Έτσι είναι οι Ιχθύες στις ερωτικές τους σχέσεις

Πώς συμπεριφέρεται και τι να περιμένεις από ένα άντρα ή γυναίκα Ιχθύ;

Έτσι είναι οι Ιχθύες στις ερωτικές τους σχέσεις

Για σένα που γνώρισες μια γυναίκα ή έναν άντρα Ιχθύ και δεν ξέρεις τι ζητάει από τη σχέση του, πώς συμπεριφέρεται ως δεσμευμένος/η ή τα χούγια του, είμαστε εδώ να σου λύσουμε τις απορίες, αναλύοντάς σου ξεχωριστά (με χιούμορ, αλλά και αρκετές αλήθειες) τον αρσενικό και θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Γυναίκα Ιχθύς

Η γυναίκα Ιχθύς καλείται, πρώτα απ’ όλα, να λύσει το γρίφο του απροσδιόριστου προτύπου, απαντώντας σε θεμελιώδη ερωτήματα: Τι είναι ο άνδρας; Ιππότης, πρίγκιπας άγγελος, σύμβολο, ιδανικό ή ένας κοινός θνητός, που φτύνει και ξερνάει; Είναι καλύτερα να βρίσκεται κοντά και να τα βλέπει όλα η να ξεκουμπιστεί στα ξένα και να μην ξέρει τι του γίνεται; Κατά τα άλλα, η μυστηριακή ατμόσφαιρα, ο μύθος, το άρωμα, η γαλίφα στάση και κυρίως η ματιά του τύπου «δεν φαντάζεσαι τι μπορώ να σου προσφέρω», συνθέτουν μια μαγική συνταγή, που κάνει τις γυναίκες του ζωδίου σχεδόν ακαταμάχητες. Οι άνδρες πιστεύουν ότι κρατούν τα κλειδιά του παραδείσου κι επιπλέον μακαρίζουν την τύχη, που έριξε στο δρόμο τους ένα τόσο εύκολο «θύμα». Ωστόσο, για το ποιος θα είναι τελικά το θύμα, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Σε κάθε περίπτωση, το ευχάριστο για τους άνδρες παραμένει: Ό,τι και να πάθουν, δεν θα καταλάβουν τίποτα!

Άντρας Ιχθύς

Η ποιητική διάθεση, ο ρομαντισμός και η ευγένεια είναι τα τυπικά χαρακτηριστικά των ανδρών Ιχθύων. Βέβαια η ιδανική εικόνα που πλασάρουν προς τα έξω δεν έχει πάντα το ανάλογο αντίκρισμα. Οι αντίζηλοι τους λένε πως, στην πραγματικότητα, δεν είναι παρά ψεύτες, άπιστοι, τεμπέληδες και μεθύστακες, που έχουν αποστηθίσει δυο, τρεις «πιασάρικες» ατάκες για να συγκινούν τις ευαίσθητες καρδιές. Η αλήθεια (...) είναι ότι οι Ιχθύες παραμυθιάζουν (και παραμυθιάζονται) ελεεινά αλλά πάντα καλοπροαίρετα, έχοντας σαν πρωταρχικό σκοπό την ευτυχία της συντρόφου τους. Όσοι τους παρεξηγούν, απλά δεν αναγνωρίζουν την ευαίσθητη φύση τους και το πόσο εύκολα μπορεί να πληγωθούν. Εξ άλλου, όπως επανειλημμένα τόνισαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι... οίνος ευφραίνει καρδίαν!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved