Τα πιο παράξενα ζευγάρια ζωδίων που μπορεί να καταλήξουν σε σχέση διαρκείας

Μη σου κάνει καθόλου εντύπωση, αν ήδη είναι και παντρεμένα

Τα πιο παράξενα ζευγάρια ζωδίων που μπορεί να καταλήξουν σε σχέση διαρκείας

Με μια πρώτη ματιά σίγουρα δεν θα πίστευες ποτέ ότι η σχέση ανάμεσα σε αυτά τα ζώδια θα... φτουρίσει, πόσω μάλλον να έχει και μεγάλη χρονική διάρκεια, ωστόσο, εκτός του ότι, όπως έχουμε αναφέρει άπειρες φορές, όλα είναι θέμα συναστρίας κι όχι ζωδίου, υπάρχουν και κοινά στοιχεία που τα ενώνουν. Μη σου κάνει καθόλου εντύπωση, λοιπόν, αν τα παρακάτω 4 ζωδιακά ζευγάρια είναι ήδη και παντρεμένα

ΚΡΙΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρότι ένας Κριός βγάζει σπυράκια με τους κανόνες και τους νόμους και δε δέχεται εντολές από κανένα, με τον Αιγόκερω είναι κάπως αλλιώς. Ίσως κατά βάθος του εμπνέει σεβασμό, ίσως και να αναγνωρίζει ότι κι αυτός είναι σκληρός αλλά όχι άδικος και εκεί πάνω μπορεί να αναπτυχθούν αισθήματα από την πλευρά του. Δεν αποκλείεται και να ανάβει με τις αρνήσεις του Αιγόκερω και την απόκρυψη των συναισθημάτων του. Ό,τι κι αν είναι πάντως στο κρεβάτι θα δώσουν ρέστα και αν ξεπεραστεί το εμπόδιο που λέγεται "παρόρμηση" και "κάνω ό,τι γουστάρω", θα μείνουν μαζί για πολλά χρόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΛΕΩΝ

Αυτό το ζωδιακό ζευγάρι δείχνει τόσο αταίριαστο που είναι να απορεί κανείς πώς μπόρεσε να σμίξει. Ο ένας εσωστρεφής και μυστικοπαθής, ο άλλος εξωστρεφής και υπερβολικός στις εκδηλώσεις του, αλλά κι οι δυο έχουν μια κοινή αγάπη: αυτή της απόλυτης εξουσίας και τα χρήματα. Ο μεν γιατί νιώθει ότι εφ' όσον έχει πολλά μπορεί να ελέγχει πρόσωπα και καταστάσεις κι ο άλλος γιατί θέλει να ζει στη χλιδή, να αγοράζει τα πιο ωραία κι ακριβά πράγματα και να περνάει ζάχαρη. Αυτός είναι κι ο λόγος που αυτοί οι δυο άνθρωποι μπορεί να έρθουν πάρα πολύ κοντά και να ενώσουν τις ζωές τους.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκ πρώτης όψεως ένας Τοξότης και ένας Αιγόκερως δεν έχουν τίποτα κοινό. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο το οποίο τους ενώνει και αυτό δεν φαίνεται δια… γυμνού οφθαλμού. Μπορεί... ως γειτονάκια να έχουν κοινούς πλανήτες, αλλά παίζει και το «μυαλό». Είναι και τα δυο έξυπνα ζώδια και ιντριγκάρονται εγκεφαλικά. Έτσι, μεταξύ τους, μπορεί να αναπτυχθεί μια χημεία γιατί νιώθουν ότι βρήκαν έναν άνθρωπο για να επικοινωνούν. Ότι είναι στο νοητικό τους επίπεδο και ότι αξίζει να ασχοληθούν μαζί του. Κάποιες φορές η… καψούρα του μυαλού είναι πιο δυνατή από την σαρκική.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΙΧΘΥΕΣ

Μην τους βλέπεις τόσο… αντίθετους και διαφορετικούς. Είναι δυο ζώδια που συναντάς συχνά σε ζευγάρια και μάλιστα παντρεμένα. Άρα, κάποιος λόγος θα υπάρχει που ένωσαν τις ζωές τους. Ίσως είναι ο συνδυασμός ευστροφίας και διαίσθησης ή ότι ο Ιχθύς συναρπάζεται από το μυαλό του Διδύμου και ο δεύτερος από τη μεγάλη ευαισθησία του άλλου τόσο για καταστάσεις, όσο και για πρόσωπα ή ζώα. Επιπλέον, είναι κι οι δυο "φεύγα" με τον τρόπο τους και τους αρέσει να μένουν μόνοι και να κάνουν τα δικά τους, χωρίς να τους πρήζουν, γι' αυτό ενδεχομένως και να "κουμπώνουν" τόσο καλά.

Διάβασε επίσης: Τα 3 ζώδια που θα σε έχουν μέσα στα χάδια και τα φιλιά

3 ζωδιακά ζευγάρια που η αγάπη τους θα κρατήσει και 3 που θα το διαλύσουν αμέσως

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved