Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «ανεπανάληπτα» θα μείνουν στη ζωή σου!

Κανένα δεν θα είναι ποτέ σαν και εκείνα. Έτσι και τα χάσεις από την ζωή σου, θα κλαις με μαύρο δάκρυ.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «ανεπανάληπτα» θα μείνουν στη ζωή σου!

Μιλάμε για τα ζώδια εκείνα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αφήνουν ένα «σημάδι» στην ζωή σου. Είναι εκείνα που δεν θα τα ξεχάσεις ποτέ, δεν θα τα προσπεράσεις και δεν θα μπορέσεις να βρεις έναν τόσο "άξιο αντικαταστάτη". Μπορεί να λέμε την φράση «ουδείς αναντικατάστατος», όμως για τα ζώδια αυτά ισχύουν περισσότεροι οι στίχοι του τραγουδιού του Τόλη Βοσκόπουλου με τίτλο «ανεπανάληπτος». Αν δεν το ξέρεις, άκουσέ το στο βίντεο που θα σου βάλουμε στο τέλος του κειμένου. Αν το ξέρεις, τότε καταλαβαίνεις πολύ καλά τι θέλουμε να σου πούμε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει ακούσει πολλά. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ ξανά να βρεις μια τόσο δυνατή προσωπικότητα. Έναν χαρακτήρα με τέτοια πυγμή. Είναι το ζώδιο εκείνο, που αν αγαπάει, μπορεί να κάνει τα πάντα. Να φτάσει όσο χαμηλά δεν θα μπορούσε να φτάσει κανείς. Τα συναισθήματα, το πάθος, η ένταση και η ηδονή που περιλαμβάνει μια σχέση με έναν Σκορπιό, δεν υπάρχουν σε καμία άλλη και με κανένα άλλο ζώδιο. Θα σου αφήσει στην ψυχή σου ένα τόσο μεγάλο σημάδι, που θα τον θυμάσαι για πάντα και θα τον βλέπεις ακόμα και στα όνειρά σου. Γιατί θα έχει φροντίσει να τα στοιχειώσει και αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι σταθερός και δεν αλλάζει εύκολα γνώμη. Δεν παρασύρεται και δεν κάνει βιαστικές κινήσεις. Μπορεί να μην είναι ακριβώς… προτερήματα όλα αυτά, ωστόσο, αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, όταν επιδιώκεις μια σταθερή σχέση, γάμο ή δέσμευση, ο Ταύρος είναι ο ιδανικός σύντροφος. Ξέρει πώς να σε φροντίσει, πώς να σου παρέχει ηρεμία και ασφάλεια και φυσικά θα σου δώσει εγγυήσεις για το μέλλον κοντά του. Ό,τι λέει, το κάνει πράξη και είναι ένα ζώδιο στο οποίο μπορείς να βασιστείς.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματα που θα βιώσεις στο πλευρό ενός Καρκίνου είναι… ατελείωτα, ακριβώς επειδή ο ίδιος είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο από όλα. Όταν το άτομο αυτό δένεται και αγαπάει, κάνει τα πάντα και δε διστάζει να φτάσει στα άκρα. Είναι από τα λίγα ζώδια που θα σε φροντίσουν τόσο πολύ. Που θα νοιαστούν για σένα. Που είναι τόσο ρομαντικά. Μαζί του μπορείς να έχεις σταθερότητα, αγάπη και προστασία και σίγουρα μπορείς να βασιστείς πάνω του για να δημιουργήσετε μαζί μια ευτυχισμένη οικογένεια. Είναι ζώδιο που βάζει πάνω από όλους και όλα τα δικά του πρόσωπα και αυτό που λέμε γεννημένο για να… «ανοίξει σπίτι».

ΖΥΓΟΣ

Αν υπήρχε ένα ζώδιο που θα μπορούσε να παραδίδει μαθήματα… σχέσεων, αυτό είναι ο Ζυγός. Είναι μοναδικός στο να κρατά ισορροπίες, να διατηρεί την ηρεμία και την αρμονία στην ζωή του και αυτό το μεταφέρει και στους άλλους. Είναι ρομαντικός, τρυφερός, νοιάζεται για το ταίρι του και θέλει να περνάει εκείνο καλά. Κάνει παραχωρήσεις, δεν τσακώνεται και δεν δημιουργεί εντάσεις. Κάνει πάντα ένα βήμα πίσω. Στο πλευρό του θα νιώθεις… βασιλικά. Είναι κάποια στοιχεία, που στην σχέση μόνο ο Ζυγός είναι ικανός να δώσει και που κανένα άλλο ζώδιο δεν μπορεί να τα κάνει πράξη.



Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια «θα τα κάνουν θάλασσα» στο πρώτο ραντεβού!

Τα 3 ζώδια που είναι ρομαντικά, αλλά δεν το δείχνουν!

Η σχέση με αυτό το ζώδιο πυροδοτεί την τρέλα που έχεις μέσα σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved