10 λάθη της Ψαρίνας μέσα στη σχέση

Πρέπει να τα αποφύγει, αν θέλει να κρατήσει το ταίρι της

10 λάθη της Ψαρίνας μέσα στη σχέση

Η γυναίκα αυτή είναι ευαίσθητη, ρομαντική, δοτική και δίνει την αίσθηση ότι είναι αδύναμη και χρειάζεται κάποιον στιβαρό άντρα να την προστατέψει και να την στηρίξει. Με τον αισθησιασμό και την αιθέρια αύρα της εύκολα κερδίζει το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και ακόμα πιο εύκολα το παρασύρει στον μαγικό της κόσμο.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να κρατήσει μια σχέση για καιρό και μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι επαναλαμβάνει συχνά κάποια λάθη.

1. Στα δύσκολα παραιτείται

Είναι λογικό σε μια σχέση να μην είναι συνεχώς όλα ρόδινα. Προβλήματα της καθημερινότητας ή ακόμα κι η συνήθεια τη φθείρουν. Εκεί, αντί να αναλάβει πρωτοβουλίες για να επαναφέρει τον έρωτα και τη φλόγα ανάμεσα σε εκείνη και τον σύντροφό της, αποσύρεται στα «ιδιαίτερα διαμερίσματά της» και πέφτει σε μελαγχολία, επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν.

2. Παραείναι ευαίσθητη

Με το παραμικρό μπορεί να βάλει τα κλάματα ή να πάρεις όλες τις... αμαρτίες του κόσμου πάνω της. Θεωρεί ότι έκανε κάτι, γι’ αυτό ο σύντροφός της δε μιλιέται, φταιει γιατί χάλασε η όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ τους, γι’ αυτό που είπε και γενικά οτιδήποτε πάει στραβά, νιώθει ότι γίνεται εξ αιτίας ενός δικού της λάθους. Αποτέλεσμα, να τον ρωτά συνεχώς τι έχει για να καθησυχάσει τις ανησυχίες της και τα πράγματα να γίνονται χειρότερα.

3. Βασίζεται περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε στον άλλον

Ορισμένες φορές δείχνει τόσο απροστάτευτη και αδύναμη, που δίνει την αίσθηση ότι αν τυχόν η σχέση της δεν προχωρήσει, θα φαρμακωθεί. Ωστόσο, μπαίνοντας σε αυτή τη θέση και βάζοντας τις ανάγκες του συντρόφου της πιο πάνω από τις δικές της, δίνει κάθε δικαίωμα να θεωρηθεί δεδομένη κι ό,τι κι αν της κάνει, για να μην τον χάσει, θα το υπομείνει.

4. Συχνά είναι στον κόσμο της

Είναι αφηρημένη, απορροφιέται στις σκέψεις, τα όνειρα και τις φαντασιώσεις της και δεν έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο, κατά συνέπεια και με το ταίρι της. Αποτέλεσμα, ο καλός της να θεωρεί ότι δεν έχει πάρει καν είδηση, αν έχει συμβεί κάτι, αν είναι καλά ή όχι και να νιώθει ότι νοιάζεται μόνο για τον εαυτό της.

5. Είναι μυστικοπαθής

Έχει συνεχώς την τάση να κάνει διάφορα στα κρυφά, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, λες και δεν εμπιστεύεται τον άνθρωπο που έχει δίπλα της ή φοβάται, μήπως την κριτικάρει. Το αστείο είναι ότι δεν πρόκειται για σοβαρά ή... πονηρά, αλλά για χαζομάρες, που όμως μπορεί να γίνουν η αιτία έντασης, καθώς η συμπεριφορά της κινεί υποψίες.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

6. Είναι προσκολλημένη στο «ιδανικό»

Για αυτήν, όλα στον έρωτα και στη σχέση θα πρέπει να είναι παραμυθένια. Είναι η ηρωίδα μιας συναισθηματικής νουβέλας, η οποία βρίσκει το άλλο της μισό και φεύγει μαζί του προς το ηλιοβασίλεμα. Δυστυχώς όμως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κι ο κάθε άντρας, σαν άνθρωπος, έχει τα ταλέντα αλλά και τις αδυναμίες του. Αν αρχίσει και έρχεται σε επαφή με τα ελαττώματά του, τότε τα φωτεινά του χρώματα αρχίζουν να ξεθωριάζουν κι ενδεχομένως να νιώσει μετανιωμένη για την επιλογή της ή -ακόμα χειρότερα- να ξεκινήσει να ψάχνει έναν άλλο... πρίγκιπα.

7. Η έντονη κριτική τη σακατεύει

Γενικά, δίνει την αίσθηση ότι δεν τα παει καλά με την αλήθεια. Αν, μάλιστα, ο σύντροφός της πει κάτι που ισχύει, θα την ενοχλήσει ή αν της κάνει αυστηρή κριτική για μια λανθασμένη της ενέργεια ή χειρισμό, αισθάνεται τη γη να υποχωρεί κάτω από τα πόδια της, νιώθοντας ότι την απορρίπτει. Αν δε, έχει δίκιο, δεν το διεκδικεί, κάτι που τη γεμίζει ανασφάλειες, έτσι ώστε, την επόμενη φορά, να αποφύγει να πάρει την οποιαδήποτε πρωτοβουλία και να ζητήσει την έγκρισή του.

8. Λέει ψέματα και δικαιολογίες

Χρησιμοποιεί συχνά τα «κατά συνθήκη ψεύδη» ή δικαιολογίες, προκειμένου να αποφύγει εντάσεις και καβγάδες και όντως, προς στιγμή, σώζει την κατάσταση. Το θέμα είναι όμως ότι ξεχνά εύκολα τι έχεις πει, οπότε κάποια στιγμή προδίνεται, λέγοντας κάτι άλλο ή έρχονται έτσι τα πράγματα και την ανακαλύπτει το ταίρι της. Μια, δυο, όμως, στο τέλος δε θα την εμπιστεύεται, ακόμα κι αν όσα αναφέρει είναι αλήθεια.

9. Γίνεται χειριστική

Είτε το θέλει είτε όχι, συχνά γεμίζει με ενοχές το ταίρι της, εξ αιτίας της υπερευαισθησίας της ή της τάσης της να δραματοποιεί τις καταστάσεις κι εμφανίζεται ως θύμα. Για να γλιτώσει, λοιπόν, τα δάκρυα και τα παράπονα, καταλήγει να της κάνει τα χατίρια. Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά, καταντάει κουραστικό το να μην τολμά να της πει κάτι ή να κάνει πράγματα με το ζόρι για να μη την πιάσουν τα κλάματα.

10. Μιλά με γρίφους

Όσον αφορά στην επικοινωνία της, δε λέει ευθέως τι θέλει, τι της αρέσει αλλά και τι την ενοχλεί ή εκνευρίζει. Επιλέγει τον δρόμο της σιωπής, μιλά με υπονοούμενα ή μέσω Λαμίας, με αποτέλεσμα να γίνεται σταυρόλεξο για τον σύντροφό της, που δεν έχει διάθεση να λύσει ή να μην καταλαβαίνει καν τι κάνει ή δεν κάνει, οπότε το πιο πιθανό είναι να το επαναλάβει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved