Τέσσερα ζώδια που θα έκαναν σχέση για να προωθήσουν την καριέρα τους

Θα χρησιμοποιούσαν τη σαγήνη τους για να «ανέβουν», να προβληθούν ή να βγάλουν περισσότερα χρήματα

Τέσσερα ζώδια που θα έκαναν σχέση για να προωθήσουν την καριέρα τους

Στην ζωή τίποτα δεν είναι κατακριτέο. Αυτό θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και παίρνει τις αποφάσεις που εκείνος θεωρεί σωστές για την ζωή του, την καριέρα του, την εξέλιξή του, αλλά και την πρόοδό του. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε κανέναν, πόσω μάλλον που είμαστε σε μια εποχή με μεγάλα ζόρια και ο καθένας ή η καθεμιά κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει. Γι' αυτό, μη λέγοντας πολλά-πολλά θα αναφέρουμε απλώς ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επέλεγαν να κάνουν σχέση μέσα στον εργασιακό τους χώρο για να ανέβουν επαγγελματικά ή με κάποιον/α που θα είχε τη δύναμη ή τα μέσα για να τα προωθήσει στην καριέρα τους. Πάμε να τα δούμε:

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που απολαμβάνει τα φώτα, τη δημοσιότητα, τα πλούτη, την καλή ζωή και τα λούσα. Έτσι λοιπόν, θα αποφάσιζε πανεύκολα να κάνει σχέση με άτομο, μόνο αν ανήκε σε ένα επάγγελμα που θα είχε να κάνει με την προσωπική του προβολή, πχ showbiz ή κάτι καλλιτεχνικό τέλος πάντων. Θα προσπαθούσε να προωθήσει την καριέρα του, κάνοντας σχέση με έναν σκηνοθέτη, παραγωγό, καναλάρχη, ηθοποιό, τραγουδιστή, σεναριογράφο, στιχουργό κτλ. Θα έκανε οτιδήποτε θα τον βοηθούσε να αποκτήσει φήμη, δόξα και πλούτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ναι, είναι ένα ζώδιο που θα «πάταγε επί πτωμάτων» για να πάρει αυτό που θέλει. Και τι θέλει; Εξουσία και χρήμα. Και θα ήταν διατεθειμένος να κάνει μια σχέση μόνο και μόνο για να ανέβει ιεραρχικά, να έχει θέση εξουσίας στην δουλειά του και φυσικά όσο το δυνατόν πιο μεγάλο μισθό. Μόλις θα τα αποκτούσε όλα αυτά, δεν θα δίσταζε να πετάξει τον/την άλλο/η σαν στημένη λεμονόκουπα. Αφού θα είχε πάρει αυτό που ήθελε, θα πήγαινε παρακάτω και για τα… περισσότερα.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίπτωση του Τοξότη είναι εντελώς διαφορετική από τις άλλες δυο που αναφέραμε λίγο πιο πάνω. Δεν θα έκανε σχέση, με βάση τα επαγγελματικά του, εξ αιτίας της μεγάλης φιλοδοξίας του ή της απληστίας του. Θα την έκανε γιατί πολύ απλά βαριέται να προσπαθήσει ή δεν έχει και τόσο υπομονή να περιμένει και χρόνια μέχρι να... Προτιμά πάντα τον εύκολο δρόμο για να ανέβει. Και σκέφτεται ότι αφού μπορεί να ανέβει ιεραρχικά και να βγάλει και περισσότερα λεφτά τόσο εύκολα, γιατί να μην το κάνει; Γιατί να παλέψει, να ανταγωνιστεί, να κυνηγήσει στόχους, ενώ εύκολα θα έχει ό,τι θέλει, απλά και μόνο κάνοντας τα γλυκά μάτια σε κάποιον/α.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλοι ξέρουμε το πόσο φιλόδοξος και εργασιομανής είναι ο Αιγόκερως. Ναι, για την καριέρα του θα έκανε τα πάντα. Ακόμα και μια σχέση μέσα στον εργασιακό του χώρο ή σχετικό με τη δουλειά του. Δεν θα την έκανε ποτέ με κάποιο άτομο σε κατώτερη βαθμίδα από εκείνον, παρά μόνο με ανώτερο, τύπου προϊστάμενο, διευθυντή, CEO κτλ. Αυτό βέβαια δεν θα σήμαινε ότι ο ίδιος θα σταματούσε να δουλεύει ή να προσπαθεί. Απλώς θα χρησιμοποιούσε και αυτό το βέλος που έχει στην φαρέτρα του για να αποκτήσει μεγαλύτερη εξουσία. Και φυσικά και χρήματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved