Γνώρισες Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω; Αυτό φοβάται σε μια σχέση

Μπορεί να τον κάνει να το βάλει στα πόδια

Γνώρισες Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω; Αυτό φοβάται σε μια σχέση

Όσο κι αν φαίνονται ατρόμητοι κάποιοι άντρες το να αφεθούν στον έρωτα που νιώθουν για μια γυναίκα και να το ζήσουν στο έπακρο δεν τους είναι και το πιο εύκολο! Άλλος φοβάται να μη χάσει τον εαυτό του, άλλος για να μη γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης! Ο καθένας, με λίγα λόγια, έχει και το δικό του φόβο, που μπορεί να τον κάνει να το βάλει στα πόδια και το ζώδιό του τον αποκαλύπτει!

Αν έχεις γνωρίσει ή σχετίζεσαι με κάποιο ζώδιο της Γης, δηλαδή, με Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω, διάβασε παρακάτω τι είναι αυτό που τον φοβίζει περισσότερο στη σχέση και θα καταλάβεις!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΑΥΡΟΣ: Φοβάται κυρίως την επίδραση που θα έχεις πάνω του. Ξέρει ότι μπορεί να κολλήσει άσχημα μαζί σου και μετά εσύ να βρεις κάποιον άλλον και να τον παρατήσεις, κάτι που θα του πάρει αρκετό καιρό για να το ξεπεράσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρότι λογικό ον, ο άντρας Παρθένος διακατέχεται από μια αφέλεια, οπότε πολύ εύκολα μπορεί να την πατήσει από μια γυναίκα, να χάσει τη μπάλα τελείως και ύστερα να μείνει και πάλι μόνος. Κι αυτός είναι ο πιο μεγάλος φόβος του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φοβάται τον εαυτό του. Ξέρει ότι όταν κάποια κερδίσει την καρδιά του, θα της είναι πιστός. Θα της ανοιχτεί και θα της δείξει τις ευαισθησίες και όλα τα συναισθήματα που κρύβει μέσα του, με κίνδυνο να πληγωθεί, αν αυτή δε φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του.

Διάβασε επίσης: Γνώρισες Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Αυτό φοβάται σε μια σχέση

Γνώρισες Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο; Αυτό φοβάται σε μια σχέση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved