Τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτούν πολύ να βρουν το ταίρι τους

Κάνουν την ερωτική τους ζωή πραγματικά πολύ δύσκολη.

Τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτούν πολύ να βρουν το ταίρι τους

Μπορεί να έχεις γνωρίσει κι εσύ ένα από τα αυτά τα άτομα που θα σου περιγράψουμε λίγο πιο κάτω. Δεν είναι ότι δεν μπορούν να βρουν σύντροφο ή ότι δεν… αρέσουν για να το πούμε απλά. Το θέμα τους είναι ότι δύσκολα επιλέγουν κάποιον/α για να κάνουν σχέση διότι δεν «πείθονται» από το πρόσωπο που έχουν απέναντί τους. Από τη μια μπορεί να μιζεριάζουν που είναι μόνα τους και από την άλλη να απορρίπτουν με ευκολία κάθε υποψήφιο/α.

ΛΕΩΝ

Η λάμψη του Λέοντα δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν, όμως ποιος έχει πραγματικά τα προσόντα για να σταθεί στο πλευρό του «βασιλιά»; Ακριβώς επειδή ο Λέων είναι νάρκισσος, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και αρνείται γενικά να συμβιβαστεί, είναι πάρα πολύ εύκολο να μείνει single για καιρό. Και εκεί που από τη μια θα κλαίγεται γιατί δε θα βρίσκει το κατάλληλο άτομο για να το βάλει στην ζωή του, από την άλλη θα απορρίπτει με ύφος μπλαζέ αρκετές πιθανές επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πόσο δύσκολος άνθρωπος είναι η Παρθένος δεν χρειάζεται να στο περιγράψουμε. Έχεις ακούσει ήδη πολλά για το ζώδιο αυτό και τις υψηλές προδιαγραφές που θέτει. Κάθε πιθανό… ταίρι περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο ή καλύτερα από… «ιερά εξέταση». Η Παρθένος του βρίσκει συνέχεια κουσούρια, το επικρίνει για όλα, το κοιτά με μισό μάτι και δεν θα το πάρει εύκολα απόφαση να πει το «ναι». Μπορεί να περιμένει για χρόνια και χρόνια μπας και εμφανιστεί ένας άνθρωπος με τα απαραίτητα για εκείνη προσόντα. Από την άλλη, μπορεί να μην συμβεί και ποτέ…

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν εμπιστεύεται ούτε την σκιά του. Το γεγονός ότι είναι τόσο καχύποπτος και το ότι ζει με έναν διαρκή φόβο ότι θα του τη «φέρουν», τον δυσκολεύει πάρα πολύ στο να βρει ένα ταίρι και να κάνει μια αξιόλογη σχέση. Αν καταφέρει κάποιος/α να τον ενθουσιάσει, θα περάσει από πάρα πολλά τεστ -ψυχολογικά και μη- μέχρι να μπορέσει να περάσει «στην επόμενη φάση». Ποιος/α θα έχει τόσες αντοχές για να δίνει συνέχεια… εξετάσεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης, όσο ανοιχτόμυαλος και αν είναι, δεν παύει να είναι ένας δύσκολος άνθρωπος στις σχέσεις του. Και το πρόβλημά του αυτό έχει τις «ρίζες» του στο κομμάτι της ελευθερίας. Έχει τον δικό του ανέμελο τρόπο ζωής και δεν μπορεί να δεσμευτεί ή να λογοδοτεί σε κάποιον/α. Όποτε είναι σε σχέση, του είναι δύσκολο να διαχειριστεί όλο αυτό το κομμάτι της οικειότητας και του «δεσίματος», με αποτέλεσμα να το βάζει στα πόδια. Το ερώτημα για εκείνον είναι αν θα βρεθεί κάποια στιγμή ένας άνθρωπος στην ζωή του που να μην τον κάνει να θέλει να τα «τινάξει» όλα στον αέρα και να γίνει «καπνός».

Διάβασε επίσης:

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που είναι πολύ συνεσταλμένοι

Μην τολμήσεις να τα βάλεις με το ταίρι τους γιατί αυτά τα ζώδια θα πέσουν να σε φάνε

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού προτιμούν τις πιτσιρίκες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved