4 ζώδια που «υψώνουν τείχη», προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους

Ίσως είναι πιο ευάλωτα από όσο πιστεύεις

4 ζώδια που «υψώνουν τείχη», προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους

Τα ζώδια αυτά μπορεί να δείχνουν ένα πρόσωπο σκληρό και να είναι δύσκολο να τα πλησιάσεις και να έρθεις κοντά τους συναισθηματικά, ωστόσο πίσω από αυτή την εικόνα, κρύβεται μια άλλη πλευρά τους που δεν θέλουν να δεις. Είναι αρκετά ευαίσθητα, συναισθηματικά, δοτικά και τρυφερά και προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους από μεγάλο πόνο, «χτίζουν» άμυνες γύρω τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια. Δεν ανοίγεται όμως εύκολα. Πρέπει να σε γνωρίσει πρώτα, να έρθει κοντά σου, για να νιώσει ασφαλής και να καταλάβει ότι μαζί σου θα έχει την σταθερότητα που θέλει. Ότι δεν θα τον παρατήσεις στον ένα μήνα για παράδειγμα και μετά θα τρέχει και δεν θα φτάνει για να μαζέψει τα κομμάτια του. Εάν καταφέρεις να του δείξεις ότι θα είσαι εκεί για εκείνον, ότι τον αγαπάς και ότι θα τον φροντίζεις, τότε θα «ρίξει» κάθε άμυνα που έχει και θα σου παραδοθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί ο Ταύρος να παραδοθεί κάποια στιγμή, αλλά παράδοση άνευ όρων από Σκορπιό μην περιμένεις. Είναι απόλυτος, θα σε αντιμετωπίζει πάντα με επιφυλακτικότητα, με δισταγμό και με καχυποψία. Αν υπάρχει ένα ζώδιο που «οχυρώνεται», «χτίζει» άμυνες, καλύπτει τα νώτα του και γενικά... κρατά πισινή, αυτό είναι ο Σκορπιός. Θα περάσεις από πάρα πολλά τεστ και θα πρέπει να του αποδείξεις ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί και να σε αφήσει να περάσεις κάποιες από τις άμυνές του. Όλες, δεν θα τις περάσεις ποτέ, οπότε μη βασανίζεσαι άδικα.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ψυχρός, είναι «σκληρός» πολλές φορές και λειτουργεί με βάση τη λογική και όχι με το συναίσθημά του. Γιατί το κάνει αυτό; Ακριβώς επειδή έχει μια καλή και ευαίσθητη καρδιά και δεν θέλει να πληγωθεί. Εκεί που πάει να αυτονομηθεί και να κάνει τα δικά της, θα βάλει μπροστά το μυαλό του. Αυτή είναι η άμυνά του. Η καρδιά πάντα θα κάνει λάθη και υποχωρήσεις. Το μυαλό από την άλλη είναι αυστηρός κριτής και βάζει όρια. Πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να ρίξεις τις άμυνες του Αιγόκερω. Δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά θέλει δουλειά.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας «βρυχάται» σε κάθε ευκαιρία. Θέλει, πέρα από το να τον σέβεσαι, να τον φοβάσαι. Και αυτό διότι κατά βάθος είναι μια «χαδιάρικη γατούλα» που αναζητά αγκαλιές, τρυφερότητα, αγάπη και στοργή. Είναι ευαίσθητος, πληγώνεται εύκολα, αγαπά με όλη του την καρδιά και αυτά τα θεωρεί αδυναμίες του. Για να μην τον «πατήσεις» λοιπόν, «βγάζει νύχια». Για να σου δείξει ότι είναι άγριος και ότι μαζί του δεν παίζεις. Έτσι και καταφέρεις να τον πείσεις ότι δεν θες τον πληγώσεις, παρά μόνο να τον κανακέψεις, τότε θα κάτσει στα πόδια σου σαν μια ναζιάρα γάτα και θα χουρχουρίζει από χαρά.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που «ανθίζουν», όταν είναι εκτός σχέσης!

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που θα ταλαιπωρήσουν αρκετά την κάθε γυναίκα

Τα 3 πιο επιφυλακτικά ζώδια που θέλουν χρόνο για να «ανοιχτούν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved