Οι τρεις ιδανικές νύφες για τον άντρα Σκορπιό

Αυτές τις γυναίκες θα παντρευόταν!

Οι τρεις ιδανικές νύφες για τον άντρα Σκορπιό

Ο άντρας Σκορπιός είναι από τους πιο απόλυτους και απαιτητικούς άντρες του ζωδιακού. Υπάρχουν όμως τρεις γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΤΑΥΡΟΣ

Η "απέναντί" του, Ταυρίνα, θέλει σταθερότητα στην ζωή της και ο Σκορπιός μπορεί να της την παρέχει. Επίσης, εάν μέσα από την σχέση παίρνει ασφάλεια, προστασία, κάποια υλικά αγαθά και σιγουριά, τότε θα τα πάει πάρα πολύ καλά με αυτόν τον άντρα. Είναι και ζώδια άκρως σεξουαλικά και αγαπησιάρικα, που δεν τους αρέσουν οι εκπλήξεις και οι αλλαγές, οπότε θα ταιριάξουν μια χαρά οι δυο τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Καρκίνα θέλει να έχει μια σχέση, στην οποία θα είναι δοσμένη τόσο εκείνη, όσο και ο άλλος, στο 100%. Ο Σκορπιός μπορεί να της παρέχει την αγάπη, το συναίσθημα, το σεξ, το ενδιαφέρον και την αποκλειστικότητα. Είναι και εκείνη πιο χαμηλών τόνων και θα κάνει υποχωρήσεις. Θα είναι ανοιχτό βιβλίο και θα του δίνει λογαριασμό για όλα. Γενικά, μπορεί να την διαχειριστεί και να τα πάει καλά μαζί της.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μόνη γυναίκα του ζωδιακού που θα θυματοποιηθεί στο πλευρό του. Δεν θα του πει ποτέ "όχι". Δεν θα σηκώσει το βλέμμα της να κοιτάξει γύρω της, όταν είναι εκείνος μπροστά. Θα τον έχει στα πούπουλα, θα τον αγαπά και θα του δίνει όλα όσα χρειάζεται για να νιώθει ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό του. Δεν θα του αντιμιλήσει και μόνιμα θα έχει τον δεύτερο ρόλο στην σχέση. Κουμάντο θα κάνει ο Σκορπιός και αυτό είναι ένα κίνητρο για να την παντρευτεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved