Τι κάνει ο Λέοντας μετά από ένα χωρισμό;

Πώς τον διαχειρίζεται και ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

Τι κάνει ο Λέοντας μετά από ένα χωρισμό;

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Πόσω μάλλον για ένα ζώδιο σαν τον Λέοντα, που είναι περήφανος, εγωιστής και... drama queen. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς αντιδρά το ζώδιο αυτό όταν μια σχέση του ή ο γάμος του, διαλυθεί. Ο Λέοντας βάζει πάνω από όλους και όλα την περηφάνια του. Δεν θα σου δείξει ποτέ πόσο πονάει ή πόσο υποφέρει. Ο πόνος είναι εσωτερικός και στον κόσμο θα φροντίσει να δείχνει πως δεν τρέχει τίποτα, πως είναι καλά και πως έχει ήδη ξεχάσει και έχει προχωρήσει.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Οι κινήσεις του και οι αντιδράσεις του θα είναι φυσιολογικές και μπορεί να κάνει ακόμα και πλάκες που να σχετίζονται με τον χωρισμό του. Όλα αυτά όμως είναι η «μάσκα» που φοράει, όταν είναι ανάμεσα σε κόσμο. Όταν είναι μόνος του, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Θα τον δεις να είναι στα πατώματα, να κλαίει, να ακούει τραγούδια που να μιλούν για χωρισμό, να αγγίζει παλιά αντικείμενα που του θυμίζουν το χαμένο ταίρι του και γενικότερα να είναι ένα ράκος από τον πόνο και την θλίψη.

Ποτέ δεν θα αφήσει να φανούν όλα αυτά. Ούτε θα παρακαλέσει την/τον πρώην σύντροφό του να γυρίσει πίσω. Το αντίθετο. Θα κάνει τα πάντα για να του δείξει πόσο καλά περνάει χωρίς αυτόν/η και να του/της μπει στο μάτι έτσι ώστε να τον/την «αναγκάσει» να γυρίσει πίσω και να τον παρακαλά γονατιστός/η για να τα ξαναβρούν.

Διάβασε επίσης:

9 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Λέοντα

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Λέοντα

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Λέοντα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved