Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 03' 41" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 31' 44" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 17° 11' 20" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 21' 24" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 19' 28" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 05' 43" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 52' 38" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 58' 42" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 36' 17" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 40' 17" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 41' 02" ΤΑΥΡΟΣ R

Τρία ζώδια που είναι πιθανό να συγχωρήσουν το «κέρατο» από το ταίρι τους

Ανεξάρτητα αν θύμωσαν ή πληγώθηκαν, θα έδιναν μια δεύτερη ευκαιρία

Τρία ζώδια που είναι πιθανό να συγχωρήσουν το «κέρατο» από το ταίρι τους

Μερικά ζώδια δεν θα δίσταζαν να τερματίσουν για πάντα τη σχέση, μετά από ένα κεράτωμα, υπάρχουν όμως και μερικά ζώδια που μάλλον θα επέλεγαν να μείνουν με τον/η σύντροφό τους ο οποίος «παραστράτησε» ενώ βρισκόταν μακριά τους, ένοιωθε ανασφάλεια ή βαρεμάρα ή ήταν μια στιγμή αδυναμίας. Τα συγκεκριμένα ζώδια, για τους δικούς του λόγους το καθένα, δεν θα λειτουργούσαν παρορμητικά, διαλύοντας το σύμπαν, ανεξάρτητα αν θύμωσαν ή πληγώθηκαν, αλλά θα έδιναν μια δεύτερη ευκαιρία

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό γήινο ζώδιο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μπει πολύ αργά μέσα σε μια σχέση και ακόμα πιο αργά να βγει από αυτήν. Όταν αγαπά, αγαπά με όλη του την καρδιά. Οπότε, τείνει να προσκολλάται πάνω στον σύντροφό του, ακόμα και αρκετό καιρό μετά τη λήξη της σχέσης. Ο Ταύρος θα πάρει πολύ προσωπικά την οποιαδήποτε «προδοσία» και θα νιώσει βαθιά μειωμένος. Και σίγουρα η ζωή του/της συντρόφου τους δεν θα είναι τόσο εύκολη το επόμενο διάστημα. Παρ' όλα αυτά, δεν του αρέσει να τον σπρώχνουν ή να τον βιάζουν να καταλήξει σε αποφάσεις. Αν θέλει να τερματίσει μια σχέση, θα το κάνει στον δικό του χρόνο. Εύκολα συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι αυτό το αργό και σταθερό ζώδιο δεν θα άντεχε μια τόσο μεγάλη αλλαγή, όπως είναι ένας οριστικός χωρισμός.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ συγκεντρωμένα και πρακτικά άτομα. Θα επιλέξουν να παραμείνουν σε μια σχέση, επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή τη δεδομένη στιγμή. Έχουν το ταλέντο να αντιλαμβάνονται ορθολογικά τις καταστάσεις και να δουν με πρακτική ματιά τα υπέρ και τα κατά στο να διαλύσουν μια σχέση. Επίσης, μπορούν να μείνουν μαζί με ένα άτομο που τους έχει απατήσει, κρατώντας ταυτόχρονα συναισθηματικές αποστάσεις. Εντούτοις, οι Αιγόκεροι μισούν την αποτυχία κάθε είδους και μπορεί να δουν την απιστία ως αποτυχία από την πλευρά τους. Είναι δύσκολο για αυτό το ζώδιο να δεχθεί το τέλος σε οποιαδήποτε κατάσταση και, μάλλον θα προτιμήσει να επιδιορθώσει ότι χάλασε στη σχέση του, παρά να αποδεχθεί ότι τελείωσε.

ΙΧΘΥΕΣ 

Οι Ιχθύες είναι άλλο ένα ζώδιο που δυσκολεύεται πολύ να αφήσει τους ανθρώπους που αγαπά, ανεξαρτήτως πόσες φορές θα πληγωθεί. Συχνά βρίσκονται χαμένοι σε μια θάλασσα τόσο των δικών τους συναισθημάτων, όσο και των ατόμων που τους περιβάλλουν. Αυτό το ζώδιο, λόγω της ενσυναίσθησης που διαθέτει, πολλές φορές δεν μπορεί να διαχωρίσει αυτό που νοιώθει, λόγω της πολυφωνίας ή της κακοφωνίας που εισπράττει από τους άλλους. Αν ο/η σύντροφός τους είναι απολογητικός και υποσχεθεί ότι «δεν θα το ξανακάνει», το πιο πιθανό είναι ο Ιχθύς να τον/την πιστέψει. Οι Ιχθύες θα βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό όταν βρίσκονται μέσα σε μια σχέση και όχι περπατώντας σε μοναχικούς δρόμους. Θα προτιμούσαν λοιπόν να είναι μαζί με κάποιον που έκανε ένα… στιγμιαίο λάθος, παρά να βυθιστούν σε μια αρνητική μοναξιά!

Διάβασε επίσης:  

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved