Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, να γιατί δεν κρατάει η σχέση σου!

Φταις κι εσύ...

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, να γιατί δεν κρατάει η σχέση σου!

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, κάποια στιγμή αναρωτήθηκες «Γιατί δεν κατάφερα να κρατήσω αυτήν τη σχέση;». Πάντα βέβαια υπάρχουν συγκεκριμένες περιστάσεις, όμως αν ανατρέξεις στα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου, θα διαπιστώσεις ότι το καθένα έχει ένα στοιχείο που φανερώνει τον πραγματικό λόγο που δεν έμεινε μέσα σε μια σχέση. Η αλήθεια καμιά φορά είναι σκληρή, αλλά έτσι είναι .

Ας δούμε ποια είναι αυτή για τα ζώδια της Φωτιάς:

ΚΡΙΟΣ

Ως Κριός, είσαι ακραίος από τη φύση σου. Είσαι υπερβολικά παθιασμένος, με έντονη προσωπικότητα και σίγουρα δεν φοβάσαι να το δείξεις. Όταν βγεις ραντεβού με κάποιον/α, έχεις μια υπερβολή σε όλες τις εκδηλώσεις σου. Το πρόσωπο που είναι μαζί σου όμως δεν ξέρει την παθιασμένη φύση σου κι έτσι παρερμηνεύει τη σφοδρότητά σου σαν κάτι το νευρωτικό, που πιθανόν να το απομακρύνει. Είσαι το άτομο του «όλα ή τίποτα» σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και αυτό σίγουρα συμπεριλαμβάνει και τις ερωτικές σου σχέσεις.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΛΕΩΝ

Ως Λέων, το «εγώ» σου πάει μαζί με σένα. Δυσκολεύεσαι πολύ να αφήσεις πίσω σου σχέσεις ή να φύγεις από μια κατάσταση που έχει τελειώσει. Αν όμως κάποιος/α σου δείξει με οποιονδήποτε τρόπο ότι σε απορρίπτει, θα είναι πολύ δύσκολο για σένα να συνέλθεις από το τραύμα που σου προκάλεσε. Μετά από αυτό, θα διαγράψεις αυτόν που σε πλήγωσε και πολύ γρήγορα θα προχωρήσεις για το επόμενο «θήραμά σου». Συνήθως, δε δίνεις στους ανθρώπους το δικαίωμα ή μια δεύτερη ευκαιρία για να παλέψουν και να ξανακερδίσουν την καρδιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης τρομοκρατείται στην ιδέα της δέσμευσης. Η σκέψη και μόνο ότι θα είσαι δεμένος με ένα πρόσωπο για όλη σου τη ζωή σε ανατριχιάζει. Έχεις συνηθίζει να ζεις για τον εαυτό σου και μόνο για τον εαυτό σου. Και η ιδέα ότι θα πρέπει να χωρέσεις κι ένα άλλο πρόσωπο στα σχέδιά σου δεν σε ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου στο φουλ, χωρίς να έχεις την έννοια κάποιου άλλου. Για να είμαστε εντελώς ειλικρινείς, μια σχέση δεν είναι και στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σου. Είναι προτιμότερο για σένα να εξερευνάς τον εαυτό σου και τον.. κόσμο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved