Έχεις σχέση με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο; Έτσι θα αντέξει στο χρόνο!

Υπάρχουν μυστικά για να έχει η σχέση σας διάρκεια

Έχεις σχέση με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο; Έτσι θα αντέξει στο χρόνο!

Για να έχει διάρκεια μια σχέση και να εξελιχθεί είναι σημαντικό να υπάρχει μια συμβατότητα στις αντιλήψεις, σε διάφορους τομείς της ζωής όπως την εργασία, την οικογένεια ή τη φιλία. Διάβασε παρακάτω τα μυστικά, ώστε η σχέση σου με έναν Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο να αντέξει στο χρόνο:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχεις πολλά να πεις για τον εαυτό σου, κοινώς αν έχεις μια γεμάτη και συναρπαστική ζωή, με αρκετές ιστορίες να διηγηθείς από τα «κατορθώματά» σου, τότε έχεις εξασφαλισμένη τη διάρκεια στη σχέση σου με το Δίδυμο. Η καλή επικοινωνία είναι απαραίτητη, το ίδιο η ανταλλαγή πληροφοριών. Η αίσθηση του χιούμορ, το ψιλοκουβέντι και οι συζητήσεις για τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα βοηθούν πολύ, όπως και η διάθεσή σου να παραμένεις κι εσύ νέος/α για να ακολουθήσεις τους γρήγορους ρυθμούς του.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ζυγός να κάνει σχέση με ένα άτομο που δεν είναι λάτρης της καλαισθησίας, της αρμονίας ή δεν του αρέσουν τα όμορφα πράγματα. Η διακόσμηση του προσωπικού χώρου, η ευγένεια, οι καλοί τρόποι, μια ζωντανή κοινωνική ζωή και συμμετοχή σε πολιτιστικά δρώμενα είναι απαραίτητα για τη διατήρηση μιας ευτυχισμένης σχέσης μαζί του. Και αν είναι Ζυγός ευτυχισμένος, τότε θα είσαι σίγουρα κι εσύ, καθώς είναι πολύ απαιτητικός από τον εκάστοτε σύντροφό του. Σημαντικό, επίσης, είναι να μην ξεχνάς τις επετείους σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να είσαι με έναν Υδροχόο είναι αρκετά δύσκολο, πόσο μάλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα κι αυτό γιατί κάνει ό, τι μπορεί για να μη θεωρηθεί δεδομένος και συμβιβασμένος, οπότε μην περιμένεις να έχεις μαζί του μια σχέση «κλασική». Για να τα καταφέρεις, πρώτα απ' όλα θα πρέπει κι εσύ να είσαι ανεξάρτητος/η, να μην είσαι στενοκέφαλος/η και να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο, ώστε να περνάτε καλά και μαζί και χώρια. Σίγουρα δεν είναι ο πιο εκδηλωτικός συναισθηματικά σύντροφος, αφού συχνά κατηγορείται για αδιαφορία, αλλά αν μπορέσεις να διακρίνεις τη σιωπηλή αλλά ειλικρινή του αγάπη και αφοσίωση, τότε θα έχεις μια ευτυχισμένη και μακρόχρονη σχέση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved