Ο ερωτικός πυρετός των ζωδίων

Πώς αγαπούν και πώς ζηλεύουν τα ζώδια;

Ο ερωτικός πυρετός των ζωδίων

«Myprecious...»

Ο Σμίγκολ στον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών»

Η Αφροδίτη και ο Άρης «χαιρετιούνται» στους ουρανούς και η αντίθεση τους στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου εγείρει υψηλές θερμοκρασίες και έντονα καρδιοκτύπιΑυτή είναι όμως και η ουσία του έρωτα. Φλογισμένες καρδιές και φλογισμένα κορμιά, που σκιρτούν στο παραμικρό άγγιγμα. Ο έρωτας είναι στον πυρετό. Για να τον νιώσεις πρέπει να καίει, γιατί εάν πρόκειται μόνον για «δέκατα» του τύπου 37,5 τότε σε πιάνει μια μιζέρια επανάπαυσης και τελικά συνήθειας που είναι ότι χειρότερο μπορεί να τύχει. Από την άλλη, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνοδεύεται συνήθως από ζήλεια, πάθος και ...σύνδρομο αποκλειστικότητας.

Αλήθεια όμως πως αγαπούν και πως ζηλεύουν τα ζώδια;

ΖΥΓΟΣ

«Οι καβγάδες των ερωτευμένων είναι η ανανέωση της αγάπης» Τερέντιος

Για εσάς η συντροφικότητα είναι ιερή αφού μέσα από αυτήν βγάζετε όλα τα δημιουργικά χαρίσματα σας. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη είσαστε «βουτηγμένοι» στο μέλι και σεξουαλικά συνεργάσιμοι μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο... Η έκφραση, ο τόνος της φωνής και οι κινήσεις αποκτούν ιδιαίτερη χάρη όταν πρόκειται για αισθηματικά θέματα. Η «τσαχπινιά» συνδυασμένη με την διπλωματία είναι ένας ακαταμάχητος συνδυασμός. Όμως πολλές φορές η έλλειψη μέτρου στην υποχωρητικότητα και ο φόβος της μοναξιάς συνθέτουν ένα περίεργο πάζλ, όπου τα κομμάτια δεν «κουμπώνουν» μεταξύ τους κι εσείς άγεστε και φέρεστε από τις εξελίξεις.

Η ζήλεια υπάρχει αλλά το βασικό είναι να μην πληγεί η κοινωνική σας εικόνα. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείτε να δεχτείτε πως το πρόσωπο τελικά θα επιλέξει κάτι άλλο. Και όταν σας «πάρει από κάτω» μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε άτομο που να μην θυμίζει σε τίποτα το γλυκό και ευπροσήγορο πρόσωπο που όλοι γνωρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Δράση χωρίς σκέψη είναι θανάσιμη. Σκέψη χωρίς δράση είναι μάταιη» MaryBeard

Του έρωτα και της... φωτιάς! Βιώνετε τις σχέσεις σας με έναν απόλυτο τρόπο και γι’ αυτό τον λόγο αν κάτι «στραβώσει» δεν ξεχνάτε και δεν συγχωρείτε. Η έντονη σεξουαλικότητα σας συνδυάζεται συνήθως με πάθος και ζήλια, αφού αντιμετωπίζετε τον σύντροφο σας ως «αιώνια δικό σας». Η ροπή σας στο μυστήριο αλλά και η μυστικοπάθεια σας καθιστά όχι ιδιαίτερα προβλέψιμους ή «αναγνώσιμους». Όταν φλερτάρετε ουσιαστικά παίζετε με τα συναισθήματα του άλλου καθιστώντας τις όποιες άμυνες του «φτερό στον άνεμο». Η ιδέα και μόνο ενός συνδιεκδικητή –αντιπάλου σας «αρρωσταίνει» και αν θεωρήσετε πως ο σύντροφος σας είναι στα πρόθυρα του να ενδώσει, οι ταινίες του Χιτσκοκ θα μοιάζουν με ...κινούμενα σχέδια. Η υπομονή σας είναι απίστευτη, τόσο στο να υποφέρετε, όσο και στο να ...βασανίζετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα» Thomas Fuller

Στην περίπτωση σας το φλερτ είναι συχνά του τύπου «όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο»! Γενικά με τον χρόνο διατηρείτε άριστες σχέσεις, αφού ποτέ δεν χάνετε την παιδικότητα σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προσεγγίζετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σαν παιδάκι του δημοτικού. Εκεί είναι και η παγίδα αφού το «θύμα» δεν καταλαβαίνει πως ως παιδιά του Δία έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και χρησιμοποιείτε ...ανορθόδοξα κόλπα και ζαβολιές, μέχρι να γίνει το δικό σας. Έτσι η αρχική υποτίμηση του στυλ «it‘ s a piece of cake», μετά από λίγο καιρό μετατρέπεται σε προσωπικό θρίαμβο, συνοδευόμενο μάλιστα με την συναίνεση σε κάθε ιδιοτροπία σας. Η ζήλεια βέβαια υπάρχει αλλά συνήθως οι «εχθροί», εξαφανίζονται ...έντρομοι μπροστά στο θάρρος-θράσος σας, αφήνοντας σας μόνους στην κούρσα της διαδοχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ο καλύτερος τρόπος ν’ αντιστέκεσαι σε έναν πειρασμό, είναι να υποκύπτεις σ’ αυτόν» Oscar Wilde

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ο κυνηγός στην εξοχή, ο ψαράς στην θάλασσα και οι Αιγόκεροι στον χώρο εργασίας τους ή ακόμη καλύτερα στα υψηλά κλιμάκια της κοινωνίας. Ο επαγγελματισμός σας παρεισφρύει συχνά και στις προσωπικές σας υποθέσεις, με το «φαίνεσθαι» να γίνεται πηγή υποκρισίας και ανεκδήλωτου πάθους. Το «τι θα πει ο κόσμος» ορίζει την εξωτερική σας συμπεριφορά, όχι όμως και την ουσία. Γιατί όταν ξεμοναχιάσετε τον σύντροφο σας, γίνεται του ...Αιγόκερω, αφού είστε πολύ ενεργοί σεξουαλικά, μια σκέτη sex-bomb. Συνήθως έλκεστε από άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία, μέχρι να μεγαλώσετε και να αρχίσετε να μετράτε ...ανάποδα! Η ζήλεια για εσάς υπάρχει αλλά οι προοπτικές μια καλής ...συμφωνίας την κατευνάζουν. Όσο περισσότερα «χαρτιά» έχετε, τόσο το καλύτερο. Εξ άλλου τι είναι ο γάμος αν όχι μια καλή «μπίζνα»;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται» HoracleWalpole

Αμφισβητείτε το κατεστημένο και οτιδήποτε παραδοσιακό, αν και αυτό συχνά γίνεται μονόδρομος ως προς τα δικαιώματα. Η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι πολύτιμα αγαθά για εσάς αλλά μερικές φορές δεν τα αναγνωρίζετε στους άλλους και μπορεί να γίνετε δυνάστης. Στο σεξ είσαστε εγκεφαλικοί και πειραματιστές, με αποτέλεσμα γύρω από το όνομα σας επικρατεί είτε ένας ...τρόμος, είτε ένας μύθος. Pas mal, από την στιγμή που ο «τρόμος» σας προφυλάσσει από αχρείαστες εμπειρίες με ...συντηρητικούς! Και από την άλλη πλευρά, ως γνωστόν οι μύθοι είναι αξιοθέατα που όλοι τα επισκέπτονται. Το βέβαιο είναι πως έχετε τον τρόπο να μένετε αξέχαστοι τόσο για τις καλές, όσο και για τις κακές σας στιγμές. Όσο για την ζήλεια, υπάρχει μεν αλλά ως ένα γενικότερο ...κοινωνικό θέμα, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεστε συχνά ως «ψυχροί και αδιάφοροι». Στην πραγματικότητα βέβαια, έχοντας πάντα υπό μάλης το εγκεφαλικό «άλλοθι» της ελευθερίας στις σχέσεις, μπορείτε να ζηλεύετε ανερυθρίαστα, βαπτίζοντας την κτητικότητα ως βασικό άρθρο των «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»!

ΙΧΘΥΕΣ

«Τι υπάρχει σ’ ένα όνομα; Αυτό που ονομάζουμε τριαντάφυλλο, με οποιοδήποτε άλλο όνομα θα μύριζε εξίσου όμορφα» Γουίλιαμ Σαίξπηρ

Το «αιθέριο», μυστηριακό και πολλά υποσχόμενο στυλ σας μπορεί να ξεκλειδώσει κάθε καρδιά και κάθε επιθυμία. Επιπλέον όμως, οι συναισθηματικές ονειροβασίες είναι το ...φόρτε σας και αυτό πρακτικά σημαίνει πως μπορείτε να ερωτευθείτε όποια ή όποιον σας αγγίξει συναισθηματικά, ανεξάρτητα από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του ή τους αντικειμενικούς περιορισμούς της πραγματικότητας. Αν είναι και το βασιλόπουλο ή η πριγκίπισσα του παραμυθιού, ακόμα καλύτερα. Και βέβαια μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα σας κρυφά, σε εκείνο το ιδιαίτερο μυστικό μέρος που φυλάτε στις καρδιές σας από παιδιά και ενίοτε υλοποιείται και στον ...φυσικό κόσμο. Από την άλλη πλευρά μπορεί να διακρίνεστε από ρομαντισμό ή αθωότητα, τόσο που να μέσα από την «βουβή» παρουσία σας, όλοι να καταλαβαίνουν το τι «παίζεται». Γι’ αυτό, η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή είναι είτε ένα καλά κρυμμένο μυστικό, είτε ένα ρομάντζο σε κοινή θέα.

Όπως κι αν έχει, δεν σας αρέσουν οι διαφωνίες και οι καυγάδες και αυτό σας κάνει ιδανικούς ως συντρόφους. Και πολλές φορές αντικαθιστάτε την «προβλεπόμενη» ζήλεια με την αυτοθυσία ή την αυταπάρνηση. Το αίσθημα μιας έλλογης τάξης δεν σας αγγίζει και μπορεί να ζείτε μέσα στο «χάος» των ονείρων σας. Όσο για το σεξ δεν υπάρχει ποτέ χωρίς συναίσθημα, ακόμη κι αν το τελευταίο είναι κάτι ανάμικτο ανάμεσα σε αγάπη και οίκτο.

Διάβασε τα υπόλοιπα 6 ζώδια εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved