Αυτά είναι τα 3 ζωδια που θα πληγώσουν τον Ιχθύ

Θα του ραγίσουν την καρδιά...

Αυτά είναι τα 3 ζωδια που θα πληγώσουν τον Ιχθύ

Είναι που είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο ο Ιχθύς και δεν θέλει και πολύ για να πληγωθεί, αν μπλέξει με μια από τις παρακάτω γυναίκες του ζωδιακού, τότε ο πόνος θα είναι μεγάλος και οι συνέπειες σοβαρές. Εκείνος αν αγαπήσει, αγαπά με όλη του καρδιά και τα δίνει όλα. Ανοίγεται και πετάει ψηλά στα σύννεφα για όσο καιρό είναι ερωτευμένος. Και όπως ξέρουμε όλοι, όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο πιο πολύ πονάς, όταν πέφτεις. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι γυναίκες που θα ραγίσουν την καρδιά ενός Ιχθύ.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί ο Ζυγός και ο Ιχθύς να είναι δυο ζώδια ρομαντικά, τρυφερά και σχεσάκηδες, ωστόσο διαφέρουν σε αρκετά κομμάτια. Από τη μια ο Ιχθύς, που είναι ζώδιο του νερού, λειτουργεί με βάση το συναίσθημα και γενικότερα πετά στα σύννεφα, και από την άλλη ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και λειτουργεί περισσότερο με την λογική του. Είναι πιο πρακτικός και σε σχέση με τον Ιχθύ πατάει περισσότερο στην Γη. Προβλήματα στην σχέση αυτών των δυο μπορεί να υπάρξουν με το γεγονός ότι η Ζυγίνα είναι μια γυναίκα που γενικά φλερτάρει και με τον αέρα που αναπνέει, χωρίς καν να το καταλαβαίνει κάποιες φορές, αλλά και τον φλερτάρουν εξίσου πολύ γιατί είναι γλυκούλα, χαριτωμένη και γοητευτική. Ο Ιχθύς αυτό δεν μπορεί να το διαχειριστεί γιατί η σύντροφός του είναι ο κόσμος του όλος και νιώθει ότι δεν αγαπιέται, ότι προδίδεται, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν καβγάδες και να επέλθει ο χωρισμός.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ*

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνήθως αυτά τα δυο ζώδια έρχονται κοντά λόγω της αγάπης τους για διάφορα πνευματικά ζητήματα. Λατρεύουν την φιλοσοφία και είναι ελεύθερα πνεύματα. Ωστόσο, ο Τοξότης είναι τόσο ελεύθερος γενικά στην ζωή του, που ο Ιχθύς αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει, ούτε φυσικά να το δεχτεί. Ο Ιχθύς θέλει να είναι «αυτοκόλλητοι» και η Τοξοτίνα, όταν το νιώθει αυτό, θέλει να τρέξει μακριά πιο γρήγορα και από τον Κεντέρη. Αν ο Ιχθύς ερωτευτεί αυτή τη γυναίκα, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εκείνον, γιατί κανένας από τους δυο δεν πρόκειται να αλλάξει. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει η πριγκίπισσα του παραμυθιού που ονειρεύεται ο Ιχθύς. Επιπλέον, είναι κάπως απότομη, αυθόρμητη και ειλικρινής μέχρι αηδίας και άτομα που είναι ευαίσθητα και θίγονται με το παραμικρό, νιώθουν τους ρίχνει συνέχεια «μαχαίρια στην καρδιά».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως με τον Ιχθύ θα μπορούσα να είναι ένας πετυχημένος συνδυασμός σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ. Έξω από την κρεβατοκάμαρά τους και μακριά από το κρεβάτι τους όμως είναι εκεί που ξεκινούν όλα τα προβλήματα. Η Αιγοκερίνα είναι μια γυναίκα δυναμική, που λειτουργεί με την λογική. Είναι ρεαλίστρια και δεν πετάει στα σύννεφα, φτάνοντας συχνά στον κυνισμό ή την απαισιοδοξία. Αυτή η «μαυρίλα» της είναι δυσβάσταχτη για τον Ιχθύ που θέλει να τα βλέπει όλα ροζ και να πετάει σε ένα συννεφάκι. Επίσης μπορεί να γίνει επικριτική και να κάνει τον Ιχθύ να κλαίει για μέρες. Δεν θέλει και πολύ, μιας και τα Ψάρια είναι τόσο ευαίσθητα και ευσυγκίνητα… Ένα ακόμα πρόβλημα είναι η ανάγκη του Ιχθύ να εξαρτάται από το ταίρι του, πράγμα το οποίο την "πνίγει" και την κάνει να αντιδρά και να ξεσπά γιατί κατά βάθος τέτοια άτομα δε μπορεί να σεβαστεί.

Διάβασε επίσης:

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Ιχθύ

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Ιχθύ

10 πράγματα που βγάζουν τους Ιχθύς από τα ρούχα τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved