5 ζευγάρια ζωδίων που η σχέση τους θα έχει άσχημη κατάληξη!

Από τον μεγάλο έρωτα καταλήγουν στο μίσος

5 ζευγάρια ζωδίων που η σχέση τους θα έχει άσχημη κατάληξη!

Υπάρχουν τα «τοξικά» ζευγάρια, που τρέφονται από το δράμα, αυτά που αντιπαθιούνται με τη μία, αυτά που κολλάνε αμέσως μεταξύ τους κι αυτά που τίποτα δε σε προϊδεάζει για την αρνητική κατάληξη, καθώς ξεκινάνε φουλ ερωτευμένα, με όνειρα χίλια (πολυ λέει και το τραγούδι) και καταλήγουν πληγωμένα και να μισιούνται!

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα 5 ζωδιακά ζευγάρια. Δε θέλουμε να σε τρομάξουμε, αλλά αν ανήκεις σε κάποιο από τα συγκεκριμένα ζώδια, έχε τα παρακάτω υπόψη σου.

ΚΡΙΟΣ + ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεσαι χώρο σε μια σχέση για να είσαι αυτόνομος και κάνεις τα δικά σου, ο Καρκίνος δε θα σου τον αφήσει. Μετά από λίγο καιρό που θα είστε μαζί θα αρχίσει να κρέμεται από πάνω σου και να θέλει να είστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι πνίγεσαι. Θα αντιδράσεις έντονα, θα βγάλεις το... παλιόπαιδο που κρύβεις μέσα σου και το πιο πιθανό είναι να σε κατηγορήσει ότι είσαι αναίσθητος (που μπορεί και να γίνεις). Τελικά θα καταλήξετε να μισιέστε θανάσιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έλξη μεταξύ σας είναι έντονη από την πρώτη στιγμή και μάλιστα είναι ο Τοξότης που -παραδόξως- θα σε πλησιάσει πρώτος. Θα προσπαθήσει να ρίξει τα τείχη σου, να σε χαλαρώσει να σε κάνει να διασκεδάσεις και ενδεχομένως να υποκύψεις. Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά η ανωριμότητα και η έλλειψη διάθεσής του να «μεγαλώσει» θα αρχίσει να σου σπάει τα νεύρα, ενώ αυτός θα σε βλέπει στριφνό, άκαμπτο και καταπιεστικό. Κάπου εκεί θα ξεκινήσει ο πόλεμος ανάμεσά σας και τίποτα καλό δε θα μείνει να σας θυμίζει τις όμορφες στιγμές.

ΛΕΩΝ + ΙΧΘΥΕΣ

Στην αρχή τον έβρισκες σαγηνευτικό, ενώ η τάση του να κρατάει μυστικά αύξανε περισσότερο το ενδιαφέρον σου. Τα πάνω-κάτω στη διάθεσή του, η δραματοποίηση και του παραμικρού σχολίου, όπως επίσης και η εσωστρέφεια και η «μιζέρια» του είναι αυτά που θα σου ξυπνήσουν το... λιοντάρι από μέσα σου και θα του επιτίθεσαι σε κάθε ευκαιρία. Από την άλλη, τον έλκυε η έντονη προσωπικότητά σου και το ότι έχεις το ταλέντο να μαζεύεις τους προβολείς πάνω σου, γρήγορα όμως θα μισήσει το ότι σε περιτριγυρίζουν διάφορα πρόσωπα και τον... ξεχνάς. Η αντίστροφη μέτρηση δε θα αργήσει και δε θα αντέχετε να βλέπετε ο ένας τα μούτρα του άλλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ + ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί με την πρώτη να υπήρξε έντονη σεξουαλική χημεία, αλλά εσύ είσαι αυθόρμητος, ανεξάρτητος και κάθε έκπληξη ή αλλαγή σε κάνει να χαίρεσαι. Δεν έχεις χειρότερο από το να κολλάς στα ίδια και τα ίδια. Αλλά για έναν Ταύρο, όλα αυτά είναι τρομακτικά. Του αρέσει η ζωή του να είναι σταθερή και χωρίς σκαμπανεβάσματα και δε βιάζεται. Λειτουργείτε σε τελείως διαφορετικές ταχύτητες, που σημαίνει ότι μόλις σου περάσει η κάψα, θα αρχίσεις να έχεις τάσεις φυγής και να αντιδράς άσχημα. Αυτός θα τα πάρει άγρια και θα γίνετε από δυο χωριά χωριάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τη μια η έλξη μεταξύ σας, από την άλλη η τάση σου να εξερευνάς «περίεργα όντα» και οι γνώσεις του που «ερεθίζουν» το μυαλό σου, θα σε φέρουν πολύ κοντά του. Όμως, τι να ελέγξεις αφού όπου φυσάει ο άνεμος πάει, έχει μια δικαιολογία για όλα και σου ξεγλιστράει όποτε τον στριμώχνεις στη γωνία. Κι αυτός όμως θα αισθάνεται ότι τον σφίγγεις τόσο που θα σκάσει. Η ζήλια που για σένα είναι δικαιολογημένη και η αποκλειστικότητα που ζητάς είναι δυο στοιχεία που θα φέρουν το τέλος της σχέσης και το μίσος ανάμεσά σας.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα 6 πιο παθιασμένα ζευγάρια ζωδίων

Αυτό είναι το μυστικό για να έχει η σχέση σας διάρκεια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved