Πες μου τον μήνα που χώρισες, να σου πω πώς θα είναι η ζωή σου από εκεί και πέρα!

Διάβασε το μήνα του χωρισμού σου και θα καταλάβεις

Πες μου τον μήνα που χώρισες, να σου πω πώς θα είναι η ζωή σου από εκεί και πέρα!

Το πότε έδωσες τέλος στην σχέση είναι σημαντικό, διότι η ημερομηνία του χωρισμού σου επηρεάζει και τη ζωή σου από εκεί και πέρα ως ελεύθερος/η. Τι σημαίνει αυτό; Αν, για παράδειγμα, χώρισες τον μήνα του Κριού, τότε διάβασε παρακάτω το αντίστοιχο κείμενο και θα καταλάβεις τι εννοούμε.

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ 21/3-19/4

Ο χωρισμός αυτόν τον μήνα δείχνει ότι έχεις μεγάλη όρεξη για να περάσεις καλά και έχεις έντονο ενθουσιασμό. Είναι λες και ο Κριός σε γεμίζει με ενέργεια και σε κάνει να θέλεις να νιώσεις πολλά και να ζήσεις ακόμα περισσότερα. Με άλλα λόγια, την νιώθεις την αλλαγή που έρχεται και κοιτάς τα πράγματα με μεγάλη αισιοδοξία. Βλέπεις ένα μέλλον μπροστά σου λαμπρό, ενώ όλα είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ για σένα. Αποκτάς ανεξαρτησία και νιώθεις ότι δεν χρειάζεσαι μια σχέση και ότι μπορείς να περάσεις και ως single καλά.

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ 20/4-20/5

Ξέρεις ήδη τι σημαίνει να είσαι πιστή στον σύντροφό σου, αλλά όταν χωρίζεις κατά την διάρκεια του μήνα αυτού, καταλαβαίνεις την σημασία της πίστης αυτής ακόμα πιο πολύ. Όσο είχες σχέση, μπορεί να ακύρωνες τις παρέες σου έτσι ώστε να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί του, ωστόσο τώρα, τα πράγματα άλλαξαν και πλέον προτεραιότητά σου είναι οι κολλητές σου και σε εκείνες θα αφιερώσεις τον χρόνο σου. Θα τους κάνει όλα τα χατίρια. Επίσης, θα κάνεις και μια επανεκκίνηση στην ζωή σου και θα μάθεις να μοιράζεις την αγάπη και τον χρόνο σου ισόποσα ανάμεσα σε σχέση, φίλους και οικογένεια. Είναι σαν να έχεις ξεκινήσει να εκτιμάς τα μικρά πράγματα στην ζωή και να μαθαίνεις πώς είναι να χαλαρώνεις και λίγο.

ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 21/5-20/6

Ο μήνας αυτός θα ανάψει μια φωτιά μέσα σου. Σίγουρα νιώθεις να... ηλεκτρίζεσαι μέσα σου και λες στον εαυτό σου να σηκωθεί και να ζήσει όλα όσα δεν έζησε. Θα νιώσεις μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης σου. Από το να είσαι ικανοποιημένη μέσα σε μια σχέση, θα περάσεις στην φάση του να θέλεις να κάνεις τρέλες. Στόχος σου θα είναι να βιώσεις τα πάντα στο έπακρο. Θα κάνεις όλα όσα δεν έκανες πριν και ακόμα περισσότερα. Θα θέλεις να έχεις μόνιμα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου και να νιώθεις την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο. Δεν θα ξαναμπείς γρήγορα σε σχέση.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ 21/6-22/7

Μπορεί να μην είσαι και τόσο... δεκτική στο να κάνεις τρέλες μετά τον χωρισμό σου, εάν έγινε τον μήνα του Καρκίνου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ετοιμάζεις και κάποιες μεγάλες αλλαγές. Θα καθίσεις να σκεφτείς και να αναλύσεις τα παλιά. Θα ψάξεις να βρεις τι πήγε στραβά στην σχέση σου, αλλά αυτό δεν θα είναι επειδή σου λείπει ο πρώην σου. Θα το κάνεις για να βοηθήσεις εσένα την ίδια. Για να μπορέσεις να συγχωρήσεις τον εαυτό σου για τα λάθη που έκανες στο παρελθόν. Μόλις αφήσεις πίσω σου όσα έγιναν, τότε θα κάνεις και μια νέα αρχή στην ζωή σου.

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ 23/7-22/8

Το να χωρίσεις αυτό τον μήνα θα σου βγάλει προς τα έξω την πιο αστεία σου πλευρά. Θα ενδώσεις στο φλερτ, θα κάνεις νέους φίλους και θα βρεις κάποιον χαριτωμένο για να μιλάς, θα πηγαίνεις για ποτό και σίγουρα θα δεις τις μετοχές σου να ανεβαίνουν. Θα σε κερνούν ποτά άντρες που θα σε φλερτάρουν. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αν έχεις χωρίσει αυτό το μήνα, θα σου είναι πάρα πολύ εύκολο να ξεπεράσεις τον πρώην σου. Ούτε που θα τον θυμάσαι μετά από λίγο. Θα «πετάξεις» τις αναμνήσεις μαζί με τα αντικείμενα που άφησε πίσω του. Το μόνο που θα σε νοιάζει είναι να ζήσεις για σένα και να απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή. Θα θέλεις να είσαι στο επίκεντρο και να μαζεύεις θαυμαστές και κομπλιμέντα.

ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ 23/8-22/9

Εάν έχεις χωρίσει αυτό το μήνα, τα συναισθήματά σου θα είναι ανάμεικτα. Θα μάθεις όμως να αγαπάς την ζωή σου και ως single. Θα αρχίσεις να βρίσκεις την ψυχική σου ισορροπία και θα θέσεις στόχους για το μέλλον. Μετά θα περάσεις στο επόμενο στάδιο: την εργασιοθεραπεία. Θα δώσεις προτεραιότητα στην καριέρα σου και θα θέλεις να αποδείξεις πόσο ικανή είσαι και επίσης να ανέλθεις επαγγελματικά. Θα νιώθεις ότι κάτι σημαντικό ξεκινά και θα θέλεις να κάνεις κάτι «μεγάλο» για σένα. Κάτι που όταν θα γυρίζεις πίσω στο παρελθόν, θα σε κάνει να νιώθεις περήφανη.

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ 23/9-22/10

Ο χωρισμός, κατά την διάρκεια του μήνα του Ζυγού, φέρνει πίσω στην ζωή σου την ειρήνη και την ηρεμία. Μπορεί να ήταν όμορφα να είσαι σε μια σχέση, ωστόσο, κάποια στιγμή μάλλον ένιωσες ότι περιορίζεσαι. Ίσως το πρόγραμμά σου να ήταν χαοτικό. Αλλά η ζωή σου ως single θα έχει ισορροπία και αυτό θα το δεις από την αρχή κιόλας. Η ηρεμία θα έρθει και στην δουλειά σου. Αυτό που θα απολαύσεις περισσότερο είναι ότι δε θα χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, να κάνεις τα πάντα χωρίς να απολογείσαι. Επίσης, θα σκέφτεσαι μόνο τι κάνει εσένα ευτυχισμένη και πώς θα βρεις την χαρά σε κάθε τομέα της ζωής σου.

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ 23/10-21/11

Το μόνο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να ξεσαλώσεις και να κάνεις όλα όσα δεν έκανες πριν; Αντί να συγχωρήσεις τον πρώην σου ή να το ρίξεις στη δουλειά, θα θέλεις να κάνεις κάτι τρελό. Ένα τατουάζ για παράδειγμα, να βάψεις τα μαλλιά σου μπλε. Γιατί όχι; Αυτή την επίδραση θα έχεις, αν έχεις χωρίσει τον μήνα του Σκορπιού. Θα σου βγάλει το πάθος που έκρυβες καλά μέσα σου. Θα νιώθεις ότι η κάθε μέρα θα είναι και μια περιπέτεια και θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να τη ζήσεις. Επίσης θα νιώθεις πιο sexy από ποτέ, θα δείχνει τα «προσόντα» σου παντού και με κάθε τρόπο. Θα κάνεις sex χωρίς δεύτερες σκέψεις ή δεσμεύσεις.

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ 22/11-19/12

Εάν έχεις χωρίσει αυτόν τον μήνα, το μυαλό σου θα πηγαίνει συνέχεια σε νέες προκλήσεις και δυνατότητες που η ζωή σου μπορεί να σου προσφέρει. Τώρα, είσαι πια single και μπορείς να κάνεις τα πάντα! Θα θέλεις να κάνεις τα πάντα και μόνη σου, αφού στο παρελθόν, ό,τι έκανες, το έκανες για εκείνον. Τώρα θα ζήσεις για σένα. Η νέα σου ζωή ως single πια έχει πολλά να σου προσφέρει κι εσύ θα τα δεχτείς όλα. Θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και θα ξαναβρείς την χαμένη σου «ταυτότητα». Θα τον γνωρίσεις εσένα καλύτερα και θα μάθεις τι έχει πραγματικά ανάγκη. Φυσικά θα σε αγαπήσεις γι' αυτό που είσαι!

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 20/12-19/12

Το να χωρίσεις αυτό το μήνα δεν είναι και τεράστια «απώλεια» για σένα. Τώρα είναι που θα νιώθεις ότι πραγματικά μπορείς να κάνεις πολλά στην ζωή σου. Δεν είναι τόσο ότι η σχέση σου σε κράταγε πίσω, όσο το ότι έπρεπε να αναβάλλεις κάποια πράγματα για να αφήσεις περισσότερο χρόνο και χώρο γι' αυτά που θα κάνατε μαζί. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς μόνο με τα δικά σου, που είναι σημαντικά για εσένα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα σηκώσεις τα μανίκια και θα το ρίξεις στη δουλειά. Όταν χάνεις κάτι -όπως μια σχέση- θέλεις να αντικαταστήσεις το κενό με κάτι άλλο που να έχει μεγαλύτερο νόημα. Οπότε προσπάθησε να κάνεις κάτι ασυνήθιστο, που να σε ιντριγκάρει κιόλας.

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ 20/1-18/2

Μπορεί να νιώθεις αρκετά ανάμεικτα συναισθήματα κι αυτό να σε αναστατώσει. Από τη μια, θα μισείς το γεγονός ότι έχεις χάσει έναν φίλο-σχέση, από την άλλη όμως θα έχεις την ευκαιρία πια να σκεφτείς τι θέλεις εσύ. Θα ξαναβρείς τον εαυτό σου και θα επαναφέρεις τις συνήθειες που είχες πριν την σχέση. Δεν είσαι από τους ανθρώπους που θα κάθονται για καιρό να μυξοκλαίνε για το παρελθόν. Ούτε τον πρώην σου θα τον «κλάψεις» για καιρό. Ό,τι έγινε, έγινε και εσύ θα νιώθεις ότι τα καλύτερα έρχονται. Όταν χωρίζεις αυτό το μήνα, τα πάντα γύρω σου θα σου θυμίζουν ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, αρκεί να έχεις υπομονή και επιμονή.

ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ 19/2-20/3

Ο χωρισμός τον μήνα αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώθεις αρκετά συναισθηματική, αλλά πιθανότατα θα ξέρεις μέσα σου ότι είναι καλό να τα «βγάλεις» όλα τώρα, να κλάψεις, να πονέσεις και να το ξεπεράσεις, έτσι ώστε να μπορέσεις να πιάσεις τη ζωή σου από την αρχή. Για σένα ο χωρισμός έχει μια πνευματική έννοια. Είναι καιρός να αφήσεις τον παλιό σου εαυτό και να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι καινούργιο, ακόμα και αν αυτό σε φοβίζει. Θα σου «ανοίξει τα μάτια». Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το μέσα σου και να διοχετεύσεις σε άλλους τομείς τα συναισθήματά σου. Μάθε κάτι καινούργιο. Ξεκίνα μαθήματα κιθάρας ή μαγειρικής για παράδειγμα.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τις σχέσεις εξ αποστάσεως

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που θα χωρίσουν χωρίς να πονέσουν!

Τα 3 ζώδια που ξενερώνουν, αν δεν «ανάβουν» και λίγο τα αίματα στην σχέση τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved