Έτσι είναι οι Ζυγοί στις ερωτικές τους σχέσεις

Πώς συμπεριφέρεται και τι να περιμένεις από ένα άντρα ή γυναίκα Ζυγό;

Έτσι είναι οι Ζυγοί στις ερωτικές τους σχέσεις

Για σένα που γνώρισες μια γυναίκα ή έναν άντρα Ζυγό και δεν ξέρεις τι ζητάει από τη σχέση του, πώς συμπεριφέρεται ως δεσμευμένος/η ή τα χούγια του, είμαστε εδώ να σου λύσουμε τις απορίες, αναλύοντάς σου ξεχωριστά (με χιούμορ, αλλά και αρκετές αλήθειες) τον αρσενικό και θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Γυναίκα Ζυγός

Η συμπεριφορά των δύο φύλων παρά το ...κοινό αίτημα της «έξωθεν καλής μαρτυρίας», διαφοροποιείται σε αρκετά σημεία. Οι γυναίκες Ζυγοί υιοθετούν συχνά τη ρήση του Μ. Τουέην «Η αρχή του δούναι και λαβείν είναι η βασική αρχή της διπλωματίας: Δώσε ένα και πάρε δέκα.» Είναι ικανές να βασανίσουν ανελέητα κάθε υποψήφιο, πριν παραχωρήσουν την παραμικρή σπιθαμή εδάφους. Όλα αυτά, όμως, συμβαίνουν στην αρχή κάθε γνωριμίας. Αργότερα και ύστερα από διαδοχικές υποχωρήσεις, το «ναι μεν, αλλά...» μετατρέπεται από ένα διπλωματικό... όπλο σε ανάχωμα κάθε πρωτοβουλίας που θα μπορούσε να τις ξεβολέψει. Αργά η γρήγορα όμως, θα κληθούν να επαναδιαπραγματευθούν το ρόλο τους, ρισκάροντας την ασφάλεια, που τους προσφέρει η συντροφικότητα. Κι όσο περνούν τα χρόνια, τέτοιες αποφάσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες, ιδιαίτερα αν οι Ζυγίνες εγκαταλείψουν τον εαυτό τους στο έλεος των κιλών. Το αισθητικό κριτήριο είναι πολύ αυστηρό και όσο λιγότερο αποδεκτές νοιώθουν κοινωνικά, τόσο απομακρύνεται κάθε διάθεση αυτονόμησης.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

Άντρας Ζυγός

Οι άνδρες Ζυγοί εκμεταλλεύονται στο έπακρο τη γοητεία, που ασκούν στο άλλο φύλο (μερικές φορές και στο δικό τους) και όσο είναι ελεύθεροι τείνουν να... εξυπηρετήσουν κάθε πονεμένη ψυχή. Κουτσές, στραβές στον άγιο Παντελεήμονα... Η μαγεία που ασκεί στην ψυχή τους κάθε μορφή σχέσης δεν τους διευκολύνει καθόλου να βάζουν φραγμούς και όρια στις επιλογές τους. Πάντα βρίσκουν να πουν ένα καλό λόγο, ακόμη κι όταν όλα τα στοιχεία συνηγορούν για το αντίθετο. Το μόνο, που μπορεί να τους συγκρατήσει, είναι το αισθητικό κριτήριο αλλά κι αυτό διαμορφώνεται και συντάσσεται κατά το δοκούν, επικεντρωμένο οπουδήποτε υπάρχει έστω και το παραμικρό πλεονέκτημα. Η «ενδιαφέρουσα προσωπικότητα», τα «ψυχικά χαρίσματα» αλλά και η «πνευματική επικοινωνία» καλύπτουν με ευκολία κάθε προβληματικό στοιχείο της σχέσης, μέχρι... νεωτέρας. Όταν βέβαια οι Ζυγοί αρχίσουν να βαριούνται, αναζητούν τρόπους να ξεφορτωθούν ανώδυνα το βαρύ φορτίο και ο πιο προσφιλής τους είναι να γίνονται ανυπόφοροι, αναγκάζοντας τη σύντροφό τους να πάρει τις αποφάσεις, που κανονικά θα έπαιρναν αυτοί. Δεν θέλουν με τίποτα να πάρουν την ευθύνη ενός χωρισμού. Και συχνά μέχρι να μπει το νερό στ’ αυλάκι -κι αυτό είναι το κοινό στοιχείο με τις θηλυκές Ζυγούς- διατηρούν παράλληλες σχέσεις ή τουλάχιστον ενεργές υποψηφιότητες, που περιμένουν υπομονετικά τη δικαίωσή τους!

Διάβασε επίσης: 10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Ζυγό

Ο Ζυγός στον έρωτα: Πώς συμπεριφέρεται, τι επιθυμεί και τι δίνει;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved