Αυτά κάνεις και... ξενερώνεις τον άντρα Σκορπιό

Από εκείνον θα είσαι... "όχι"

Αυτά κάνεις και... ξενερώνεις τον άντρα Σκορπιό

Υπάρχουν κάποια πράγματα που απλώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις σε έναν άντρα Σκορπιό γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον ξενερώσεις και να θέλει να φύγει χιλιόμετρα μακριά σου. Αν, λοιπόν, νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνον και θες να είσαι μαζί του, τότε πρόσεξε την συμπεριφορά σου και αν κάνεις κάτι από τα παρακάτω, τότε σταμάτα το αμέσως!

1. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να προσπαθήσεις να κάνεις έναν Σκορπιό να ζηλέψει. Έχασες από τα αποδυτήρια! Και σου έχει δείξει ήδη την κόκκινη κάρτα. Με κινήσεις σαν αυτή, χάνεις την εμπιστοσύνη του και σε στέλνει στον αγύριστο!

2. Μην είσαι εντελώς… άνευρη και απαθής. Είναι στοιχεία που σιχαίνεται σε έναν άνθρωπο και δεν τα ανέχεται από κανέναν. Ειδικά από την σύντροφό του.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

3. Μπορεί ο Σκορπιός να ανήκει στα σταθερά ζώδια, ωστόσο έχει κυβερνήτη τον Πλούτωνα, που είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης. Αν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις, όταν έρθει η στιγμή και να δεχτείς την όποια «αναγέννηση», τότε δεν του κάνεις.

4. Μην είσαι τεμπέλα ή μια γυναίκα δίχως στόχους σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Ο Σκορπιός θαυμάζει τις δυναμικές γυναίκες, με απαιτήσεις και φιλοδοξίες. Όχι αυτές που βολεύονται.

5. Μην προσπαθήσεις ποτέ και για κανέναν λόγο να του πεις ψέματα. Δεν το ανέχεται και δεν τα σηκώνει αυτά. Άσε που θα το μυριστεί αμέσως και θα είναι χειρότερα!

6. Μην τον «πνίγεις». Μπορεί εκείνος να σε «πνίγει», να σε ζηλεύει, να σε καταπιέζει και πολλά άλλα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δέχεται τα ίδια κι από εσένα. Στο μυαλό του, το πράγμα έχει ως εξής: αυτός έχει δικαίωμα να κάνει τα πάντα κι εσύ τίποτα…

Διάβασε επίσης:

Αυτή είναι η καλύτερη ηλικία για να παντρευτείς, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Τα 3 ζώδια που χωρίζουν και τα ξαναφτιάχνουν με το ίδιο άτομο, πάνω από μια φορά!

Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που καταλαβαίνουν και στηρίζουν το ταίρι τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved