Οι 3 ιδανικoί γαμπροί για τη γυναίκα Ιχθύ

Αυτοί είναι οι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη

Οι 3 ιδανικoί γαμπροί για τη γυναίκα Ιχθύ

Η γυναίκα Ιχθύς είναι σίγουρα η πιο ρομαντική, ευαίσθητη και γλυκιά γυναίκα όλου του ζωδιακού. Έχει ανάγκη έναν άντρα που θα την αγαπά, θα την προστατεύει, θα τη νοιάζεται και θα την κάνει να νιώθει ότι ζει σε ένα παραμύθι. Υπάρχουν 3 άντρες με τις οποίουςθα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση, να συζήσει, ακόμα και να τους παντρευτεί και να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό τους.

Άντρας Καρκίνος

Για την γυναίκα Ιχθύ, ο άντρας Καρκίνος είναι αυτός που μπορεί την καταλαβαίνει σε ένα βαθύτερο συναισθηματικό επίπεδο. Αυτό το ζευγάρι, είναι ίσως ο καλύτερος συνδυασμός. Έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης, αλλά και έναν… «ωκεανό συναισθημάτων» να μοιραστούν. Καταλαβαίνονται και γεμίζουν τα κενά ο ένας του άλλου, έχουν παρόμοιες αντιλήψεις με το τι σημαίνει «δικός μου άνθρωπος» και είναι αυτός που μπορεί να της προσφέρει μια οικογένεια και ένα σπιτικό.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Άντρας Ταύρος

Η γυναίκα Ιχθύς περνά πολύ καλά με τον άντρα Ταύρο. Έχουν και οι δυο μεγάλοι ικανότητα στο να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, ταυτόχρονα όμως εκείνος μπορεί να κάνει και πράξεις τα μεγάλα της όνειρα, να αποτελέσει ένα ισχυρό στήριγμα και να την προσφέρει την εξασφάλιση, συναισθηματική και υλική. Επιπλέον, μιας και είναι ιδιαίτερα ερωτικός, στη σχέση τους θα υπάρχει άφθονος αισθησιασμός και... μαγευτικές στιγμές.

Άντρας Σκορπιός

Αυτή η σχέση μπορεί να οδηγήσει σε έναν αρκετά επιτυχημένο γάμο. Η γυναίκα Ιχθύς και ο Σκορπιός δημιουργούν ένα πνευματικό αλλά και συναισθηματικό δεσμό, που φέρνει μια ισορροπία στις ζωές τους. Δεν θα προβάλει καμία σχεδόν αντίσταση στο φλερτ του, θα την συνεπάρει το βάθος των αισθημάτων του και το πάθος του και θα του παραχωρήσει χώρο και χρόνο, καθώς διαισθάνεται ότι άπαξ και την ερωτεύτηκε δεν θα την εγκαταλείψει ποτέ. Αν βρει τον Σκορπιό, πολύ δύσκολα θα τον αφήσει να της φύγει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved