5 δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις αν βγαίνεις με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ

Καμία σχέση δεν είναι μόνο αγάπες και χαρές...

5 δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις αν βγαίνεις με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ

Με όποιο ζώδιο και να είσαι, σίγουρα κάποια θεματάκια θα τα αντιμετωπίσεις. Κι αυτό γιατί κανείς δεν είναι τέλειος και γιατί καμία σχέση δεν είναι ρόδινη και χωρίς «αγκάθια». Λίγο πιο κάτω θα σου αναλύσουμε τις πέντε δυσκολίες που θα συναντήσεις, αν κάνεις δεσμό με ένα από τα ζώδια του Νερού, δηλαδή έναν Καρκίνο, έναν Σκορπιό ή έναν Ιχθύ.

1. Παρατηρούν τα πάντα! Θα σε περάσουν από… κόσκινο, χωρίς καν εσύ να το καταλάβεις. Δεν τους ξεφεύγει τίποτα και έχουν ένα απίστευτο ένστικτο που τους καθοδηγεί. Θα μπουν στην διαδικασία να ψάξουν το κινητό σου και να το παίξουν… «Σέρλοκ Χόλμς», προκειμένου να τα ξέρουν όλα.

2. Πολλές φορές, τα συναισθήματα τα κατακλύζουν. Μπορεί να γίνουν μελοδραματικά και drama queens. Όλα τα ζώδια του νερού, βιώνουν τα πάντα έντονα και βαθιά. Και φυσικά δεν δέχονται κανενός είδους κριτική, καθώς πληγώνονται με το παραμικρό.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

3. Θέλουν αποκλειστικότητα και την διεκδικούν με κάθε τρόπο. Θα δεις ότι θα προσπαθήσουν να σε «απομονώσουν» για να σε έχουν μόνο εκείνα και να περνάτε όλο σας τον χρόνο μαζί. «Πνίγουν» το ταίρι τους σε κάθε ευκαιρία.

4. Είναι άτομα μυστικοπαθή. Δεν θα τους πάρεις κουβέντα. Πάντα θα κρατάνε «κλειστά τα χαρτιά» τους και δεν θα ξέρεις τι συμβαίνει. Είναι όλα τους… «στρείδια». Δεν μιλάνε πολύ, αλλά δρουν πιο «ύπουλα».

5. Εύκολα «χάνονται». Δηλαδή, η προσοχή τους αποσπάται με το παραμικρό. Έχουν μια τάση να «ονειρεύονται» ακόμα και μέσα στην ημέρα. Είναι λίγο χαμένα στον κόσμο τους. Επίσης, είναι και καλοί… ψεύτες. Μπορούν να σε παραπλανήσουν εύκολα και χωρίς εσύ να «πάρεις μυρωδιά».

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!

Τα πιο «κουλά» ζωδιακά ζευγάρια που μπορεί να καταλήξουν σε γάμο

Τα 3 ζώδια που βάζουν συνέχεια τρικλοποδιές στη σχέση τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved