Τι κάνει ο Σκορπιός μετά από ένα χωρισμό;

Πώς τον διαχειρίζεται και ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

Τι κάνει ο Σκορπιός μετά από ένα χωρισμό;

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Πόσω μάλλον για ένα ζώδιο σαν τον Σκορπιό. Αν μη τι άλλο, η περηφάνεια του, ο εγωισμός του και η αξιοπρέπειά του θα κυριαρχήσουν, από την στιγμή που έκανε σχέση με ένα άτομο, το εμπιστεύτηκε, του ανοίχτηκε και ένιωσε πράγματα για εκείνο. Όταν η σχέση αυτή τελείωσε, είναι δεδομένο ότι πληγώθηκε και έκλαψε αρκετά μόνος στο σκοτάδι.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Μιλάμε για ένα άτομο βαθιά συναισθηματικό. Έχει εμμονές και ό,τι υπήρξε έστω και για μια φορά δικό του θα το θεωρεί για πάντα δικό του. Δεν μπορεί να ξεπεράσει έναν χωρισμό καθόλου εύκολα. Μένει εκεί, κολλημένος στο παρελθόν, να πονάει, να σκέφτεται τι πήγε στραβά, πού έγιναν λάθη και τι θα μπορούσε να έχει συμβεί. Περιμένει την επανασύνδεση και δεν χάνει ποτέ την ελπίδα του ότι το πρώην ταίρι του θα γυρίσει και θα του ζητήσει γονατιστό να είναι και πάλι μαζί.

Όλα όσα νιώθει δεν τα εκφράζει ποτέ. Δεν θα παρακαλέσει για μια επανασύνδεση, δεν θα ψάξει τον/την πρώην του, δεν θα κάνει καμία κίνηση και γενικότερα στους άλλους θα συμπεριφέρεται σαν να μην υπήρξε ποτέ αυτή η σχέση. Όσο και αν πονάει δεν θα το δει ποτέ κανείς. Θα αργήσει να προχωρήσει την ζωή του. Δεν θα ξαναμπεί άμεσα σε σχέση. Σεξ θα κάνει αρκετό. Σχέση όμως όχι. Μέχρι τουλάχιστον να βρει ένα άτομο να εμπιστευτεί και να το βάλει στη ζωή του.

Διάβασε επίσης:

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Σκορπιό

10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Σκορπιό

10 πράγματα που βγάζουν τους Σκορπιούς από τα ρούχα τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved