί να την κάνει ό,τι θέλει. Και μην ξεχνάμε και την διπλή της φύση ως ζώδιο, τη συναισθηματική και τη λογική. Εύκολα χάνει την ισορροπία και γέρνει προς την πρώτη πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος όταν ερωτεύεται… αφήνεται εντελώς. Είναι ένα από τα πλέον ρομαντικά και συναισθηματικά ζώδια και δίνεται με όλο της το είναι στον σύντροφό της. Θέλει να τον βλέπει ευτυχισμένο και θα κάνει όσες υποχωρήσεις χρειαστεί. Αυτό την καθιστά ευάλωτη σε χειρισμούς και τοξικές σχέσεις. Είναι πολύ εύκολο να την μανιπουλάρει ο άλλος και να υπακούσει σε ό,τι της ζητήσει ή της πει εκείνος.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Παρόμοια περίπτωση με την γυναίκα Καρκίνο, είναι και η γυναίκα Ζυγός. Αρχικά, με το που θα μπει σε μια σχέση και θα είναι μέσα στα μέλια, κάνει πραγματικά ό,τι της λέει ο σύντροφός της. Δεν θέλει να του χαλάσει κανένα χατίρι, οπότε λέει σε όλα «ναι». Αυτό θα συνεχιστεί για όσο διάστημα εκείνη είναι ερωτευμένη. Όταν θα της περάσει ο ενθουσιασμός και ο έρωτας, τότε είναι που θα ξεκινήσει να λέει τα μεγάλα «όχι» και θα χωρίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς είναι σε μια μόνιμη αναζήτηση του πρίγκιπα του παραμυθιού. Είναι ρομαντική, συναισθηματική και γενικότερα χαμηλών τόνων. Πηγαίνει «με τα νερά» του συντρόφου της, δεν του λέει όχι και είναι αρκετά δεκτική σε όσα εκείνος μπορεί να της επιβάλλει. Επίσης, έχει μια τάση να «μεταμορφώνεται» μέσα στις σχέσεις της και όσο περνάει ο καιρός να μοιάζει όλο και περισσότερο στον σύντροφό της. Αυτό την κάνει ουσιαστικά να «χάνει» τον εαυτό της και να γίνεται μια άλλη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved