Τα πιο μεγάλα λάθη της Διδυμίνας, όταν είναι σε σχέση

Τι κάνει και κινδυνεύει να μείνει μόνη;

Τα πιο μεγάλα λάθη της Διδυμίνας, όταν είναι σε σχέση

Η Διδυμίνα είναι έξυπνη, ευέλικτη και αρκετά τσαχπίνα και παιχνιδιάρα, οπότε πολύ εύκολα τραβάει την προσοχή του αντρικού φύλου. Η φρεσκάδα κι η νεανικότητά της κάνει τους άντρες να πιστεύουν ότι δε θα βαρεθούν ποτέ μαζί της.

Ωστόσο, κάνει κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

1. Είσαι ελαφρώς επιπόλαια

Γενικά, δε δείχνεις να παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τη σχέση, καθώς είσαι της άποψης ότι όλα πρέπει να κυλάνε σαν το γάργαρο νεράκι από μόνα τους, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα να παραμείνεις. Όμως αυτό δεν είναι εφικτό, αφού όλες ανεξαιρέτως μέχρι να καλιμπραριστούν έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

2. Είσαι αρκετά φιλελεύθερη

Δεν έχεις ταμπού, δεν έχεις κλισέ, δεν μπορείς να μην έχεις και ελευθερία κινήσεων, όμως εδώ είναι πολλές φορές που παρεξηγείσαι από το ταίρι σου. Το να μην ξέρει πού πηγαίνεις ή αν έχεις κανονίσει να βρεθείς με την παρέα σου ή ότι σου ήρθε να βγεις μια βόλτα να ξεσκάσεις και να σε ψάχνει, δεν είναι εύκολο να το καταπιεί, ακόμα κι αν όλα αυτά είναι παντελώς αθώα.

3. Είσαι νευρική

Επειδή καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά με την οργάνωση και τους χρόνους δεν τα πας καλά, συχνά στρεσάρεσαι και αυτή του τη νευρικότητα τη βγάζεις και στον σύντροφό σου, αφού τρέχεις πανικόβλητη να τα προλάβεις όλα την τελευταία στιγμή και με την ψυχή στο στόμα. Μια κουβέντα να σου πει εκείνη την ώρα και θα πέσεις πάνω του να τον φας.

4. Και την Κοκό και την Κική

Κοινώς, βρίσκεσαι συχνά σε δίλημμα και σου είναι δύσκολο να επιλέξεις, με αποτέλεσμα, για να μην το κουράζεις στο τέλος, κρατάς και τις δύο επιλογές. Όσο κι αν είσαι έξυπνη όμως και εξπέρ στο να ξεγλιστράς, διαπιστώνεις ότι δεν μπορείς να έχεις δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Αν πρόκειται για άντρες, είναι πολύ πιθανό να τους χάσεις κάποια στιγμή και τους δυο.

5. Είσαι αεικίνητη

ΟΚ, αυτό έχει τη χαριτωμένη του πλευρά, μέχρι του σημείου όμως που δε θα το παρακάνεις και θα αρχίσεις να κουράζεις το ταίρι σου, σέρνοντάς το από δω και από εκεί γιατί βαριέσαι και δε μπορείς να κάτσεις μέσα... Χρειάζεται όμως που και που να μείνετε μόνο οι δυο σας, μακριά απ’ όλους και όλα.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

6. Είσαι υπερβολικά διαχυτική

Γνωρίζεσαι εύκολα, τους ξέρεις όλους με τα μικρά τους ονόματα, μόλις τους βλέπεις, τους αγκαλιάζεις, τους φιλάς, κάνεις αστεία μαζί τους και κάπου εκεί παραπίσω είναι το ταίρι σου σε αμήχανη θέση και δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Είναι πρώην, φίλοι, γνωστοί, τι απ’ όλα; Το κακό είναι ότι δεν το προετοιμάζεις, ούτε του δίνεις και εξηγήσεις, οπότε αυτή η διαχυτικότητά σου παρεξηγείται.

7. Δε δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο ντύσιμο

Θέλεις να μην περιορίζονται οι κινήσεις σου, γι’ αυτό προτιμάς άνετα ρούχα και παπούτσια. Ωστόσο, το σπορ ντύσιμο δεν είναι ούτε για όλες τις ώρες, ούτε και πάντα θηλυκό. Μπορεί στο ταίρι σου να αρέσεις που είσαι πιο απλή και χύμα, αλλά θα ήθελε να σε δει και κάπως αλλιώς ντυμένη, όχι συνέχεια με τη φόρμα, το φούτερ και το αθλητικό ή flat παπούτσι.

8. Έχεις μια δικαιολογία για όλα

Η γλώσσα σου πάει ροδάνι και είσαι ιδιαίτερα εφευρετική στις δικαιολογίες και τα ψέματα. Μην υποτιμάς όμως τον σύντροφό σου, θεωρώντας ότι πιστεύει ό,τι του σερβίρεις. Σε αρκετές περιπτώσεις ξέρει τι κάνεις, απλά δε μιλάει για να μην προκαλέσει εντάσεις. Άλλωστε, αν ήταν χαζός, δε θα άντεχες μαζί του ούτε μια μέρα.

9. Είσαι ξερόλας

Όλα τα ξέρεις, όλα τα έχεις ακούσει, όλα τα έχεις κάνει, όλα τα έχεις δει. Ακόμα κι αν έχεις αρκετές γνώσεις ή πρότερη εμπειρία, δε γίνεται να τα γνωρίζεις όλα-όλα. Δεν είναι κακό να το παραδεχτείς στον σύντροφό σου και καταντάει άκρως εκνευριστικό το να επιμένεις. Αν έχεις δίκιο, θα φανεί, αργά ή γρήγορα.

10. Είσαι διχασμένη

Η μια πλευρά σου είναι η εκλογικευμένη και η άλλη η συναισθηματική συχνά όμως διχάζεσαι, τα χάνεις κι εκεί που χρειάζεται να λειτουργήσεις έτσι, λειτουργείς αλλιώς. Μπορεί να βάλεις ξαφνικά τα κλάματα και ταυτόχρονα να γελάς με μια κατάσταση, δημιουργώντας κομφούζιο στο ταίρι σου, κυρίως επειδή αρνείσαι τη δεύτερη. Άλλωστε είναι γνωστό ότι μιλάς ώρες και για τα πάντα, όχι όμως για το πώς νιώθεις...


Διάβασε επίσης:

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Δίδυμο

8 επίθετα που χαρακτηρίζουν τους Διδύμους

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Δίδυμου
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved