Είσαι με Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω και υποψιάζεσαι ότι δεν είσαι η μόνη γυναίκα της ζωής του;

Από εκεί θα το καταλάβεις

Είσαι με Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω και υποψιάζεσαι ότι δεν είσαι η μόνη γυναίκα της ζωής του;

Αν έχεις σχέση με Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω και έχεις την εντύπωση ότι εκτός από σένα, βγαίνει και με άλλες και ότι παίζει σε πολλά ταμπλό ταυτόχρονα, υπάρχει τρόπος να ανακαλύψεις την αλήθεια, χωρίς να χρειαστεί να γίνεις χάκερ ή ντέντεκτιβ. Παρακολούθησε απλά την συμπεριφορά του. Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετική συμπεριφορά, όταν είναι... άτακτο. Διάβασε παρακάτω πώς συμπεριφέρεται ο άντρας του κάθε ζωδίου της γης!

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι το ζώδιο που θα πει εύκολα ψέματα και όταν το κάνει δεν είναι καθόλου καλός. Δεν μπορεί να κρυφτεί. Θα σου τα «μασάει» και θα τα μπερδεύει. Εύκολα θα καταλάβεις ότι κάτι τρέχει και ότι μάλλον ανήκει και… αλλού.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος φλερτάρει ασύστολα με σκοπό να βρει κάποια στιγμή τη μια και ιδανική γυναίκα για εκείνον. Το καλό με εκείνον είναι ότι δεν θα σου πει ποτέ ψέματα. Αντιθέτως, θα σου πει από την αρχή ότι η σχέση σας είναι χαλαρή και… ελεύθερη. Οπότε εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις μαζί του από εκεί και πέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύκολη υπόθεση είναι και ο Αιγόκερως. Εάν βγαίνει με άλλες, πολύ απλά θα ακυρώνει συνέχεια ότι σχέδια είχε κάνει μαζί σου. Από το να πάτε για καφέ ένα απόγευμα, μέχρι και… τις διακοπές που μπορεί να είχατε σχεδιάσει. Εάν προτιμά να περνά με άλλη παρέα τον χρόνο που θα έπρεπε να περνά μαζί σου, τότε σίγουρα δεν είσαι η μόνη γυναίκα στην ζωή του.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια θα σε περάσουν από κόσκινο, πριν βγουν μαζί σου!

Τα 4 ζώδια που απαιτούν την απόλυτη προσοχή του συντρόφου τους

Τα 4 ζώδια που σπάνια τα απατούν οι σύντροφοί τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved