Είσαι με Κριό; Τότε σίγουρα σου χρειάζονται αυτές οι 5 συμβουλές!

Τα απαραίτητα tips για να παραμείνετε μαζί και ερωτευμένοι!

Είσαι με Κριό; Τότε σίγουρα σου χρειάζονται αυτές οι 5 συμβουλές!

Εάν ο καλός σου είναι ένας Κριός, τότε σου είναι απαραίτητα τα παρακάτω tips που σου δίνουμε, ώστε να παραμείνετε μαζί και ερωτευμένοι!

1. Ανανέωσε το ενδιαφέρον του

Αν είσαι ερωτευμένη με έναν Κριό, θα πρέπει να κάνεις ό, τι είναι περνά από το χέρι σου να διατηρηθεί ο αρχικός ενθουσιασμός του. Το να ΜΗ γίνει η καθημερινότητά σας ρουτινιάρικη, κλασική, συντηρητική και με πρόγραμμα είναι ζωτικής σημασίας. Νέες ιδέες, ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, ακόμα και εναλλαγές στις παρέες είναι θα κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

2. Μην παίρνεις τα ξεσπάσματά του προσωπικά

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, ενθουσιώδης, δραστήριος, ανυπόμονος και γι’ αυτό δεν διακρίνεται για την ψυχραιμία του. Όταν θυμώνει, φαίνεται από μίλια μακριά αλλά γρήγορα εκνευρίζεται, γρήγορα ξεθυμαίνει. Τσακώνεται και πάνω στο θυμό του ίσως πει διάφορα που δεν τα εννοεί κι ακούσει άλλα τόσα, όμως κακία δεν κρατά, εκτός αν κάτι είναι πολύ βαρύ. Γι’ αυτό, άσε τον να βρίσει, να φωνάξει για να εκτονωθεί. Μη δίνεις σημασία στα λεγόμενά του ούτε να τα πάρεις προσωπικά.

3. Ρισκάρισε

Στον Κριό αρέσει η ταχύτητα, η δράση και θέλει να ζει συναρπαστικά και επικίνδυνα, οπότε ο φόβος του είναι να μη βρεθεί σε μια συμβατική, εκλογικευμένη σχέση, με μία γυναίκα που δεν την ενδιαφέρει πια να τον κερδίσει. Φρόντισε τον εαυτό σου, αιφνιδίασέ τον, ρισκάρισε, βάλε λίγο κίνδυνο και περιπέτεια ακόμα και στο σεξ και θα δεις πώς θα είναι κολλημένος μαζί σου, περιμένοντας την επόμενη έκπληξη.

4. Ρίξ' τον στο φιλότιμο

Αν προσπαθείς με τα λόγια να τον πείσεις για κάτι, θα αποτύχεις, αφού και αντιδραστικός είναι και το πιο πιθανό να μην κάτσει να ακούσει κήρυγμα ή σεμινάριο για το τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνει. Κέρδισέ του την προσοχή, ρίχνοντάς τον στο φιλότιμο.

5. Άσ' τον να παραστήσει τον Ήρωα

Ο Κριός θέλει να σε προστατεύει και να «μάχεται» για σένα. Ακόμα κι αν είσαι μια δυναμική κι αυτάρκης γυναίκα, «παίξ’ το» και λίγο ευάλωτη ή ανήμπορη και ότι τον έχεις ανάγκη. Ενισχύεις τον ανδρισμό του και θα αναλάβει αυτόματα τον ρόλο του γενναίου μαχητή που θα κάνει τα πάντα για την καλή του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved