Έτσι είναι οι Παρθένοι στις ερωτικές τους σχέσεις

Πώς συμπεριφέρεται και τι να περιμένεις από ένα άντρα ή γυναίκα Παρθένο;

Έτσι είναι οι Παρθένοι στις ερωτικές τους σχέσεις

Για σένα που γνώρισες μια γυναίκα ή έναν άντρα Παρθένο και δεν ξέρεις τι ζητάει από τη σχέση του, πώς συμπεριφέρεται ως δεσμευμένος/η ή τα χούγια του, είμαστε εδώ να σου λύσουμε τις απορίες, αναλύοντάς σου ξεχωριστά (με χιούμορ, αλλά και αρκετές αλήθειες) τον αρσενικό και θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Άντρας Παρθένος

Οι τυπικοί άνδρες Παρθένοι είναι σχετικά απλές και εύκολες περιπτώσεις. Συνεσταλμένοι και μάλλον πουριτανοί, ονειρεύονται συχνά την τέλεια γυναίκα, που θα είναι πάντα πρόθυμη και έτοιμη να ανταποκριθεί στις όποιες απαιτήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Γιατί, δηλαδή, μόνο τα πλυντήρια να έχουν χρονοδιακόπτη, στροφόμετρο και πρόγραμμα για λευκά ή χρωματιστά, και όχι οι γυναίκες; Μέχρι να τελειοποιηθεί η "κατασκευή" τους, λοιπόν, είναι αναγκασμένοι να υπομένουν την άναρχη και παράλογη συμπεριφορά των θηλυκών. Γι αυτό προτιμούν, τελικά, να το ρίξουν στη δουλειά-που είναι η μόνιμη και πιστή ερωμένη τους, αποφεύγοντας όλες τις βρωμερές κακοτοπιές μιας συναισθηματικής αταξίας. Παράλληλα βέβαια μπορούν να έχουν και μια «φυσιολογική» σχέση, που πολλές φορές συγκεντρώνει απροσδόκητα πλεονεκτήματα. Επειδή όλη τη μέρα αγκομαχούν και οργιάζουν με τα διάφορα καθήκοντά τους, δίνουν στην τυχερή σύντροφό τους όλο το χρόνο να κάνει αυτό, που της αρέσει, αρκεί, όταν έρθει η προκαθορισμένη ώρα, να ανταποκρίνεται στις βασικές της υποχρεώσεις: Τα μαχαιροπήρουνα 2,5 εκατοστά από το πιάτο και η πολυθρόνα να είναι πάντα στραμμένη 25ο 35΄ 12΄΄ από το Βορρά, ενώ η σταθερή θερμοκρασία του νερού στο ποτήρι (23, 1ο C) και τα γουργουρητά της Ριρής ολοκληρώνουν την ηδονή. Έτσι, όλοι είναι ευχαριστημένοι και η ζωή συνεχίζεται με ακρίβεια υπερσύγχρονου ρολογιού.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

Γυναίκα Παρθένος

Οι γυναίκες του ζωδίου πρέπει πρώτα να αποφασίσουν, αν θα κινηθούν στους δικούς τους ρυθμούς ή αν θα επιμείνουν σε θηλυκούς ρόλους, που δεν είναι της φύσης τους, αλλά περισσότερο μια κοινωνική επιταγή .Η κοινωνία των μελισσών-και η Τζόντι Φόστερ (Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό στην Παρθένο)- δίνουν το καλό παράδειγμα. Όπως οι κηφήνες, έτσι και οι αρσενικοί είναι χρήσιμοι μόνο για την αναπαραγωγή. Μόλις επιτελέσουν το έργο τους, τρώνε μια κλωτσιά κι ...έξω απ την πόρτα. Η Παρθένος μπορεί πάντα να επιλέξει, αν θα είναι η βασίλισσα ή μια απλή εργάτρια, σε κάθε περίπτωση, όμως, γνωρίζει ότι μπορεί μόνη της να αλλάζει λάμπες, να βιδώνει και να ξεβιδώνει και γενικά να διεκπεραιώνει αποτελεσματικά ένα σωρό δουλειές, που παραδοσιακά θεωρούνται «αντρικές».

Όσες υιοθετούν το ρόλο της «μελλοντικής συζύγου και καλής νοικοκυράς» αναγκάζονται-στο όνομα ενός ανώριμου ή ακατέργαστου συναισθήματος- να διαστρεβλώσουν τις βασικές τους αρετές και να μπουν σε μια άνιση μάχη, όπου η εξιδανίκευση εναλλάσσεται με τη σχολαστικότητα και η αφέλεια με την πονηριά. Όσο -στις καλές τους- είναι ικανές να ξεζουμίσουν έναν άνδρα για τον οποίον δεν πολυενδιαφέρονται, άλλο τόσο, οι «εκπεσούσες» Παρθένοι είναι επιρρεπείς σε ρομαντικούς και... άστοχους έρωτες, που πληγώνουν και στρέφουν τη λογική σε λάθος κατεύθυνση. Συχνά, στο κυνήγι των σχέσεων, προσπαθούν να βγάλουν τα ασφαλή συμπεράσματά τους με σύστημα και μεθοδικότητα. Υποβάλουν τον υποψήφιο σε διαρκείς εξετάσεις, στήνοντας συχνά πονηρές παγίδες για να τεστάρουν τη συμπεριφορά του: Είναι νοικοκύρης; Τι κουσούρια έχει, τι ανομολόγητα πάθη; Μήπως είναι τρελός, μήπως τα 'χει χαμένα; Υποδύονται διάφορους ρόλους για να δουν τις αντιδράσεις. Κι όταν δυσκολεύονται να καταλήξουν, ανατρέχουν στους ειδικούς οδηγούς-τα λυσάρια, ντε-των σχέσεων, που-ευτυχώς-βρίσκονται εύκολα στα περίπτερα και στο ίντερνετ. «Θα είναι μόνο ένα φιλί;», «Σε αγαπά πραγματικά;» ή με τις απίθανες και ενίοτε παραπλανητικές ερωτήσεις: Του αρέσει να σου μιλά Α) Για τα χρωματιστά σου εσώρουχα Β) Τα μάτια σου Γ) Τα σουβλάκια του Θανάση Δ)Τη Λίτσα του ρετιρέ.

Συχνά η διαδικασία της ερωτικής προσέγγισης με μια Παρθένο, μοιάζει με την υποβολή αίτησης προς το Δημόσιο. «Σε δέκα μέρες θα σας απαντήσουμε...». Αφού κοσκινίσει το αίτημα για να δει, αν πράγματι τηρεί τις τυπικές προδιαγραφές-αριθμό πρωτοκόλλου, ημερομηνία, υπογραφή κλπ- συνεχίζει με υπερβάλλοντα ζήλο, ψάχνοντας για ορθογραφικά λάθη, συντακτικές παρατυπίες ή ακόμη και για γραφολογικές λεπτομέρειες. Γιατί, άραγε, ο υποψήφιος κάνει το λάμδα ανάποδα; Μήπως πίσω από αυτό κρύβεται κάποια σιχαμένη ανωμαλία;

Τις περισσότερες φορές μέχρι να εγκριθεί η αίτηση, το πουλάκι έχει πετάξει... Έτσι, αργά η γρήγορα, απογοητευμένες από το γεγονός ότι κανείς άνδρας δεν εκπλήρωσε, τελικά, τις ελάχιστες δυνατές (γύρω στο εκατομμύριο) προδιαγραφές, πιστοποιούν αυτό που ήξεραν από την αρχή. Μόνο τα-εμβολιασμένα-τετράποδα αξίζουν την αγάπη τους...

Διάβασε επίσης: Πληροφορίες για την Παρθένο που θα σου φανούν χρήσιμες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved