Οι άντρες που θα ραγίσουν την καρδιά της Κριαρίνας

Θα την πληγώσουν πολύ...

Οι άντρες που θα ραγίσουν την καρδιά της Κριαρίνας

Μπορεί η Κριαρίνα να είναι μια γυναίκα δυναμική και να δείχνει ατρόμητη, ωστόσο "κρύβει" αρκετές ευαισθησίες, που δεν τις αποκαλύπτει για να μην φανεί αδύναμης ή να πέσει θύμα εκμετάλλευσης. Δεν θέλει και πολύ λοιπόν για να πληγωθεί, αν μπλέξει με έναν από τους παρακάτω άντρες του ζωδιακού. Ο πόνος θα είναι μεγάλος και οι συνέπειες σοβαρές. Εκείνη, αν αγαπήσει, αγαπά με όλη της την καρδιά και δίνει τα πάντα. Συμπεριφέρεται σαν μικρό κορίτσι για όσο καιρό είναι ερωτευμένη. Πάμε να δούμε ποιοι είναι;

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όταν ένας Δίδυμος μπλέξει με την Κριαρίνα, τότε η «ένωση» αυτή μπορεί να είναι εκρηκτική, αλλά για… λίγο. Όσο γρήγορα μπορεί να ερωτευτούν, άλλο τόσο γρήγορα θα «βγάλουν μαχαίρια» και θα γίνουν από δυο χωριά χωριάτες. Ανάμεσά τους δεν μπορεί να υπάρξει η απόλυτη ειλικρίνεια. Αυτός λέει διάφορα ψεματάκια για να ξεφεύγει από διάφορες καταστάσεις ή επειδή είναι και λίγο στο αίμα του, ενώ η γυναίκα Κριός είναι... πιο ειλικρινής πεθαίνεις και δεν αντέχει κανενός είδους εξαπάτηση. Είναι ευθύς και δείχνει όλα της τα συναισθήματα και ο άλλος, πολλές φορές, δεν ξέρει τι θέλει, αλλάζει γνώμη και δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης. Δεν μπορεί να βασιστεί πάνω του και νιώθει συνέχεια ότι «είναι στον αέρα».

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ*

ΛΕΩΝ

Αν και μιλάμε για δυο ζώδια της φωτιάς, τα οποία μοιράζονται αρκετά κοινά στοιχεία, αυτά τα δυο άτομα δεν μπορούν να τα βρουν εύκολα μεταξύ τους. Είναι το ίδιο εγωιστές, ατομιστές, δογματικοί και έχουν αρχηγικές τάσεις. Μπορεί το πάθος που βγάζουν να τους ενώνει και στο κρεβάτι να είναι… «φωτιά», ωστόσο έξω από την κρεβατοκάμαρα τσακώνονται συνεχώς για το ποιος θα έχει πάνω του τα φώτα και την προσοχή. Και ο ένας και η άλλη διεκδικούν την πρώτη θέση και βγάζουν ανταγωνισμό στην σχέση τους. Λογικό είναι λοιπόν, ο έρωτας με την πρώτη ματιά να καταλήξει σε έναν επίπονο χωρισμό και μάλιστα με δράμα και κλάματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο ο Σκορπιός, όσο και ο Κριός, στο παρελθόν μοιράζονταν τον Άρη, ως κυβερνήτη πλανήτη τους. Μετά αποδόθηκε στον Σκορπιό ο Πλούτωνας, αλλά και πάλι, το ζώδιο αυτό δεν σταμάτησε να έχει τα χαρακτηριστικά, που του έδινε ο Θεός του πολέμου. Ο Σκορπιός και ο Κριός είναι δυο άτομα άγρια, επιθετικά, και παθιασμένα. Όλα αυτά τα κοινά τους στοιχεία τους φέρνουν κοντά, ενώ παράλληλα δημιουργούν και σε μια απίστευτη κόντρα μεταξύ τους. Όσο πιο πολύ αγαπιούνται, άλλο τόσο… μισιούνται. Και μια τέτοια σχέση μόνο τοξική μπορεί να είναι και δεν πηγαίνει μακριά. Κάνει κακό και στους δυο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved