Είσαι με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ και υποψιάζεσαι ότι δεν είσαι η μόνη γυναίκα της ζωής του;

Από εκεί θα το καταλάβεις

Είσαι με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ και υποψιάζεσαι ότι δεν είσαι η μόνη γυναίκα της ζωής του;

Αν έχεις σχέση με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ και έχεις την εντύπωση ότι εκτός από σένα, βγαίνει και με άλλες και ότι παίζει σε πολλά ταμπλό ταυτόχρονα, υπάρχει τρόπος να ανακαλύψεις την αλήθεια, χωρίς να χρειαστεί να γίνεις χάκερ ή ντέντεκτιβ. Παρακολούθησε απλά την συμπεριφορά του. Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετική συμπεριφορά, όταν είναι... άτακτο. Διάβασε παρακάτω πώς συμπεριφέρεται ο άντρας του κάθε ζωδίου του νερού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν βγαίνεις με έναν Καρκίνο συνήθως είσαι… ο κόσμος του όλος. Αν όμως εκείνος έχει και άλλες… περιπτώσεις στο μυαλό του, τότε θα το καταλάβεις επειδή θα σε κρύβει από όλους και όλα. Δεν θα μιλάει για σένα σε κανέναν για να μην… μπερδευτεί και εκτεθεί.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι η μια και μοναδική γυναίκα στην ζωή ενός άντρα Σκορπιού, όταν εκείνος θα αποφασίσει να σου ανοιχτεί. Αν σε εμπιστευτεί, τότε θα σου πει τα πάντα και δεν θα κρατήσει κάτι κρυφό. Εάν όμως είναι μυστικοπαθής απέναντί σου, είναι αρχικά επειδή δεν σε εμπιστεύεται ακόμα και έπειτα επειδή γενικότερα παίζει και αλλού και ψάχνεται για να βρει εκείνη την γυναίκα στην οποία θα μπορέσει να ανοιχτεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα είναι πολύ σημαντικά για έναν άντρα Ιχθύ. Εάν δεις ότι μαζί σου είναι απόμακρος και δεν προσπαθεί να δεθεί, τότε είναι σίγουρο ότι έχει και άλλη ή άλλες στο μυαλό του. Εάν δεν θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα, να περάσει χρόνο μαζί σου και να σου δείξει πόσο τρυφερός είναι, τότε μην αναρωτιέσαι άλλο…

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Το ζώδιό του δείχνει ποιος τύπος γυναίκας θα τον ρίξει στα πατώματα!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αυτά τα 3 ζώδια θα σε περάσουν από κόσκινο, πριν βγουν μαζί σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved