Οι 3 άντρες του ζωδιακού που θα ταλαιπωρήσουν αρκετά την κάθε γυναίκα

Θα δοκιμάσουν τις αντοχές και την υπομονή της

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που θα ταλαιπωρήσουν αρκετά την κάθε γυναίκα

Το ζώδιό μας επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που τα τρία συγκεκριμένα ζώδια του αντρικού φύλου, που αναφέρουμε παρακάτω, θεωρούνται από τα πιο δύσκολα και μπορούν να ταλαιπωρήσουν αρκετά κάθε γυναίκα, δοκιμάζοντας τις αντοχές και την υπομονή της.

Ας δούμε όμως ποια είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

O Καρκίνος επιβιώνει από το συναίσθημα. Ένας άντρας Καρκίνος θα παραμένει πάντα φορτωμένος συναισθήματα. Έχει τόσο μεγάλο συναισθηματικό πλούτο που δεν ξέρει πώς να τον διαχειριστεί. Δεδομένου ότι επηρεάζεται πολύ έντονα από το φεγγάρι και της φάσεις του σεληνιακού κύκλου, είναι πιθανό να ξεφύγει από τον έλεγχό του . Αν είναι ερωτευμένος μαζί σου, ό,τι και να γίνει δεν θα σε αφήσει. Για αυτό να είσαι σίγουρη. Αν όμως δεν είναι βέβαιος για τα αισθήματά του θα αρχίσει να σκέφτεται ότι έχει και άλλες επιλογές. Πρέπει να θυμάσαι ότι δεν είσαι προσωπικός ψυχολόγος του συντρόφου σου για να του λύσεις τα ζητήματα που προκύπτουν κάθε τόσο.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι θα σε κρατήσει σε μία κατάσταση για πολύ καιρό γιατί κυρίως προσπαθεί να επιβάλλει περιορισμούς στη ζωή του. Εάν είσαι ερωτευμένη με έναν Αιγόκερω, εκείνος θα δοκιμάσει την υπομονή και την ανεκτικότητά σου για να δει ως πότε θα τον υπομένεις. Εάν τον αφήσεις όμως, θα στεναχωρηθεί. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να πιέζεται τόσο για πράγματα που αν τα αφήσει θα έχουν καλύτερη κατάληξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην σε ξεγελάει το γεγονός ότι ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης. Είναι ένα ζώδιο αρκετά πεισματάρικο και πιθανόν να «στραγγίξει» όποιο συναίσθημα έχεις για εκείνον. Δεν ξέρει πώς να ελέγξει τα συναισθήματά του. Μπορεί να γίνει ρομαντικός, όπως επίσης κτητικός και ζηλιάρης Όταν δεν είναι σε καλό mood, θα σε κάνει να νιώσεις λες και είσαι το χειρότερο άτομο στη γη. Είναι πιο εύκολο για αυτόν να σε προσβάλλει πάρα να εκφράσει την αγάπη του.

Διάβασε επίσης: Τα 3 πιο επιφυλακτικά ζώδια που θέλουν χρόνο για να «ανοιχτούν»!

Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που προσπαθούν μόνιμα να αλλάξουν τον σύντροφό τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved