Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Αυτά τα 3 ζώδια θα σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι

Κάποιες φορές, όσο και να προσπαθείς να σώσεις μια σχέση, στο τέλος αποτυγχάνεις…

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Αυτά τα 3 ζώδια θα σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι

Ειδικά αν έχεις «μπλέξει» με ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα σου αναφέρουμε. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τα ζώδια της φωτιάς, δηλαδή τον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη και θα αναλύσουμε ποια είναι τα 3 άτομα με τα οποία αν κάνουν σχέση, είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν και να πονέσουν αρκετά. Σε κανέναν δεν αρέσει να του δίνουν τα παπούτσια στο χέρι άλλωστε… Πάμε να τα δούμε όμως όλα αυτά αναλυτικά.

ΚΡΙΟΣ

-Ένα από τα πρώτα ζώδια που θα χωρίσει τον Κριό είναι ο Λέων. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Όση σπίθα και να υπήρξε στην αρχή, τόσος εγωισμός, ξεροκεφαλιά και… αρχηγικές τάσεις, πώς να κρατήσουν μια σχέση; Είναι «βόμβες» που τα τινάζουν όλα στον αέρα.

-Ο Κριός θα «πάρει πόδι» και από τον Σκορπιό. Αυτός ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός στην αρχή, αλλά εδώ μιλάμε για ένα ζευγάρι στο οποίο και οι δυο πλευρές θέλουν να έχουν τον έλεγχο και το πάνω χέρι. Μόνο άσχημη κατάληξη θα έχει αυτή η σχέση.

-Τέλος ο Κριός κινδυνεύει να την «πάθει» πολύ άσχημα από τον Καρκίνο. Ω, ναι! Μπορεί τα ετερώνυμα να έλκονται και ο ένας να είναι ο φωνακλάς και ο άλλος η ήρεμη δύναμη στην σχέση, αλλά ο ευαίσθητος και πιο… αργός γενικά Καρκίνος δεν θα αντέξει για πολύ σε αυτή τη σχέση και θα «εκραγεί».

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΛΕΩΝ

-Λέων και Παρθένος είναι ένα ζευγάρι που από την αρχή δεν θα έπρεπε να το είχαν προσπαθήσει. Η Παρθένος πληγώνει αβάσταχτα τον εγωισμό και την περηφάνεια του Λέοντα με την συνεχόμενη κριτική της και φυσικά δεν αναγνωρίζει ποτέ την… υπεροχή του, ούτε τον «προσκυνά» όπως εκείνος θα ήθελε. Μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι ένα Λιοντάρι μέσα σε μια τέτοια σχέση; Να το λυπάσαι…

Σκορπιός είναι ένα ζώδιο παθητικοεπιθετικό. Δεν είναι για τα… «δόντια» του Λέοντα. Θα προσπαθήσει δεδομένα να του βάλει «χαλινάρι», κάτι το οποίο το Λιοντάρι δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ και για κανέναν λόγο με αποτέλεσμα ο Σκορπιός να του πει το οριστικό αντίο με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο…

-Τα λέγαμε πιο πάνω και στον Κριό για το ζευγάρι αυτό. Δυο τόσο όμοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να τα βρουν. Ειδικά όταν έχουν τα ίδια ελαττώματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

-Ο Τοξότης είναι ένα άτομο ελεύθερο που δεν μπορείς να το δεσμεύσεις ή να το καθηλώσεις. Από την άλλη ο Λέων θέλει όλη την προσοχή στραμμένη πάνω του και κάποιον/α να τον/την νταντεύει. Ο Τοξότης μετά από αυτή τη σχέση θα τρέχει κι ακόμα θα τρέχει…

-Όσο κι αν γουστάρει ο ένας τον άλλο, ο Αιγόκερως δεν θα αντέξει για πολύ στο πλευρό ενός Τοξότη. Κι αυτό γιατί δεν έχει μάθει στην ζωή του να είναι χύμα, απρογραμμάτιστος και ανεύθυνος. Θα του δώσει πόδι άμεσα και δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά.

Ταύρος μοιάζει αρκετά με τον Αιγόκερω που αναφέραμε λίγο πιο πάνω. Είναι κι αυτός ένα άτομο προσγειωμένο, με πρόγραμμα και μπέσα στον λόγο του, που αν πει κάτι θα το κάνει. Ο Τοξότης από την άλλη… δεν είναι και αυτό ο Ταύρος δεν το δέχεται και δεν το αντέχει. Θα τον «σουτάρει» γρήγορα!

Διάβασε επίσης:

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού προτιμούν τις μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό έρωτα, φέτος το φθινόπωρο!

Αν δεν υποφέρεις την καταπίεση, διάλεξε έναν από αυτούς τους άντρες του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved