Οι γυναίκες που θα ραγίσουν την καρδιά του Ιχθύ

Θα τον κάνουν να πονέσει πολύ!

Οι γυναίκες που θα ραγίσουν την καρδιά του Ιχθύ

Μάλλον έχεις ακούσει πολλά για τον Ιχθύ. Το ζώδιο αυτό θεωρείται από πολλούς -και όχι άδικα- ένα από τα πλέον... ρομαντικά και ευαίσθητα και όχι άδικα. Είναι σχεσάκιας και ζει για τον έρωτα και το παραμύθι. Όμως, αν μπλέξει με μια από τις παρακάτω γυναίκες που θα σου αναφέρουμε, κινδυνεύει να πληγωθεί πολύ και να πονέσει. Ποιες είναι οι τρεις "λάθος" γυναίκες του ζωδιακού που μπορούν να του ραγίσουν την καρδιά;

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί ο Ζυγός με τον Ιχθύ με μια πρώτη ματιά να φαίνονται ένα ταιριαστό ζευγάρι, καθώς είναι και οι δυο ρομαντικοί και σχεσάκηδες, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά… Πρόκειται για δυο ζώδια που αντιμετωπίζουν διαφορετικά τη ζωή, καθώς ο Ιχθύς ως ζώδιο του νερού είναι συναισθηματικός και ευαίσθητος, ενώ ο Ζυγός, ως ζώδιο του αέρα, είναι πρακτικός και λογικός. Η γυναίκα Ζυγός λοιπόν στη σχέση αυτή, θα προσπαθήσει να κάνει τον άντρα Ιχθύ να σκέφτεται περισσότερο και να μην είναι τόσο… στον κόσμο του. Αυτό θα κάνει τον Ιχθύ να νιώθει ότι το ταίρι του δεν τον καταλαβαίνει. Επίσης, ο Ιχθύς θα έχει μεγάλο πρόβλημα με το γεγονός ότι η γυναίκα Ζυγός φλερτάρει και με τον αέρα που αναπνέει. Δεν λέμε ότι είναι άπιστη. Απλώς ότι της αρέσει το φλερτ γενικά και το κάνει ακόμα και χωρίς να το καταλαβαίνει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης με τον Ιχθύ, παραδοσιακά, μοιράζονται τον ίδιο κυβερνήτη-πλανήτη, τον Δία, οπότε είναι φυσικό να μοιάζουν αρκετά στο πώς βλέπουν τα πνευματικά θέματα ή τα φιλοσοφικά, ενώ είναι και οι δυο ελεύθερα πνεύματα. Στην αρχή, η γυναίκα Τοξότης θαυμάζει την αισιοδοξία του Ιχθύ και την ικανότητά του να βλέπει πάντα την μεγαλύτερη εικόνα. Όμως δε θα αργήσει να έρθει η στιγμή που η Τοξοτίνα θα χαλαστεί άσχημα από την απροθυμία του Ιχθύ να δεχθεί σκληρές αλήθειες ή το γεγονός ότι προτιμά να κλείνει τα μάτια και να ζει στον δικό του κόσμο. Όλη αυτή η στάση της Τοξοτίνας και η συνήθειά της να μιλάει έξω από τα δόντια, πληγώνουν ανεπανόρθωτα τον υπεραυαίσθητο Ιχθύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι ο Ιχθύς με την γυναίκα Αιγόκερω ταιριάζουν πάρα πολύ στον κρεβάτι. Ο αισθησιακός Ιχθύς μπορεί να κάνει την σκληρή και… bossy Αιγοκερίνα να χαλαρώσει, να διασκεδάσει και να αφεθεί. Και εκείνη από την πλευρά της, δίνει στον άντρα Ιχθύ την καθοδήγηση που χρειάζεται, ενώ τον βοηθά να παραμένει συγκεντρωμένος και οργανωμένος. Μπορεί σε κάποια σημεία αυτοί οι δυο να ταιριάζουν, ωστόσο η Αιγοκερίνα είναι αρκετά ρεαλίστρια και ο Ιχθύς από την άλλη είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται την αισιοδοξία για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Ο Ιχθύς πληγώνεται βαθύτατα από την σκληρή κριτική που του κάνει η Αιγοκερίνα και ταράζεται πάρα πολύ εύκολα. Όταν η Αιγοκερίνα θα νιώσει ότι η σχέση είναι περισσότερο μπελάς, παρά… έρωτας, τότε θα χωρίσει άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved