Οι πιο τσιγκούνηδες σύζυγοι του ζωδιακού

Πιο σπαγκοραμμένοι… πεθαίνεις!

Οι πιο τσιγκούνηδες σύζυγοι του ζωδιακού

Να ξέρεις ότι αν κάνεις σχέση με ένα από τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω και μάλιστα το… παντρευτείς κιόλας στο τέλος, τότε είναι δεδομένο ότι θα περάσεις δύσκολα. Δεν είναι ο σύζυγος που θα σε έχει αυτό που λέμε στα… όπα όπα. Περισσότερο θα τον ακούς να σου λέει να «σφίξετε κι άλλο το ζωνάρι» και να κάνετε οικονομία γιατί… δεν «βγαίνετε»...

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος λατρεύει δυο πράγματα στη ζωή του. Το φαγητό του και τα… λεφτά του. Είναι τόσο τσιγκούνης ώρες-ώρες που δεν δίνει του αγγέλου του νερό. Δεν θέλει να ξοδεύει, παρά μόνο να αποταμιεύει. Το ίδιο κάνει και με τα αντικείμενά του. Δεν πετάει κάτι για να πάρει κάτι καινούργιο, αν δεν έχει χαλάσει και είναι σίγουρος ότι δε φτιάχνεται. Ως σύζυγος δεν υπάρχει περίπτωση να είναι large και να σου παίρνει ό,τι θέλεις. Θα θέλει να κάνει κουμάντο και στα δικά σου λεφτά και να αποταμιεύει και… αυτά. Δεν θα σε αφήνει να είσαι σπάταλη και θα σου βγάζει την πίστη κάθε λίγο και λιγάκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν είναι μόνο… καβούρι στο ζώδιο. Έχει και καβούρια στην τσέπη. Μην περιμένεις από αυτό τον άντρα να είναι με το χέρι στην τσέπη, να σου κάνει πανάκριβα δώρα και να σε έχει στα πούπουλα και βασίλισσα. Θα σε αγαπάει, θα σε φροντίζει, θα σου μαγειρεύει ίσως, αλλά δεν θα… πληρώνει. Θα σου βγάλει το λάδι για τα λεφτά. Δεν δίνει ούτε αυτός μέρος από τα χρήματά του και θέλει συνεχώς να αποταμιεύει. Ποτέ δεν νιώθει ασφαλής και πάντα θα πιστεύει ότι δεν έχει αρκετά λεφτά και ότι δεν του φτάνουν. Σπίτι θα είστε συνέχεια, να τρώτε μαγειρευτό φαγητό και να βλέπετε ταινίες. Και ωραία θα σου πει και… οικονομικά!

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προχωράμε στο δεύτερο ζώδιο της Γης που θα βρούμε στην σχετική μας λίστα. Η Παρθένος τα μετράει όλα. Με τα χρήματά του, ο άντρας αυτός είναι πολύ προσεκτικός. Κάθεται και κάνει υπολογισμούς πόσα ξοδεύει, πού τα δίνει και γιατί. Θέλει να αποταμιεύει, είναι τύπος που θεωρεί ότι δεν πρέπει να σπαταλά αλόγιστα και δεν τον νοιάζουν τα υλικά αγαθά. Μπορεί να φοράει τα ίδια ρούχα τρία χρόνια, να έχουν σκιστεί και πάλι να μην τα πετάει. Μην περιμένεις ακριβά δώρα και παροχές από άντρα Παρθένο. Γιατί θα γεράσεις και δώρο ακριβό δεν θα δεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και κλείνουμε την σχετική μας λίστα με τον άντρα Αιγόκερω. Μπορεί να περίμενες να τον δεις και πρώτο στην κατάταξη, αλλά είπαμε να σου κάνουμε την έκπληξη. Ο Αιγόκερως είναι μετρημένος, μαζεμένος, υπολογίζει και τον αέρα που αναπνέει. Δεν σπαταλάει λεφτά δεξιά και αριστερά και δεν θα αφήσει ποτέ τη γυναίκα του να ξοδεύει αλόγιστα. Θα την έχει… υπό έλεγχο, αλλά και επιτήρηση. Όπως ακριβώς έκανε το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Θα είναι σαν να ζεις μόνιμα με το ΔΝΤ στο σπίτι σου (χαχαχα). Έχει πάντα εκείνος το «πορτοφόλι» της οικογένειας και για κάθε ευρώ που θα ξοδεύεις θα πρέπει να παίρνεις έγκριση από εκείνον.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved