Αυτές είναι οι πιο τοξικές γυναίκες του ζωδιακού! Κράτα τες μακριά σου!

Μην μπλέξεις μαζί τους γιατί θα υποφέρεις!

Αυτές είναι οι πιο τοξικές γυναίκες του ζωδιακού! Κράτα τες μακριά σου!

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Η κάθε μια από αυτές είναι "τοξική" και δημιουργεί αρκετά προβλήματα μέσα στην σχέση της. Να διευκρινίσουμε κάτι όμως κάπου εδώ. Καμία τους δεν κάνει κάτι επίτηδες και δεν θέλει το κακό σου. Απλώς ο χαρακτήρας της είναι τέτοιος, αλλά και τα ζητούμενά της εντελώς διαφορετικά. Με κάποια ζώδια κι εκείνες ταιριάζουν και τα πάνε μια χαρά γιατί τις αποδέχονται ή επειδή έχουν κι εκείνα παρόμοιες συμπεριφορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δημιουργεί τοξικές σχέσεις, λόγω της επικριτικής συμπεριφοράς της. Ποτέ δεν είναι ικανοποιημένη από τον σύντροφό της και πάντα θέλει κάτι καλύτερο από εκείνον. Είναι η γυναίκα εκείνη που δεν ικανοποιείται ό,τι και να κάνεις ή να έχεις, γιατί στο μυαλό της θεωρεί ότι θα μπορούσες να τα πας και καλύτερα. «Ξινίζει» την μούρη της αρκετά συχνά και το δείχνει. Θα σου πει αυτό που σκέφτεται, όσο «χοντρό» κι αν είναι. Γενικά θα σε κάνει αρκετά συχνά να νιώθεις… χάλια και κατώτερος των περιστάσεων.

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός είναι… «φωτιά και λάβα». Είναι παρορμητική. Δεν σκέφτεται, πριν μιλήσει και μπορεί να τσακωθεί χωρίς λόγο, αν έχει νεύρα. Θα ξεσπάσει, θα στα «χώσει», θα σε προσβάλλει και μετά αφού θα έχει ηρεμήσει θα συμπεριφέρεται σαν να μην έχει γίνει το παραμικρό. Η αλήθεια είναι ότι κατά βάθος τους χαίρεται τους καβγάδες. Αν δεν τσακώνεται, της λείπει η έξαψη και η ένταση. Θέλει μάχη στην ζωή της. Άλλωστε κυβερνήτης του Κριού είναι ο Άρης. Τι περίμενες;

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μάταια θα περιμένεις από την γυναίκα Αιγόκερω να δείξει την άκρως θηλυκή και… ναζιάρα πλευρά της. Δεν την αποκαλούν τυχαία παγοκολόνα του ζωδιακού. Δεν είναι ότι δεν έχει αισθήματα ή ότι δεν ερωτεύεται κτλ. Απλώς δεν τα εκφράζει. Δεν θα σου πει το «σ’αγαπω» εύκολα και θα σε έχει λίγο στον… πάγο να αναρωτιέσαι «θέλει ή δεν θέλει τελικά». Μπορεί να ζήσει και χωρίς εσένα. Αυτό στάνταρ θα σου το δείξει. Οπότε μην ψάξεις από εκείνη φλογερό έρωτα, γεμάτο πάθος, ρομαντισμό και έκφραση συναισθημάτων. Το πιο πιθανό είναι να νιώσεις στο πλευρό της ότι δεν αγαπήθηκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και πάμε τώρα στην γυναίκα Σκορπιό. Θα σε χειριστεί. Θα σε μανιπουλάρει. Θα σε έχει όπως θέλει εκείνη, αλλιώς δεν θα σε έχει καθόλου. Δεν θα μάθεις πολλά για αυτή, μόνο όσα θέλει, ενώ εσύ θα της έχεις πει τα πάντα. Θα σε έχει στην τσίτα συνεχώς. Θα σε ελέγχει, θα σε παρακολουθεί και θα πρέπει να της δίνεις αναφορά για όλα. Είναι γυναίκα που στις σχέσεις της θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και δεν δέχεται με τίποτα την προδοσία, την απιστία και το ψέμα. Είναι δύσκολη περίπτωση θηλυκού και είναι μόνο για λίγους. Για όσους πατάνε στα πόδια τους και δεν έχουν ψυχολογικά.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα ζώδια που θα αργήσουν να βρουν το ταίρι τους

Ποια ζώδια θα «έσπαγαν» την καραντίνα, προκειμένου να δουν το ταίρι τους;

Αυτούς τους άντρες, οι γυναίκες τους, τους έχουν σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved