Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, να περιμένεις επιστροφή πρώην, με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, το παρελθόν θα έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα

Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, να περιμένεις επιστροφή πρώην, με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους

Την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων ξεκινάει ο Ερμής από τις 29/05 και την ολοκληρώνει στις 22/06. Μέσα σε αυτές τις τρεις εβδομάδες θα φέρει μπερδέματα, δυσκολίες στην επικοινωνία, καθυστερήσεις παρανοήσεις και όλα αυτά τα «χαριτωμένα», αλλά το νόμισμα έχει δύο όψεις!

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει και ερωτικές επανασυνδέσεις και επιστροφές ατόμων, που έπαιξαν κάποιο μοιραίο ρόλο στη ζωή σου και μάλιστα εκεί που δεν τον περιμένεις. Γιατί εσύ μπορεί να νομίζεις πως όλα τελείωσαν, όμως το σύμπαν πιθανώς να έχει άλλη άποψη και στην πραγματικότητα να έχει μείνει μία ερωτική ιστορία στη μέση. Αυτή είναι η δουλειά του ανάδρομου Ερμή: να σου δώσει μία ευκαιρία ακόμη, για να αλλάξεις την μέχρι τώρα πορεία σου.

Ετοιμάσου να ακούσεις ή να πεις μία συγγνώμη, να λάβεις κάποιο μήνυμα από πρόσωπο που ανήκει στο ερωτικό σου παρελθόν, να συναντηθείς τυχαία μαζί του, να ακούσεις μία ερωτική εξομολόγηση από πλευράς του με λόγια που δεν φανταζόσουν, κυρίως εάν ανήκεις σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Οι Δίδυμοι που είναι γεννημένοι στις 07/06 ή στις 15/06 και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις 07/11 ή στις 16/12 αλλά και οι Καρκίνοι με γενέθλια στις 26/06 και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στις 27/12 είναι στην κορυφή της λίστας του ανάδρομου μαζί με όσους έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια Σελήνη ή ακόμη και την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 24ο μοίρα των Διδύμων ή του Τοξότη ή στην 5ο μοίρα του Καρκίνου ή του Αιγόκερου!

Ακολουθούν οι Παρθένοι με γενέθλια στις 17/09 και οι Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στις 15/03 και όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 24ο των παραπάνω ζωδίων.

Τρίτη στην κατάταξη με αρκετές πιθανότητες είναι όσοι έχουν Ήλιο, γενέθλια Σελήνη ή Ωροσκόπο από τη 2ο εώς την 6ο μοίρα των υδάτινων ζωδίων (Καρκίνοι- Σκορπιοί – Ιχθύς) και από την 13ο έως την 16ο μοίρα των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι- Ζυγοί- Υδροχόοι).

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που νοσταλγούν έντονα τους πρώην τους!

Αυτός ο ήρωας ή αντιήρωας της Marvel είναι το ιδανικό σου ταίρι!

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού ελκύονται από το μυαλό κι όχι την εμφάνιση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved