Τα 3 ζώδια που φοβούνται μήπως ερωτευτούν

Τρέμουν και μόνο στην ιδέα...

Τα 3 ζώδια που φοβούνται μήπως ερωτευτούν

Για κάποιους ο έρωτας είναι… όνειρο. Είναι κάτι που θέλουν οπωσδήποτε να νιώσουν για να είναι ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι. Αυτό όμως δεν ισχύει για… όλους. Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία νιώθουν ευάλωτα απέναντι στον έρωτα και πολλές φορές προσπαθούν να τον αποφύγουν. Η φαντασία, το παραμύθι και ο ρομαντισμός πιο πολύ τους τρομάζουν, παρά τους συγκινούν. Ο λόγος είναι απλός. Δεν θέλουν να πονέσουν, να «ραγίσει» η καρδιά τους και να φανούν ευάλωτοι και τρωτοί.

ΛΕΩΝ

Όλοι ξέρουμε πόσο περήφανος είναι ο Λέοντας. Ότι έχει αυτοπεποίθηση και νιώθει ασφάλεια. Όμως έχει έναν μεγάλο φόβο. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον πόνο μιας πληγωμένης καρδιάς. Δεν εμπιστεύεται στο 100% κανέναν, δεν θέλει να αφεθεί και δεν «δίνεται» με όλο του το είναι σε μια σχέση. Ναι, είναι ρομαντικός, τρυφερός και γενναιόδωρος, ως το σημείο όμως που έχει θέσει στο μυαλό του ως κόκκινη γραμμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ένα άτομο που φοβάται να αγαπήσει. Έχει θέματα εμπιστοσύνης και νιώθει πως ο/η άλλος/η θα την προδώσει και θα παίξει με τα συναισθήματά της. Έτσι προσπαθεί όσο μπορεί να... προστατευτεί και να μην πέσει με τα μούτρα σε έναν έρωτα. Όταν πάει να νιώσει πολλά συναισθήματα, τα καταπιέζει όσο και αν έχει καψουρευτεί ή γουστάρει τον/την άλλο/η.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γνωστό ότι ο Τοξότης είναι ένα εύκολο ζώδιο, δεν ζητάει πολλά και γενικότερα του αρέσει η περιπέτεια. Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα καρδιάς. Εκεί ο Τοξότης γίνεται… άλλος άνθρωπος. Δεν «δίνεται», είναι φοβισμένος και προσπαθεί να κρατά αποστάσεις για να μην δεθεί και μετά πληγωθεί. Έχει πάντα τις άμυνές του ψηλά για να μην ερωτευτεί και στο τέλος βρεθεί με μια καρδιά ραγισμένη που πρέπει να αντέξει τον πόνο.

Διάβασε επίσης:

3 ζώδια που θα σου λείψουν, αν τα χάσεις και 3 που δε θα σου «καεί καρφί»

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού προτιμούν τις μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες

4 άντρες του ζωδιακού που αφήνουν τις συζύγους τους να κάνουν κουμάντο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved