Τι κάνει ο Δίδυμος μετά από ένα χωρισμό;

Πώς τον διαχειρίζεται και ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

Τι κάνει ο Δίδυμος μετά από ένα χωρισμό;

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Ούτε καν για ένα ζώδιο σαν τον Δίδυμο, που... υπερευαίσθητο ή αγαπούλη δεν τον λες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει συναισθήματα και ότι δεν πονάει. Καρδούλα έχει κι εκείνος, κι αν την έδωσε σε μια γυναίκα κι εκείνη τον πλήγωσε ή τον παράτησε, τότε ο άντρας Δίδυμος αντιδρά με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Καταρχάς, γίνεται ένας… άλλος. Δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που έχεις στο μυαλό σου. Κλείνεται εντελώς στον εαυτό του και δεν θέλει να μιλήσει με κανέναν. Εκεί που είχες απέναντί σου ένα άτομο χαμογελαστό, κοινωνικό και… party animal, ξαφνικά θα έχεις ένα «στρείδι» που μπορεί να μην σου πει ούτε "καλημέρα", αν τον πετύχεις τυχαία στον δρόμο.

Ο Δίδυμος, μετά τον χωρισμό, θα θελήσει να τα βρει με τον εαυτό του αρχικά. Είναι σπάνιο έως απίθανο να θελήσει να εκδικηθεί το πρώην ταίρι του. Το μόνο που θα κάνει είναι να σκεφτεί τι έγινε μεταξύ τους και να προσπαθεί να κοιτάξει τι καλύτερο μπορεί να κάνει εκείνος για το μέλλον του. Γνωρίζει ότι η σχέση δεν «τράβαγε», γι' αυτό και έληξε και αυτό θα τον βοηθήσει σίγουρα να πάει με μεγαλύτερη ευκολία πιο κάτω.

Το καλό που έχει ο Δίδυμος είναι ότι δεν κάθεται να μιζεριάζει για καιρό. Θα πονέσει, θα κλάψει, αλλά πολύ σύντομα θα σταθεί στα πόδια του και θα βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Είναι άτομο που ξεπερνά καταστάσεις με άνεση και σίγουρα δεν κρατά κακίες.

Διάβασε επίσης:

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Δίδυμο

8 επίθετα που χαρακτηρίζουν τους Διδύμους

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Δίδυμου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved